Lifestyle

10 dingen die bewijzen dat jullie voor elkaar gemaakt zijn

Kristel, 30 september 2016

10 dingen die bewijzen dat jullie voor elkaar gemaakt zijn

Op 19 april 2002 kreeg ik verkering (ja, dat noemde je nog zo) met mijn huidige vriend. Inderdaad: in 2002. Dat is ruim 14 (!) jaar geleden. Dus ik vind, and correct me if I'm wrong, dat ik inmiddels wel het één en ander weet over relaties. Of in ieder geval, over die van ons. En waarom ik denk dat die werkt. Nou is het natuurlijk zo dat ik de leukste man van de wereld heb getroffen, dus dat is sowieso al een punt dat in ons voordeel werkt. Maar er zijn meer dingen die erop wijzen dat wij het best wel goed voor elkaar hebben samen. Benieuwd of jouw relatie ook de 14 jaar (en ver daar voorbij) gaat halen? Als je onderstaande punten herkent, zit het wel snor.  

Goede relatie

You and me, we're meant to be

#1 Jullie denken hetzelfde over de belangrijke dingen in het leven. Dat de één van spruitjes houdt en de ander niet is overkomelijk. Maar als je het niet eens kunt worden over normen en waarden die je écht aan het hart gaan, wordt het toch een ander verhaal.

#2 Jullie kunnen met elkaar lachen. Tot de tranen over je wangen lopen en je bijna in je broek plast. Zó hard.

#3 Je mist elkaar als je langer dan een week niet bij elkaar bent geweest. Eerlijk is eerlijk, een avondje home alone vind ik heerlijk. Maar langer dan een dag of max twee moet het niet duren, hoe ongezellig?

#4 Als je aan het dagdromen bent over de toekomst denk je steeds vaker in 'wij'. Want een toekomst zonder je lief, dat kun je je haast niet meer voorstellen.

#5 Je hebt geen geheimen voor elkaar. Vooruit, je lief hoeft niet te weten dat die vreemde lucht van laatst niet van de hond maar van jou afkwam (oeps...) maar in de meeste gevallen vertellen jullie álles aan elkaar. 

#6 Je kunt 100% jezelf zijn. Of dat nu is op zaterdagavond als je je in je mooiste jurk hebt gehesen en drie uur lang voor de spiegel aan je haar hebt geplukt of als je de zondagochtend erna met de vouwen in je gezicht en een niet zo super frisse adem wakker wordt. Je lover vindt je altijd mooi. En leuk. En vice versa. 

#7 Je neemt hem of haar graag mee naar je familie en vrienden. Want jouw lief is de leukste. En de knapste, En de gezelligste. En je wilt dat iedereen dat ziet.

#8 Hij of zij is je beste maatje. Van samen lachen tot samen huilen. Van avonturen beleven tot slap ouwehoeren. Jullie kunnen het állemaal samen.

#9 Ongemakkelijke stilte? Welke ongemakkelijke stilte? Jullie kunnen alles met elkaar bespreken maar kunnen ook prima zwijgend naast elkaar op de bank zitten. Zónder het gevoel te hebben om die stilte op te vullen. 

#10 Jullie halen het beste in elkaar naar boven. Je vindt het namelijk leuk om je best te doen voor de ander en stimuleert hem of haar om de beste versie van zichzelf te zijn. Good for you!

I heart you

Super Stylish Kettingen Necklace Double Heart ZilverSuper Stylish The Little Green Bag
€ 49,95 € 34,97
My Heart On StripesModeMusthaves ModeMusthaves
€ 29,95 € 14,95
Love Moschino Bleading Heart crossbodytasLove Moschino de Bijenkorf
€ 209,00
Heart MultiHappy Socks Sokken.nl
€ 8,95
Furla Handtassen Meridienne Mini Crossbody Heart Bag RozeFurla The Little Green Bag
€ 189,95 € 132,97
LingaDore AMIRA Pyjama portLingaDore Zalando
€ 69,95 € 55,95

Lees ook: Leugens die ieder modemeisje wel eens vertelt. 

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer