menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Sorteer op
Meest bekeken
  • Meest bekeken
  • Nieuw
  • Laagste prijs
  • Hoogste prijs
Aloe Vera Toner
€21.00

Mario Badescu | The Make Up Spot

Aloe Vera Toner

De Mario Badescu Aloe Vera Toner is een heerlijke toner die de huid verfrist, terug in balans brengt en vuil verwijdert. Deze milde toner op basis van aloë vera is vrij van alcohol en parfum en droogt de huid niet uit, waarmee deze ook ideaal is voor de gevoelige en droge huid die wel een boost kan gebruiken.Alle Mario Badescu producten zijn cruelty-free. Bekijk ook de Mario Badescu Glycolic Acid TonerInhoud: 236 ml
Ga naar The Make Up Spot Ga naar The Make Up Spot
Cleanser Gezichtsreiniger Tegen Acne
–10%
€18.90 €21.00

Mario Badescu | ICI PARIS XL

Cleanser Gezichtsreiniger Tegen Acne

Zuiver vette, problematische huid met deze diepe reiniging. Geformuleerd met salicylzuur, tijmextract en een kalmerende botanische mix, barst deze dagelijkse gezichtsreiniging van zowel exfoliërende als balancerende eigenschappen om een heldere, gezond uitziende huid te bevorderen.
Ga naar ICI PARIS XL
150 ml
Ga naar ICI PARIS XL
Glycolic Acid Toner - 472 ml
€42.00

Mario Badescu | Cosmania

Glycolic Acid Toner - 472 ml

Dit is de oplossing tegen rimpels en pigmentatie voor de droge of gevoelige huid. De Glycolic Acid Toner van Mario Badescu bevat 2% glycolzuur en grapefruit extract dat de huid peelt, verfrist en stimuleert. De Glycolic Acid Toner gaat ook verkleuring door pigmentatie en de opbouw van oude acne littekens tegen, die verstoppingen en een vermoeide doffe blik van de huid kunnen geven. De Glycolic Acid Toner bevat geen alcohol.
Ga naar Cosmania Ga naar Cosmania
Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion
€22.00

Mario Badescu | The Make Up Spot

Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion

De Mario Badescu Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion is een exfoliërende toner die ideaal is voor de doffe en vette huid. Krachtige exfoliërende citrusextracten en 4% glycolzuur helpen poriën te zuiveren en dragen bij aan het gezonder worden van de huid. Regelmatig gebruik van deze cleansing lotion helpt de huid minder dof te maken, vermindert de opbouw van dode huidcellen en verstopte poriën en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en verkleuring. Geschikt voor: vette huid (niet geschikt voor de huid met (ernstige) acné) Ook verkrijgbaar in XL versie van 472 ml.________________________________________________________________________________________ OVER HET MERK MARIO BADESCU Al 50 jaar is Mario Badescu een grote naam in de wereld van de skincare. Mario, van oorsprong schoonheidsspecialist en scheikundige, kent de huid als geen ander en ontwikkelde vanuit zijn eigen expertise huidverzorgingsproducten met geavanceerde formules en (plantaardige) ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Mario heeft zich hiervoor onder andere laten inspireren door de chemische werking en de complexiteit van de huid met als doel iedereen te voorzien van een stralende huid. Het brede Mario Badescu assortiment biedt producten voor alle huidtypes, voor zowel acne als anti-aging, en dat alles voor toegankelijke prijzen. Simpel, zacht en effectief, dat is de korte maar krachtige filosofie achter de producten van Mario Badescu. De eenvoudigheid en effectiviteit van de Mario Badescu producten hebben ervoor gezorgd dat deze groot favoriet zijn bij vele celebrities en bloggers (zoals bijvoorbeeld Kylie Jenner, Oprah Winfrey, Jennifer Aniston, Kate Moss en Charlize Theron)
Ga naar The Make Up Spot Ga naar The Make Up Spot
Drying Lotion
€20.00

Mario Badescu | The Make Up Spot

Drying Lotion

De Mario Badescu Drying Lotion is een awardwinning lotion speciaal voor puistjes met een witte kop. Deze snelwerkende en effectieve lotion met een mix van salicylzuur, zinkoxide en zwavel zorgt ervoor dat pukkels met een witte kop uitdrogen terwijl je slaapt zonder de huid uit te drogen of te irriteren. Deze Drying Lotion is ook heel geschikt voor pukkels op de borst en rug. De Drying Lotion is verdeeld over twee lagen. De bovenste vloeibare laag is doorzichtig en bestaat uit water en alcohol. De onderste roze laag is waar alles om draait, deze laag bevat namelijk Calamine. Calamine is hét wondermiddel tegen puistjes, het zorgt er namelijk voor dat ze binnen no-time opdrogen en voorkomt daarnaast eventuele jeuk. Het beste effect behaal je natuurlijk als beide lagen gecombineerd zijn met elkaar.  Deze awardwinning lotion van Mario Badescu (onder andere winnaar van de ELLE Magazine (US) Beauty Award voor de 'meest effectieve acne treatment die er bestaat) is zeer populair bij celebrities (onder andere Kylie Jenner is groot fan), beautyeditiors en professionals over de gehele wereld. Andere acne producten van Mario Badescu: Mario Badescu Drying Mask Mario Badescu Drying Lotion Mario Badescu Drying Cream Inhoud: 29 ml OVER HET MERK MARIO BADESCU Al 50 jaar is Mario Badescu een grote naam in de wereld van de skincare. Mario, van oorsprong schoonheidsspecialist en scheikundige, kent de huid als geen ander en ontwikkelde vanuit zijn eigen expertise huidverzorgingsproducten met geavanceerde formules en (plantaardige) ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Mario heeft zich hiervoor onder andere laten inspireren door de chemische werking en de complexiteit van de huid met als doel iedereen te voorzien van een stralende huid. Het brede Mario Badescu assortiment biedt producten voor alle huidtypes, voor zowel acne als anti-aging, en dat alles voor toegankelijke prijzen. Simpel, zacht en effectief, dat is de korte maar krachtige filosofie achter de producten van Mario Badescu. De eenvoudigheid en effectiviteit van de Mario Badescu producten hebben ervoor gezorgd dat deze groot favoriet zijn bij vele celebrities en bloggers (zoals bijvoorbeeld Kylie Jenner, Oprah Winfrey, Jennifer Aniston, Kate Moss en Charlize Theron)
Ga naar The Make Up Spot Ga naar The Make Up Spot
Seaweed Cleansing Lotion XL
€36.00

Mario Badescu | The Make Up Spot

Seaweed Cleansing Lotion XL

De Mario Badescu Seaweed Cleansing Lotion XL is een milde, alcoholvrije toner die de (droge en gevoelige) huid reinigt, verfrist, verzacht en desinfecteert. Deze lotion, die rijk is aan mineralen en vitaminen, bevat onder andere toverhazelaar dat vuil uit poriën verwijdert en ontstekingsremmende zeewier en aloë vera extract die gevoelige delen van de huid kalmeren en hydrateren. Geschikt voor gecombineerde/gevoelige huid. Ook verkrijgbaar in 236 ml.De Mario Badescu producten zijn cruelty-free.__________________________________________________________________ OVER HET MERK MARIO BADESCU Al 50 jaar is Mario Badescu een grote naam in de wereld van de skincare. Mario, van oorsprong schoonheidsspecialist en scheikundige, kent de huid als geen ander en ontwikkelde vanuit zijn eigen expertise huidverzorgingsproducten met geavanceerde formules en (plantaardige) ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Mario heeft zich hiervoor onder andere laten inspireren door de chemische werking en de complexiteit van de huid met als doel iedereen te voorzien van een stralende huid.Het brede Mario Badescu assortiment biedt producten voor alle huidtypes, voor zowel acne als anti-aging, en dat alles voor toegankelijke prijzen. Simpel, zacht en effectief, dat is de korte maar krachtige filosofie achter de producten van Mario Badescu. De eenvoudigheid en effectiviteit van de Mario Badescu producten hebben ervoor gezorgd dat deze groot favoriet zijn bij vele celebrities en bloggers (zoals bijvoorbeeld Kylie Jenner, Oprah Winfrey, Jennifer Aniston, Kate Moss en Charlize Theron)
Ga naar The Make Up Spot Ga naar The Make Up Spot
Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion XL
€40.00

Mario Badescu | The Make Up Spot

Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion XL

De Mario Badescu Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion XL is een exfoliërende toner die ideaal is voor de doffe en vette huid. Krachtige exfoliërende citrusextracten en 4% glycolzuur helpen poriën te zuiveren en dragen bij aan het gezonder worden van de huid. Regelmatig gebruik van deze cleansing lotion helpt de huid minder dof te maken, vermindert de opbouw van dode huidcellen en verstopte poriën en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en verkleuring.Geschikt voor: vette huid (niet geschikt voor de huid met (ernstige) acné)Ook verkrijgbaar in 236 ml.De Mario Badescu producten zijn cruelty-free.________________________________________________________________________________________ OVER HET MERK MARIO BADESCU Al 50 jaar is Mario Badescu een grote naam in de wereld van de skincare. Mario, van oorsprong schoonheidsspecialist en scheikundige, kent de huid als geen ander en ontwikkelde vanuit zijn eigen expertise huidverzorgingsproducten met geavanceerde formules en (plantaardige) ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Mario heeft zich hiervoor onder andere laten inspireren door de chemische werking en de complexiteit van de huid met als doel iedereen te voorzien van een stralende huid.Het brede Mario Badescu assortiment biedt producten voor alle huidtypes, voor zowel acne als anti-aging, en dat alles voor toegankelijke prijzen. Simpel, zacht en effectief, dat is de korte maar krachtige filosofie achter de producten van Mario Badescu. De eenvoudigheid en effectiviteit van de Mario Badescu producten hebben ervoor gezorgd dat deze groot favoriet zijn bij vele celebrities en bloggers (zoals bijvoorbeeld Kylie Jenner, Oprah Winfrey, Jennifer Aniston, Kate Moss en Charlize Theron)
Ga naar The Make Up Spot Ga naar The Make Up Spot
Cucumber Cream Soap
€15.00

Mario Badescu | The Make Up Spot

Cucumber Cream Soap

De Mario Badescu Cucumber Make-Up Remover Cream met komkommerextract verwijdert zelfs de meest zware, longlasting en waterproof make-up en vuil van de huid. Zoals een normale cleanser masseer je deze cream in op de huid en vervolgens veeg je alles weg met een wattenschijfje. Dankzij het komkommerextract voelt de huid nadien heel zacht en gehydrateerd aan! Dit product is met name geschikt voor de droge en gevoelige huid. Alle Mario Badescu producten zijn cruelty-free.Inhoud: 113 gram
Ga naar The Make Up Spot Ga naar The Make Up Spot
Enzyme Cleansing Gel - 59 ml
€9.00

Mario Badescu | Cosmania

Enzyme Cleansing Gel - 59 ml

De Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel is de meest geliefde dagelijkse gezichtsreiniger van Mario Badescu! Deze niet-schuimende gezichtsreiniging is zeep- en olie vrij en verwijdert grondig je make-up, vuil en olie zonder je huid uit te drogen. Voor elk huidtype geschikt. Gratis verzending vanaf €35!
Ga naar Cosmania
60 ml
Ga naar Cosmania
Enzyme Cleansing Gel - 472 ml
€30.00

Mario Badescu | Cosmania

Enzyme Cleansing Gel - 472 ml

De Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel is de meest geliefde dagelijkse gezichtsreiniger van Mario Badescu! Deze niet-schuimende gezichtsreiniging is zeep- en olie vrij en verwijdert grondig je make-up, vuil en olie zonder je huid uit te drogen. Voor elk huidtype geschikt. Gratis verzending vanaf €35!
Ga naar Cosmania Ga naar Cosmania
Seaweed Cleansing Soap - 236 ml
€18.00

Mario Badescu | Cosmania

Seaweed Cleansing Soap - 236 ml

De Seaweed Cleansing Soap van Mario Badescu is een milde, dagelijks te gebruiken, exfoliërende reiniger die make-up en vuil verwijdert zonder de huid uit te drogen. De dikke, creamy gezichtsreiniger, met mineraalrijk en ontstekingsremmend zeewier extract voedt tegelijkertijd de huid. De reiniger spoel je makkelijk af en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige.
Ga naar Cosmania
250 ml
Ga naar Cosmania
Seaweed Cleansing Lotion - 472 ml
€36.00

Mario Badescu | Cosmania

Seaweed Cleansing Lotion - 472 ml

De alcohol-vrije Seaweed Cleansing Lotion van Mario Badescu, zorgt ervoor dat de droge, gecombineerde en gevoelige huid niet uitdroogt en wordt voorbereid op de moisturizer. De milde lotion met toverhazelaar reinigt de huid na, verwijdert het laatste vuil dat uit de poriën komt en desinfecteert de huid. De toner bevat ook ontstekingsremmende seaweed (zeewier) en aloë extract om de gevoelige zones van de huid te kalmeren.
Ga naar Cosmania Ga naar Cosmania
Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion - 236 ml
€22.00

Mario Badescu | Cosmania

Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion - 236 ml

De vette, doffe en verstopte huid wordt opgefrist en gedesinfecteerd door dagelijks gebruik van deze adstringerende Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion van Mario Badescu. De kracht van de citrus extracten gecombineerd met de 4% glycolzuur verminderen de opbouw van dode huidcellen en onthult een stralende huid. De Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion is geschikt voor de gecombineerde en vette huid.
Ga naar Cosmania
250 ml
Ga naar Cosmania
Special Cleansing Lotion 'C' - 472 ml
€36.00

Mario Badescu | Cosmania

Special Cleansing Lotion 'C' - 472 ml

De Special Cleansing Lotion 'C' van Mario Badescu is speciaal ontwikkeld voor de acne en vette huidtypes. Deze 'sterke' lotion met het krachtige adstringerende zwavel helpt bij de bestrijding van overtollige talgproductie en bacteriën dankzij het 'aggressief' desinfecteren van de huid. Dit is de meest effectieve toner van Mario Badescu voor de vette of acne gevoelige huid. Met mineralen verrijkt komkommerextract zorgt voor een onmiddelijke vermindering van de vette huid. Deze toner reinigt de huid diep, desinfecteert en droogt de door acne getroffen en vette huid uit. Ook verwijdert de Special Cleansing Lotion 'C' de opbouw van dode huidcellen die toekomstige puistjes zouden kunnen veroorzaken.
Ga naar Cosmania Ga naar Cosmania
Cucumber Cleansing Lotion - 236 ml
€18.50

Mario Badescu | Cosmania

Cucumber Cleansing Lotion - 236 ml

Houd glans van je T-zone onder controle met deze nieuwe Cucumber Cleansing Lotion van Mario Badescu! Dit is een verfrissende lotion voor de vette en/of gecombineerde huid. De huid wordt verfrist en extra diep nagereinigd met deze lotion, die 4% alcohol en kalmerende komkommer extract bevat. De Cucumber Cleansing Lotion verwijdert verstoppingen van de poriën en desinfecteert het huidoppervlak grondig voor een schone huid. Hierdoor worden toekomstige acne problemen voorkomen.
Ga naar Cosmania
250 ml
Ga naar Cosmania
Enzyme Cleansing Gel - 236 ml
€17.50

Mario Badescu | Cosmania

Enzyme Cleansing Gel - 236 ml

De Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel is de meest geliefde dagelijkse gezichtsreiniger van Mario Badescu! Deze niet-schuimende gezichtsreiniging is zeep- en olie vrij en verwijdert grondig je make-up, vuil en olie zonder je huid uit te drogen. Voor elk huidtype geschikt. Gratis verzending vanaf €35!
Ga naar Cosmania
250 ml
Ga naar Cosmania
Glycolic Foaming Cleanser - 177 ml
€17.50

Mario Badescu | Cosmania

Glycolic Foaming Cleanser - 177 ml

De Glycolic Foaming Cleanser van Mario Badescu is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige! Deze schuimende, diepreinigende cleanser/peeling is speciaal voor de doffe en verstopte huid; het verwijdert ophopingen van dode huidcellen, vuil en make-up. De zuiverende en exfoliërende krachten van glycolzuur zorgen ervoor dat verkleuringen (pigmentatie, rode vlekjes, littekentjes) verminderen en ze maken de huid stralend en glad. De formule bevat kruiden voor een kalmerend effect. Afhankelijk van je huidtype gebruik je deze diepte-reiniger 2-3 per week, zie ook het gebruiksadvies, in plaats van een peeling of scrub.
Ga naar Cosmania
150 ml
Ga naar Cosmania
Glycolic Acid Toner - 236 ml
€21.50

Mario Badescu | Cosmania

Glycolic Acid Toner - 236 ml

Dit is dé oplossing tegen rimpels en pigmentatie voor de droge of gevoelige huid. De Mario Badescu Glycolic Acid Toner bevat 2% glycolzuur (AHA) en grapefruit extract dat de huid peelt, verfrist en stimuleert. De lotion gaat ook huidverkleuring door pigmentatie en littekens tegen. Probeer hem ook!
Ga naar Cosmania
250 ml
Ga naar Cosmania
Seaweed Cleansing Lotion - 236 ml
€18.50

Mario Badescu | Cosmania

Seaweed Cleansing Lotion - 236 ml

De alcohol-vrije Seaweed Cleansing Lotion van Mario Badescu, zorgt ervoor dat de droge, gecombineerde en gevoelige huid niet uitdroogt en wordt voorbereid op de moisturizer. De milde lotion met toverhazelaar reinigt de huid na, verwijdert het laatste vuil dat uit de poriën komt en desinfecteert de huid. De toner bevat ook ontstekingsremmende seaweed (zeewier) en aloë extract om de gevoelige zones van de huid te kalmeren.
Ga naar Cosmania
250 ml
Ga naar Cosmania
Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion - 472 ml
€40.00

Mario Badescu | Cosmania

Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion - 472 ml

De vette, doffe en verstopte huid wordt opgefrist en gedesinfecteerd door dagelijks gebruik van deze adstringerende Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion van Mario Badescu. De kracht van de citrus extracten gecombineerd met de 4% glycolzuur verminderen de opbouw van dode huidcellen en onthult een stralende huid. De Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion is geschikt voor de gecombineerde en vette huid.
Ga naar Cosmania Ga naar Cosmania
Special Cleansing Lotion 'C' - 236 ml
€21.00

Mario Badescu | Cosmania

Special Cleansing Lotion 'C' - 236 ml

De Special Cleansing Lotion 'C' van Mario Badescu is speciaal ontwikkeld voor de acne en vette huidtypes. Deze 'sterke' lotion met het krachtige adstringerende zwavel helpt bij de bestrijding van overtollige talgproductie en bacteriën dankzij het 'aggressief' desinfecteren van de huid. Dit is de meest effectieve toner van Mario Badescu voor de vette of acne gevoelige huid. Met mineralen verrijkt komkommerextract zorgt voor een onmiddelijke vermindering van de vette huid. Deze toner reinigt de huid diep, desinfecteert en droogt de door acne getroffen en vette huid uit. Ook verwijdert de Special Cleansing Lotion 'C' de opbouw van dode huidcellen die toekomstige puistjes zouden kunnen veroorzaken.
Ga naar Cosmania
250 ml
Ga naar Cosmania
Special Cucumber Lotion - 236 ml
€17.50

Mario Badescu | Cosmania

Special Cucumber Lotion - 236 ml

De Special Cucumber Lotion van Mario Badescu is een perfecte lotion voor een gecombineerde of vette huid. Iedereen die goed voor haar huid zorgt, weet dat je na een cleanser het beste een toner kan gebruiken, en zéker mensen die last hebben van acne of een vette huid. Dit vermindert de opbouw van bacteriën. Voor de beste resultaten van een acne behandeling is de toner/lotion vaak de sleutel tot het succes. Deze houdt de huid schoon en ontsmet ook meteen.
Ga naar Cosmania
250 ml
Ga naar Cosmania
Botanical Facial Gel - 236 ml
€18.00

Mario Badescu | Cosmania

Botanical Facial Gel - 236 ml

Dit nieuwe product van Mario Badescu is perfect voor de vettige huid! De Mario Badescu Botanical Facial Gel reinigt diep en verwijdert op een zachte manier vetten, zonder de huid uit te drogen. Deze fijne reinigingsgel bevat namelijk exfoliërende 'alfa hydroxy zuren'. Dit zijn peelende extracten die de de huid ontdoen van overtollige olie, make-up en verstopte poriën. Met de nieuwe Botanicial Facial gel ontstaat er een gebalanceerde, heldere en gezond ogende huidskleur.
Ga naar Cosmania
250 ml
Ga naar Cosmania
Seaweed Cleansing Lotion
€21.00

Mario Badescu | The Make Up Spot

Seaweed Cleansing Lotion

De Mario Badescu Seaweed Cleansing Lotion is een milde, alcoholvrije toner die de (droge en gevoelige) huid reinigt, verfrist, verzacht en desinfecteert. Deze lotion, die rijk is aan mineralen en vitaminen, bevat onder andere toverhazelaar dat vuil uit poriën verwijdert en ontstekingsremmende zeewier en aloë vera extract die gevoelige delen van de huid kalmeren en hydrateren. Geschikt voor gecombineerde/gevoelige huid Ook verkrijgbaar in XL versie van 472 ml.__________________________________________________________________ OVER HET MERK MARIO BADESCU Al 50 jaar is Mario Badescu een grote naam in de wereld van de skincare. Mario, van oorsprong schoonheidsspecialist en scheikundige, kent de huid als geen ander en ontwikkelde vanuit zijn eigen expertise huidverzorgingsproducten met geavanceerde formules en (plantaardige) ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Mario heeft zich hiervoor onder andere laten inspireren door de chemische werking en de complexiteit van de huid met als doel iedereen te voorzien van een stralende huid. Het brede Mario Badescu assortiment biedt producten voor alle huidtypes, voor zowel acne als anti-aging, en dat alles voor toegankelijke prijzen. Simpel, zacht en effectief, dat is de korte maar krachtige filosofie achter de producten van Mario Badescu. De eenvoudigheid en effectiviteit van de Mario Badescu producten hebben ervoor gezorgd dat deze groot favoriet zijn bij vele celebrities en bloggers (zoals bijvoorbeeld Kylie Jenner, Oprah Winfrey, Jennifer Aniston, Kate Moss en Charlize Theron)
Ga naar The Make Up Spot Ga naar The Make Up Spot
Drying Mask
€25.00

Mario Badescu | The Make Up Spot

Drying Mask

Het Mario Badescu Drying Mask is een krachtig masker gebaseerd op colloïdale zwavel dat de huid minder vettig maakt, bestaande acne kalmeert en nieuwe uitbarstingen voorkomt. Dit masker met zwavel, kaolinite en andere natuurlijke mineralen maakt korte metten met opgehoopte talg, terwijl calamine en komkommer zorgen dat de huid minder glimt en een verfrissende en verkoelende boost geven. Dit masker is ook ideaal voor acne op de rug en borst. Tip: breng een paar druppeltjes van de Mario Badescu Buffering Lotion aan onder dit masker om de behandeling nog intensiever te maken. Na 15-20 minuten verwijderen en goed afspoelen. Breng daarna een toner aan en nog wat van de Buffering Lotion op probleemgebieden. Geschikt voor: probleemhuid met acne Andere acne producten van Mario Badescu: Mario Badescu Drying Mask Mario Badescu Drying Lotion Mario Badescu Drying Cream     Inhoud: 56 gr OVER HET MERK MARIO BADESCU Al 50 jaar is Mario Badescu een grote naam in de wereld van de skincare. Mario, van oorsprong schoonheidsspecialist en scheikundige, kent de huid als geen ander en ontwikkelde vanuit zijn eigen expertise huidverzorgingsproducten met geavanceerde formules en (plantaardige) ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Mario heeft zich hiervoor onder andere laten inspireren door de chemische werking en de complexiteit van de huid met als doel iedereen te voorzien van een stralende huid. Het brede Mario Badescu assortiment biedt producten voor alle huidtypes, voor zowel acne als anti-aging, en dat alles voor toegankelijke prijzen. Simpel, zacht en effectief, dat is de korte maar krachtige filosofie achter de producten van Mario Badescu. De eenvoudigheid en effectiviteit van de Mario Badescu producten hebben ervoor gezorgd dat deze groot favoriet zijn bij vele celebrities en bloggers (zoals bijvoorbeeld Kylie Jenner, Oprah Winfrey, Jennifer Aniston, Kate Moss en Charlize Theron)
Ga naar The Make Up Spot Ga naar The Make Up Spot
Buffering Lotion
€22.00

Mario Badescu | The Make Up Spot

Buffering Lotion

De Mario Badescu Buffering Lotion is een lichtgewicht, snel intrekkende olie die speciaal ontwikkeld is voor het behandelen van (onderhuidse) acne. Deze lotion, speciaal voor de acne-gevoelige huid, kun je voor het slapengaan aanbrengen zodat deze 's nachts de aanwezigheid van grote pukkels vermindert en het ontstaan van nieuwe voorkomt. De Buffering Lotion bevat diverse zachte ingrediënten die helpen de huid te egaliseren en ontstekingen en roodheid te verminderen. Geschikt voor de combineerde en vette huid. Tip: breng op probleemgebieden een paar druppeltjes van de Buffering Lotion aan onder het Mario Badescu Drying Mask. Na 15 minuten afwassen en vervolgens weer een laagje van de Buffering Lotion op de huid aanbrengen. Inhoud: 29 ml OVER HET MERK MARIO BADESCU Al 50 jaar is Mario Badescu een grote naam in de wereld van de skincare. Mario, van oorsprong schoonheidsspecialist en scheikundige, kent de huid als geen ander en ontwikkelde vanuit zijn eigen expertise huidverzorgingsproducten met geavanceerde formules en (plantaardige) ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Mario heeft zich hiervoor onder andere laten inspireren door de chemische werking en de complexiteit van de huid met als doel iedereen te voorzien van een stralende huid. Het brede Mario Badescu assortiment biedt producten voor alle huidtypes, voor zowel acne als anti-aging, en dat alles voor toegankelijke prijzen. Simpel, zacht en effectief, dat is de korte maar krachtige filosofie achter de producten van Mario Badescu. De eenvoudigheid en effectiviteit van de Mario Badescu producten hebben ervoor gezorgd dat deze groot favoriet zijn bij vele celebrities en bloggers (zoals bijvoorbeeld Kylie Jenner, Oprah Winfrey, Jennifer Aniston, Kate Moss en Charlize Theron)
Ga naar The Make Up Spot Ga naar The Make Up Spot
Seaweed Cleansing Soap
€18.00

Mario Badescu | The Make Up Spot

Seaweed Cleansing Soap

De Mario Badescu Seaweed Cleansing Soap is een vrij dikke, creamy facewash waarmee je dagelijks je gezicht op milde wijze kunt reinigen van make-up en vuil. Deze facewash is voorzien van kleine zeewierkorrels, die de huid lichtjes exfoliëren en dode huidcellen en onzuiverheden verwijderen en blaaswier; een botanisch ingrediënt dat rijk is aan vitaminen en mineralen en de huid verzacht en verjongt. De Seaweed Cleansing Soap is makkelijk af te spoelen en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige. Skin Tip: de Mario Badescu Seaweed Cleansing Soap is ook favoriet bij veel mannen. Dankzij de licht exfoliërende werking helpt dit product bij het verminderen van ingegroeide haartjes veroorzaakt door regelmatig scheren.Ideaal voor de gecombineerde of droge huid.De Mario Badescu producten zijn cruelty-free._______________________________________________________________________________________________________OVER HET MERK MARIO BADESCU Al 50 jaar is Mario Badescu een grote naam in de wereld van de skincare. Mario, van oorsprong schoonheidsspecialist en scheikundige, kent de huid als geen ander en ontwikkelde vanuit zijn eigen expertise huidverzorgingsproducten met geavanceerde formules en (plantaardige) ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Mario heeft zich hiervoor onder andere laten inspireren door de chemische werking en de complexiteit van de huid met als doel iedereen te voorzien van een stralende huid.Het brede Mario Badescu assortiment biedt producten voor alle huidtypes, voor zowel acne als anti-aging, en dat alles voor toegankelijke prijzen. Simpel, zacht en effectief, dat is de korte maar krachtige filosofie achter de producten van Mario Badescu. De eenvoudigheid en effectiviteit van de Mario Badescu producten hebben ervoor gezorgd dat deze groot favoriet zijn bij vele celebrities en bloggers (zoals bijvoorbeeld Kylie Jenner, Oprah Winfrey, Jennifer Aniston, Kate Moss en Charlize Theron) 
Ga naar The Make Up Spot Ga naar The Make Up Spot
Acne Facial Cleanser - 177 ml
€18.50

Mario Badescu | Cosmania

Acne Facial Cleanser - 177 ml

Voorkom en verminder acne met deze Mario Badescu Acne Facial Cleanser, een gezichtsreiniger en scrub in één, effectief en veilig voor zowel jongeren als volwassenen met matige tot ernstige acne. In deze reiniger zit salicylzuur dat acne en puistjes bestrijdt. Bestel de gezichtsreiniger hier!
Ga naar Cosmania
150 ml
Ga naar Cosmania
Aloe Vera Toner - 236 ml
€18.50

Mario Badescu | Cosmania

Aloe Vera Toner - 236 ml

Geef je huid een boost! Met de Aloe Vera Toner van Mario Badescu verfris en balanceer je de huid, terwijll je onzuiverheden aangaat. Door de alcohol- en geurvrije formule in deze milde toner is dit een echte topper voor de gevoelige huid. Verder zal deze toner je huid niet uidrogen, waardoor dit product ook zeer geschikt is voor de droge huid.
Ga naar Cosmania
250 ml
Ga naar Cosmania
Witch Hazel & Rosewater Toner - 236 ml
€18.50

Mario Badescu | Cosmania

Witch Hazel & Rosewater Toner - 236 ml

Herstel de helderheid en glans van je huid na elke reiniging met de Mario Badescu Witch Hazel & Rosewater Toner! Deze toner heeft natuurlijke exfoliërende eigenschappen die onzuiverheden naar de oppervlakte van de huid trekken zonder de huid te strippen. Gratis verzending vanaf €35 bij COSMANIA!
Ga naar Cosmania
250 ml
Ga naar Cosmania
Cucumber Cream Soap - 177 ml
€15.00

Mario Badescu | Cosmania

Cucumber Cream Soap - 177 ml

De nieuwe Mario Badescu Cucumber Cream Soap is een zachte, verfrissende reiniger doordrenkt met komkommer-extract om de huid te kalmeren en voeden met essentiële vitaminen en mineralen. Ontvang gratis verzending vanaf €35! Voor 16 uur besteld, is morgen in huis. Same day delivery is mogelijk!
Ga naar Cosmania
150 ml
Ga naar Cosmania
Witch Hazel & Lavender Toner - 236 ml
€17.00

Mario Badescu | Cosmania

Witch Hazel & Lavender Toner - 236 ml

Doordrenkt met lavendel en versterkt door verhelderende toverhazelaar, helpt de nieuwe Witch Hazel & Lavender Toner van Mario Badescu bij een grondige en verzachtende reiniging zonder de huid te strippen. Nu bij een bestelling boven de €35 gratis naar je verzonden! Met gratis samples!
Ga naar Cosmania
250 ml
Ga naar Cosmania

Wis alle filters

Filter op
  • Sorteren
  • Merk Mario Badescu
  • Prijs
  • Webshop
Sorteren
Merk

Populaire merken

  • Meer merken
Prijs
Webshop
Ook zo'n fan van Mario Badescu gezichtsreinigers? Bekijk hier in één overzicht alle gezichtsreinigers van dit merk. Op Fashionchick.nl vind je gezichtsreinigers van Mario Badescu verkrijgbaar bij meerdere webshops. Zo zie jij direct waar je de mooiste gezichtsreinigers van dit merk online kunt kopen. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan de shops die Mario Badescu verkopen, vind je bij ons altijd de laatste collectie en de goedkoopste gezichtsreinigers van Mario Badescu. Vergelijk prijzen en aanbod en vind jouw nieuwe gezichtsreinigers van Mario Badescu. In alle maten en met elk budget shop je gemakkelijk jouw favoriete items van dit brand online op Fashionchick.nl.