10 redenen waarom je NU een ZenPad nodig hebt

Ben jij een échte online shopper en ben je het liefst 24/7 online? Wil je altijd en overal je lievelingsseries kunnen kijken en je favoriete muziek luisteren? En doe je dat allemaal het liefst in stijl? Wij ook. Gelukkig snapt ASUS ons vrouwen als geen ander en verrijken zij ons leven met de ASUS ZenPad; de meest stijlvolle tablet die je ooit zult zien. 

ASUS ZenPad

En om het nog mooier te maken, de ZenPad is zo veel meer dan alleen stijlvol. Hij beschikt zelfs over zoveel foefjes en heerlijkheden dat we niet anders konden dan dit op te sommen in 10 redenen waarom je deze ZenPad zo snel mogelijk in huis moet halen. Lees, klik, koop en geniet!

10 redenen waarom je NU een ZenPad nodig hebt

#1 Alle ASUS ZenPads hebben een fantastisch scherm, waarop reflecties geen kans maken en kleuren echt van het scherm afspatten, of je hem nou buiten of binnen gebruikt. En dat is fijn voor als je je lievelingsserie wilt kijken of aan het online shoppen bent, toch?

#2 Hij is lekker handzaam en past zó in je handtas. Geen gesleep dus met je laptop; met een ZenPad ben je voortaan altijd en overal online.

#3 Als vrouw doe je graag meerdere dingen tegelijk, ook op je tablet. Goed nieuws: door het enorme werkgeheugen kan de ZenPad álles aan en kun je rustig tabs van al je favoriete webshops open laten staan én Netflix laten draaien. Hoera!

#4 Selfie-time? Met de ZenPad maak je de mooiste foto's van jezelf en anderen.

#5 Het oog wil ook wat, nietwaar? Met de ZenPad 8.0 kun je je nieuwe vriend zo nu en dan een make-over geven dankzij de zogenaamde Zen Covers, die verkrijgbaar zijn in 5 verschillende kleuren. 

#6 Wil je je favoriete muziek in de beste kwaliteit beluisteren? Ook dat kan met de ZenPad 8.0. Zo kun je de achterkant vervangen door de Audio Cover, waar volledig 5.1 Surround Sound uitkomt. Alsof dat nog niet genoeg is heeft deze Audio Cover een eigen accu die tot wel 6 uur meegaat. Ideaal als je álle cd's van Beyoncé achter elkaar wilt luisteren.

#7 Ga je op reis of zit je ergens te werken en is er geen stopcontact in de buurt? Geen paniek! Je kunt je ZenPad 8.0 namelijk ook voorzien van een Power Case, waarmee de accuduur opgekrikt kan worden tot wel 14 uur zonder dat -ie daar overdreven dik of zwaar van wordt. 

#8 Beetje uit je dak gegaan met shoppen? Ook dat is niet erg. De verschillende ZenPads zijn namelijk hartstikke betaalbaar. Zo heb je al een prachtig instapmodel voor €139 en is de meest luxe versie €279. 

#9 Niets zo storend als een scherm met vingerafdrukken, toch? De ZenPad 8.0 is uitgerust met een speciale coating waardoor -ie je scherm beschermt tegen vieze vingers. Fijn!

#10 Als modebewuste vrouw heb je graag wat te kiezen en ook in dat opzicht sluiten de verschillende ZenPads naadloos op onze behoeftes aan. Zo zijn de meeste modellen er namelijk in het zwart, wit of metallic. Voor welke kleur ga jij?

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer