Guest editors

10 redenen waarom ik op mijn 30e toch nog een Belieber werd

Kristel, 09 februari 2016

10 redenen waarom ik op mijn 30e toch nog een Belieber werd

Ja, ik weet het. Ik ben laat. Té laat. Véél te laat. Zo laat dat ik mezelf eigenlijk geen Belieber mag noemen. Tenminste, dat kan ik me zo voorstellen. Dit is een titel die bedoeld is voor die hard fans, de mensen die metéén zagen wat ik onlangs pas heb ontdekt: Justin Bieber is cool. 

Justin Bieber

Comeback met hoofdletter C

Ik was er eigenlijk al min of meer vanuit gegaan dat de liefde voor Justin Bieber mij bespaard zou blijven. Iets met te oud, generatiekloof en het idee dat ik redelijk bestand ben tegen massa hysterie. Zelfs toen Justin van schattig naar ontspoord ging en uiteindelijk ergens in 2015 opkrabbelde en een comeback met hoofdletter C maakte bood ik toch dapper weerstand? Maar nee. Niets van dat alles. Want begin dit jaar, op een doordeweekse dag, sprong de vonk over. En sindsdien is het dikke mik. Nou ja, van mijn kant dan in ieder geval. 

'Sindsdien is het dikke mik.' 

Ik weet nog goed hoe de liefde is ontstaan. Natuurlijk had ik me al een aantal keer flink staan uitsloven op het inmiddels grijs gedraaide "Sorry" (hoe briljant is dit nummer?), maar de omslag kwam voor mij toen ik Justin's Carpool Karaoke met James Corden op YouTube voorbij zag komen. Halló Justin! Hoe kan ik dit -of jou- ooit gemist hebben? Het hek was van de dam. Ik betrapte mezelf erop dat ik inmiddels een aantal uur YouTube video's van Justin zat te bekijken terwijl ik zijn Instagram account doorspitte. Alle redenen om vooral géén fan te worden verdampten als sneeuw voor de zon en in plaats daarvan stapelden de argumenten om een echte Belieber te worden zich in razend tempo op. Ik kan je vertellen, ik heb inmiddels al een hele waslijst verzameld. 

Justin Bieber

#1 Justin is stiekem heel erg grappig. Of hij nu fans prankt als hij te gast is bij Ellen DeGeneres of in de auto zit bij James Corden. Hij heeft ontzettend veel zelfspot en dat is mega aantrekkelijk. Vind ik dan. #2 Hij heeft opeens eigenlijk heel erg fijn haar. Waar hij vroeger vooral bekend stond om zijn - in mijn ogen - rare flaphaar dat eigenlijk te lang was en daarom om de paar seconden naar achteren geschud moest worden (sorry fellow Beliebers, ik heb dat haar écht nooit begrepen) is hij nu opeens de nieuwe Beckham geworden die haartrends in de wereld brengt. En ja, zelfs zijn mega blonde haar met lila gloed kan ik waarderen. #3 Niet geheel onbelangrijk: hij maakt serieus goede muziek. Al is het mij nog niet helemaal duidelijk of hij zelf nou zo ontzettend muzikaal is en opeens het licht heeft gezien of gewoon een enorm goed team achter zich heeft staan. Mijn hoofd zegt dat laatste, maar mijn hart vertrouwt volledig op de genialiteit van de heer Bieber. #4 Hij doet sexy dingen met Lara Stone in een Calvin Klein boxershort. Need I say more? #5 Als we het dan toch over die beroemde fotoshoot hebben, kunnen we dan ook even stilstaan bij het feit dat Justin Bieber opeens een Heel Erg Lekker Lijf heeft gekregen? Maar echt. Wow.

Justin Bieber

Calvin Klein Basic braletteLingerie onlinede Bijenkorf
€ 31,00
And she likes everyone...Believe the hype topModeMusthaves
€ 45,00
Calvin Klein Shorty met logobandLingerie onlinede Bijenkorf
€ 20,00

#6 Tja, en als we het dan tóch over dat lijf hebben, dan wil ik graag ook de tattoo artist die Justin zo verfraaid heeft met die sleeve bedanken. #7 Hij is dankbaar voor zijn comeback. Tenminste, dat wil ik geloven. Want die tranen aan het einde van zijn optreden tijdens de VMA's van 2015 leken mij hartstikke echt. Ja Justin, the world still loves you. #8 Hij durft te experimenteren. Niet alleen met zijn haar, ook met zijn kleding. #9 En om even voort te borduren op mijn vorige punt: hij kan een zeemeerminnen-groen glimmend gilet aandoen, zónder voor gek te lopen. En dat vind ik best knap. Het bewijs hiervoor wordt geleverd tijdens de Carpool Karaoke. #10 The boy can move. Zelfs als -ie zingt. 

Mis ik nog iets?

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer