Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Beauty Parfums

Prijs

Filter
Categorieën
Sorteer op
Meest bekeken
  • Meest bekeken
  • Nieuw
  • Laagste prijs
  • Hoogste prijs
Parco Palladiano XI - Castagno Eau de Parfum 100ml
€226.45

Bottega Veneta | LOOKFANTASTIC

Parco Palladiano XI - Castagno Eau de Parfum 100ml

WoodyVerleid uw zintuigen met het Parco Palladiano XI - Castagno Eau de Parfum van Italiaans Luxelabel Bottega Veneta, een merk dat bekend staat om zijn discretie, kwaliteit en onovertroffen ambachtelijk vakmanschap. Castagno maakt deel uit van de collectie van het Parco Palladiano en is een van de negen fascinerende geuren die geïnspireerd zijn op een idyllische wandeling door de lommerrijke Palladiaanse tuinen van de Italiaanse regio Veneto, waar in 1966 Bottega Veneta werd opgericht. Creatief directeur Tomas Maier's doel was om de typische Italiaanse ervaring en de schoonheid van het erfgoed van het land vast te leggen in deze geuren.Door het contrast tussen groene en balsamico noten te ontketenen, roept de geur het gevoel van de robuuste Kastanjeboom op, van de ondergrondse diepten van zijn wortels tot de intensiteit van zijn vruchten. Een delicaat goudbruin sap, uitnodigend in zijn warmte, omsluit perfect de essentie van dit zachte en toch houtachtige aroma.Gepresenteerd in een matglazen flacon die vakkundig met de hand is afgewerkt met het kenmerkende Intrecciato-patroon van het label.
Ga naar LOOKFANTASTIC Ga naar LOOKFANTASTIC
Parco Palladiano XV - Salvia Blu Eau de Parfum 100ml
€226.45

Bottega Veneta | LOOKFANTASTIC

Parco Palladiano XV - Salvia Blu Eau de Parfum 100ml

Bloemig Noten: Salie, lavendel, roos. Verwen uw zintuigen met Parco Palladiano XV – Salvia Blu Eau de Parfum van het luxe Italiaanse merk Bottega Veneta, een merk dat bekend staat om zijn discretie, kwaliteit en onovertroffen artisanaal vakmanschap. Salvia Blu XV maakt deel uit van de Parco Palladiano-collectie. Het is een van de negen betoverende uniseks geuren die inspiratie putten uit een idyllische wandeling door de lommerrijke Palladiaanse tuinen in de Italiaanse streek Veneto, waar Bottega Veneta in 1966 werd opgericht. Creatief directeur Tomas Maier's doel was om de typische Italiaanse ervaring en de schoonheid van het erfgoed van het land vast te leggen in deze geuren. De geur belichaamt de blauwe symfonie van de natuur bij zonsopgang en verspreidt heerlijke kruidenakkoorden van fluweelzachte salie en rustgevende lavendel, gemengd met bedwelmende roos, die doet denken aan het ontwaken van de lente en de wedergeboorte van bloemen. Het abstracte, karakteristieke leisteenblauwe sap van deze muskusachtige geur doet denken aan het precieze mystieke moment van de overgang van dageraad naar daglicht. Gepresenteerd in een matglazen flacon die vakkundig met de hand is afgewerkt met het kenmerkende Intrecciato-patroon van het label.
Ga naar LOOKFANTASTIC Ga naar LOOKFANTASTIC
Parco Palladiano XIV - Melagrana Eau de Parfum 100ml
€226.45

Bottega Veneta | LOOKFANTASTIC

Parco Palladiano XIV - Melagrana Eau de Parfum 100ml

Fruity Notes: Pomegranate, Mandarin, Blackcurrant Buds, Cedarwood Base. Tantalise your senses with the Parco Palladiano XIV - Melagrana Eau de Parfum by Italian luxury label Bottega Veneta, a brand renowned for its discretion, quality and unsurpassed artisanal craftsmanship. Part of the Parco Palladiano collection, Melagrana XIV is one of nine captivating unisex fragrances that draw inspiration from an idyllic stroll through the leafy Palladian gardens of Italy's Veneto region, where Bottega Veneta was founded in 1966. Creative director, Tomas Maier's goal was to bottle up the quintessential Italian experience and capture the beauty and heritage of the land in these fragrances. Fresh and radiant, the EDP perfectly captures the aromas of spring's awakening, with enticing notes that evoke the rebirth of flowers and fruits, anchored by an intense and resinous Cedarwood base. Recalling the bursting vibrancy encapsulated within the juice-filled pearls of plump, ripe Pomegranates, tempered with the bright rays of early morning sunshine, the delicate pale pink juice boasts a sunny fragrance with hints of Mandarin and sweet Blackcurrant buds yet to bloom. Presented in a frosted glass flacon expertly hand-finished with the label's signature Intrecciato pattern.
Ga naar LOOKFANTASTIC Ga naar LOOKFANTASTIC

Wis alle filters

Filter op
  • Sorteren
  • Merk Bottega Veneta
  • Prijs
  • Webshop
Sorteren
Merk

Populaire merken

  • Meer merken
Prijs
Webshop