menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Beauty

Merk

Populaire merken

 • Meer merken

Prijs

Webshop

Filter
Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
 • Meest bekeken
Classic Extra Olive Oil Soap 125gr
–43%
€3.99 €6.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Classic Extra Olive Oil Soap 125gr

Olivia Classic Extra Olive Oil Soap Deze zeep is gemaakt op basis van olijfolie en is 100% natuurlijk. De mild reinigende zeep hydrateert de huid en verzorgt de huid intens. De Olivia Classic Olive Oil & Honey Soap is geschikt voor alle huidtypen.Olivia Classis Extra Olive Oil Soap: Mild reinigende zeep Geschikt voor alle huidtypen Hydrateert de huid OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk.Olivia Classis Extra Olive Oil Soap is verkrijgbaar in een verpakking van 125 gr.Snelle leveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Classic Shampoo Colored Hair 300ml
–35%
€10.99 €16.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Classic Shampoo Colored Hair 300ml

Olivia Classic Shampoo Colored Hair De Olivia Shampoo Colored Hair is een shampoo die speciaal is gemaakt voor gekleurd haar. Door de natuurlijke ingrediënten die de shampoo bevat is het geschikt voor dagelijks gebruik. Het olijf extract en de natuurlijke waxen die aanwezig zijn in de shampoo voeden en versterken gekleurd haar. De shampoo bevat fosfolipiden complex, tarwe proteïnen en provitamine B5. Deze ingrediënten beschermen de hoofdhuid tegen irritaties die veroorzaakt worden door haarkleuring. Ook bevat Olivia Classic Shampoo Colored Hair zonnebloem extract. Dit beschermt het haar tegen vervaging.Olivia Classic Shampoo Colored Hair: Speciaal voor gekleurd haar Perfect voor dagelijks gebruik Milde reiniging Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan in de handpalmen Verdeel de shampoo gelijkmatig over het haar Spoel grondig uit OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Classic Shampoo Colored Hair is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
3 in 1 Face Cleanser Gel 300ml
–35%
€10.99 €16.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

3 in 1 Face Cleanser Gel 300ml

Olivia 3 in 1 Face Cleanser Gel Olivia 3 in 1 Face Cleanser Gel is een 3 in 1 gezichtsreiniging die geschikt is voor alle huidtypen. De gel verwijdert make-up, reinigt de huid tot diep in de poriën en verfrist de huid tegelijkertijd. Olivia 3 in 1 Face Cleanser Gel heeft een heerlijke geur en laat de huid stralen. Olivia 3 in 1 Face Cleanser Gel: Geschikt voor alle huidtypen 3 in 1 werking Laat de huid stralen Gebruik: Breng de gel aan op de huid Spoel af met water OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia 3 in 1 Face Cleanser Gel is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Classic Hair Conditioner 300ml
–35%
€10.99 €16.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Classic Hair Conditioner 300ml

Olivia Classic Hair Conditioner Olivia Classic Hair Conditioner is een conditioner die het haar verzacht. De conditioner heeft een heerlijk frisse geur en maakt het haar weer handelbaar. De hoofdingrediënten zijn olijf extract, provitamine B5 en extra waxen die van nature aanwezig zijn in olijfolie. De conditioner voedt het haar en laat het weer zijdezacht aanvoelen.Olivia Classic Hair Conditioner: Geschikt voor alle haartypen Voedt het haar intens Verzacht het haar Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid conditioner aan op de handpalmen Verdeel de conditioner gelijkmatig over het haar Laat 3-5 minuten intrekken Spoel grondig uit OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Classic Hair Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Fusion Body Lotion Fig 300ml
–35%
€10.99 €16.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Fusion Body Lotion Fig 300ml

Olivia Fusion Body Lotion Fig Olivia Fusion Body Lotion Fig is een lotion die de huid hydrateert en zijdezacht laat aanvoelen. Ook behoudt de lotion de vochtbalans van de huid. De Body Lotion bestaat uit olijfolie extract, vitamine E en vijg extract De heerlijke geur van vijgen zorgt voor een fris gevoel.Olivia Fusion Body Lotion Fig: Geschikt voor alle huidtypen Hydrateert de huid Heerlijk frisse geur OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Fusion Body Lotion Fig is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Gift Set Soap
–36%
€8.89 €13.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Gift Set Soap

Olivia Gift Set Soap Deze Olivia Gift Set Soap bevat 4 heerlijk natuurlijke zeepjes. Bij aankoop van deze gift set, krijg je een zeep gratis. De set bevat de zeepjes: Olive & Lavender, Olive Oil & Honey, Olive Oil & Aloë Vera en Extra Olive Oil. OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Gift Set Soap is verkrijgbaar in een verpakking van 4x125 gr. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Fusion Gift Set Shower Gel 300ml & Body Lotion Kumquat 50ml
–36%
€8.99 €13.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Fusion Gift Set Shower Gel 300ml & Body Lotion Kumquat 50ml

Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Kumquat Deze gift set bevat Shower Gel en een gratis Body Lotion in een handige reisverpakking. Beide producten bevatten kumquat extract dat de huid reinigt en hydrateert. Kumquat heeft een vochtherstellend effect en laat de huid weer zijdezacht aanvoelen. Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Kumquat: Geschikt voor alle huidtypen Hydrateert de huid Vochtherstellend OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Kumquat is verkrijgbaar in een verpakking van 4x60 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Fusion Body Lotion Kumquat 300ml
–35%
€10.99 €16.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Fusion Body Lotion Kumquat 300ml

Olivia Fusion Body Lotion Kumquat Deze Body Lotion van Olivia zorgt voor een zijdezachte huid. Het zorgt voor ultieme hydratatie van de huid. De lotion bevat kumquat, vitamine E, olijf extract en biologische olijfolie. De Body Lotion is vooral geschikt voor de zeer droge huid. Olivia Fusion Body Lotion Kumquat: Geschikt voor een zeer droge huid Hydrateert de huid Bevat Kumquat OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Fusion Body Lotion Kumquat is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Foaming Soap Olive Flower 265ml
–43%
€7.99 €13.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Foaming Soap Olive Flower 265ml

Olivia Foaming Soap Olive Flower Olivia Foaming Soap Olive Flower is een heerlijk fris ruikende zeep die antioxidanten als olijfblad extracten bevat en hiermee huidveroudering tegengaat. De zeep is geschikt voor alle huidtypen en reinigt de huid op milde wijze. De zeep hydrateert en laat de huid zijdezacht aanvoelen. Olivia Foaming Soap Olive Flower: Geschikt voor alle huidtypen Hydrateert de huid Gaat huidveroudering tegen OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Foaming Soap Olive Flower is verkrijgbaar in een verpakking van 265 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Fusion Gift Set Shower Gel 300ml & Body Lotion Fig 50ml
–36%
€8.99 €13.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Fusion Gift Set Shower Gel 300ml & Body Lotion Fig 50ml

Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Fig Deze leuke gift set bevat Shower Gel en een gratis Body Lotion in een reisverpakking. Zowel de Shower Gel als de Body Lotion bevatten vijgextract dat huidveroudering tegengaat. De Shower Gel voedt de huid ultiem en verfrist tegelijkertijd. Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Fig: Geschikt voor alle huidtypen Bevat vijgextract Gaat huidveroudering tegen OLIVIAOLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Fig is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml en 50 ml. Snelle leveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Fusion Gift Set Shower Gel 300ml & Body Lotion Fig 300 ml
–26%
€19.99 €26.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Fusion Gift Set Shower Gel 300ml & Body Lotion Fig 300 ml

Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Fig Deze gift set bevat Shower Gel & Body Lotion verrijkt met vijgextract. Het vijgextract is een bekend antioxidant en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. De heerlijke aroma's zorgen voor een geurexplosie en verfrissen de huid intens. Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Fig: Geschikt voor alle huidtypen Bevat vijgextract Voedt de huid intens OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Fig is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
3 in 1 Face Micellar Water 300ml
–33%
€11.99 €17.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

3 in 1 Face Micellar Water 300ml

Olivia 3 in 1 Face Micellar Water Olivia 3 in 1 Face Micellar Water reinigt de huid op milde wijze. Het verwijdert make-up, reinigt de huid tot diep in de poriën en verfrist de huid in een handeling. Het Micellar Water bevat biologische olijfblad extract. Dit zorgt voor kalmering van de huid. Olivia 3 in 1 Face Micellar Water: Geschikt voor alle huidtypen 3 in 1 formule Verfrist de huid Gebruik: Breng het Micellar Water aan met een watje Reinig gezicht, ogen en nek Naspoelen met water is niet nodig OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia 3 in 1 Face Micellar Water is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Fusion Gift Set Shower Gel 300ml & Body Lotion Kumquat 300ml
–26%
€19.99 €26.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Fusion Gift Set Shower Gel 300ml & Body Lotion Kumquat 300ml

Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Kumquat Deze gift set van Olivia bevat een Shower Gel en Body Lotion verrijkt met kumquat extract. Hierdoor wordt de huid ultiem gehydrateerd en gereinigd. Daarnaast heeft de kumquat een vochtherstellend effect. De heerlijke aroma's zorgen voor een intens frisse geur. Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Kumquat: Geschikt voor alle huidtypen Hydrateert de huid Bevat kumquat extract OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Kumquat is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Classic Glycerine Facial Soap 125gr
–43%
€3.99 €6.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Classic Glycerine Facial Soap 125gr

Olivia Classic Glycerine Facial Soap De Olivia Classic Glycerine Facial Soap is speciaal gemaakt voor het gezicht. De zeep is 100% natuurlijk en is gemaakt op basis van glycerine. De zeep bestaat uit olijfolie en vitamine E, dat bekend staat om zijn antioxidatieve en hydraterende werking. Olivia Classic Glycerine Facial Soap is gechikt voor alle huidtypen.Olivia Classic Glycerine Facial Soap: Geschikt voor alle huidtypen Speciaal voor het gezicht Bevat vitamine E Milde reiniging voor het gezicht OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Classic Glycerine Facial Soap is verkrijgbaar in een verpakking van 125 gr. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Classic Olive Oil & Honey Soap 125gr
–43%
€3.99 €6.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Classic Olive Oil & Honey Soap 125gr

Olivia Classic Olive Oil & Honey Soap De zeep bevat olijfolie en honing. De honing bevat voedende anti-aging eigenschappen. De zeep is helemaal natuurlijk en de olijfolie zorgt voor een intense verzorging van de huid. De Olivia Classic Olive Oil & Honey Soap is geschikt voor alle huidtypen.Olivia Classic Olive Oil & Honey Soap: Geschikt voor alle huidtypen Vrij van parabenen Voedt de huid Verjongt de huid OLIVIAOLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk.Olivia Classic Olive Oil & Honey Soap is verkrijgbaar in een verpakking van 125 gr. Snelle leveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Classic Glycerine Exfoliating Soap 125gr
–43%
€3.99 €6.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Classic Glycerine Exfoliating Soap 125gr

Olivia Classic Glycerine Exfoliating Soap De Olivia Classic Glycerine Exfoliating Soap is een zeep die speciaal is gemaakt voor het lichaam. De zeep bevat olijfpit korreltjes die de huid vernieuwen en exfoliëren. De zeep verwijdert dode huidcellen en stimuleert zo celvernieuwing. De zeep is geschikt voor alle huidtypen. Olivia Classic Glycerine Exfoliating Soap: Geschikt voor alle huidtypen Bevat olijfpit korreltjes Bevordert celvernieuwing OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Classic Glycerine Exfoliating Soap is verkrijgbaar in een verpakking van 125 gr. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Classic Shower Gel 300ml
–36%
€8.99 €13.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Classic Shower Gel 300ml

Olivia Classic Shower Gel Olivia Classic Shower Gel is een douchegel die in schuim verandert wanneer deze in contact komt met water. Dit schuim geeft de huid een zijdezacht gevoel. De douchegel bestaat uit olijfbladeren, olijffruit en vitamine E, welke bekend staat als antioxidant. De douchegel is geschikt voor alle huidtypen.Olivia Classic Shower Gel: Geschikt voor alle huidtypen Geeft de huid een zijdezacht gevoel Bevat vitamine E OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Classic Shower Gel is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Classic Exfoliating Shower Gel 300ml
–36%
€8.99 €13.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Classic Exfoliating Shower Gel 300ml

Olivia Classic Exfoliating Shower Gel Olivia Classic Exfoliating Shower Gel is een douchegel die de huid reinigt en tegelijkertijd hydrateert. De douchegel verwijdert dode huidcellen en verjongt de huid. De Olivia Classic Exfoliating Shower Gel bevat korrels van natuurlijke olijfpit die de huid mild scrubben. Hierdoor is de douchgel ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.Olivia Classic Exfoliating Shower Gel: Geschikt voor allle huidtypen 3-in-1 formule Verwijdert dode huidcellen OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Classic Exfoliating Shower Gel is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Fusion Body Lotion Pomegranate 300ml
–35%
€10.99 €16.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Fusion Body Lotion Pomegranate 300ml

Olivia Fusion Body Lotion Pomegranate Olivia Fusion Body Lotion Pomegranate is een lotion die bestaat uit granaatappel extract, olijfolie, vitamine E en olijf extract. De body lotion vermindert vermoeidheid en neemt stress weg. Olivia Fusion Body Lotion Pomegranate is zeer vochtherstellend en laat zelfs de droogste huid weer zacht aanvoelen.Olivia Fusion Body Lotion Pomegranate: Geschikt voor alle huidtypen Zeer vochtherstellend Bevat granaatappel extract Gaat stress tegen OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Fusion Body Lotion Pomegranate is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Foaming Soap Verbena 265ml
–43%
€7.99 €13.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Foaming Soap Verbena 265ml

Olivia Foaming Soap Verbena De Olivia Foaming Soap Verbena is een zeep met een heerlijke geur die de huid op milde wijze reinigt. De zeep bevat antioxidanten die huidveroudering tegen gaan. De schuimende zeep is geschikt voor alle huidtypen en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. In de zeep zijn citroenverbena extracten toegevoegd die zorgen voor zachte handen.Olivia Foaming Soap Verbena Geschikt voor alle huidtypen mild reinigend Zorgt voor heerlijk zachte handen OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Foaming Soap Verbena is verkrijgbaar in een verpakking van 265 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Classic Shampoo Dry Hair 300ml
–33%
€9.99 €14.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Classic Shampoo Dry Hair 300ml

Olivia Classic Shampoo Dry Hair Olivia Classic Shampoo Dry Hair is een shampoo die speciaal is gemaakt voor droog haar. De shampoo bevat olijf extract, provitamine B5 en extra waxen die van nature aanwezig zijn in olijfolie. Deze ingrediënten maken het haar glanzend en herstellen de vochtbalans van het haar.Olivia Classic Shampoo Dry Hair Speciaal voor droog haar Vochtherstellend Maakt het haar glanzend Gebruik: Neem een kleine hoeveelheid shampoo in de handpalmen Verdeel gelijkmatig over het haar Spoel grondig uit OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Classic Shampoo Dry Hair is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Classic Hair Mask 150ml
–26%
€13.99 €18.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Classic Hair Mask 150ml

Olivia Classic Hair Mask Olivia Classic Hair Mask is een haarmasker dat het haar hydrateert en herstelt. Het haarmasker bevat biologisch olijfolie extract, jojoba olie en waxen die van nature aanwezig zijn in olijfolie. Deze ingrediënten zorgen er samen voor dat haarbreuk wordt voorkomen en het haar weer gaat glanzen.Olivia Classic Hair Mask: Geschikt voor alle haartypen Hydrateert het haar Voorkomt haarbreuk Gebruik: Verdeel het haarmasker gelijkmatig over het haar Laat het haarmasker goed intrekken Spoel grondig uit OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Classic Hair Mask is verkrijgbaar in een verpakking van 150 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Hand Cream 75ml
–40%
€8.99 €14.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Hand Cream 75ml

Olivia Hand Cream Olivia Hand Cream is een crème die de huid verzacht en tegelijkertijd hydrateert. Het is dé oplossing voor droge of schrale handen. De crème bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten zoals amandelolie en squaleen, een waardevolle antioxidant in olijfolie.Olivia Hand Cream: Geschikt voor alle huidtypen Hydrateert de huid Bevat amandelolie OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Hand Cream is verkrijgbaar in een verpakking van 75 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Hand Cream 75ml & Glycerine Exfoliating Soap 125 gr
–36%
€8.99 €13.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Hand Cream 75ml & Glycerine Exfoliating Soap 125 gr

Olivia Hand Cream & Glycerine Exfoliating Soap In deze leuke gift set zit een gratis exemplaar van de Glycerine Exfoliating Soap. De Hand Cream hydrateert droge en schrale handen. Na het gebruik van dit product voelen de handen weer zijdezacht aan. De zeep, die gratis bij de Hand Cream zit, verwijdert dode huidcellen en is rijk aan pure olijfolie. De zeep is voor het hele lichaam en bevat korreltjes van natuurlijke olijfpit om de huid te exfoliëren en te vernieuwen. Olivia Hand Cream & Glycerine Exfoliating Soap: Geschikt voor alle huidtypen Verkrijgbaar in een leuke gift set Hydrateert de huid OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Hand Cream & Glycerine Exfoliating Soap is verkrijgbaar in een gift set verpakking van 75 ml en 125 gr. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Foaming Soap Lavender 265ml
–43%
€7.99 €13.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Foaming Soap Lavender 265ml

Olivia Foaming Soap Lavender Deze zeep bestaat uit alleen maar natuurlijke ingrediënten. Ook bevat de zeep antioxidanten die huidveroudering tegengaan. De heerlijke lavendel geur zorgt voor een intens fris gevoel. De Olivia Foaming Soap Lavender reinigt de huid op milde wijze. De schuimende zeep zorgt daarnaast voor hydratatie van de huid en is geschikt voor alle huidtypen. Olivia Foaming Soap Lavender: Geschikt voor alle huidtypen Milde reiniging Gaat huidveroudering tegen OLIVIA OLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Foaming Soap Lavender is verkrijgbaar in een verpakking van 265 ml. Snelle levering Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Gift Set Travel Shampoo, Conditioner, Shower Gel & Body Lotion (4 x 60ml)
–33%
€9.99 €14.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Gift Set Travel Shampoo, Conditioner, Shower Gel & Body Lotion (4 x 60ml)

Olivia Gift Set Travel Shampoo, Conditioner, Shower Gel & Body Lotion Deze gift set bevat shampoo, conditioner, shower gel en body lotion in allemaal kleine handige flesjes. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype en zijn gemaakt van puur natuurlijke producten. De producten hydrateren en verzachten de huid en zijn makkelijk mee te nemen in de reisverpakking. OLIVIAOLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk Olivia Gift Set Travel Shampoo, Conditioner, Shower Gel & Body Lotion is verkrijgbaar in een verpakking van 4x60 ml. Snelle leveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Fusion Gift Set Shower Gel 300ml & Body Lotion Pomegranate 50ml
–36%
€8.99 €13.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Fusion Gift Set Shower Gel 300ml & Body Lotion Pomegranate 50ml

Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Pomegranate Dit pakket bestaat uit Shower Gel en een Body lotion in een handige reisverpakking met granaatappel extract. Beide hydrateren de huid ultiem. Door het biologisch olijf extract dat aanwezig is, wordt het hele lichaam gevoed en verfrist. Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Pomegranate: Geschikt voor alle huidtypen Voedt het lichaam intens Bevat granaatappel extract OLIVIAOLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Pomegranate is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml en 50 ml. Snelle leveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Fusion Gift Set Shower Gel 300ml & Body Lotion Pomegranate 300 ml
–26%
€19.99 €26.95

Olivia | Hairandbeautyonline.com

Fusion Gift Set Shower Gel 300ml & Body Lotion Pomegranate 300 ml

Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Pomegranate Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Pomegranate is een leuke gift set die zowel Shower Gel als Body Lotion met granaatappel extract bevat. Alle zintuigen worden gestimuleerd door de heerlijke aroma's die zich in de Gel en Lotion bevinden. De Shower Gel en de Body Lotion verfrissen en voeden het lichaam ultiem. Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Pomegranate : Geschikt voor alle huidtypen Bevat granaatappel extract Hydrateert de huid OLIVIAOLIVIA is afkomstig uit Griekenland. Daar wordt de zeep geproduceerd door Papoutsanis sinds 1870. De Olivia producten zijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en biologische olijf extracten. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen chemische ingrediënten. Ook zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Olivia Fusion Gift Set Shower Gel & Body Lotion Pomegranate is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle leveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com

Wis alle filters

Filter op
 • Sorteren
 • Merk Olivia
 • Prijs
 • Webshop
Sorteren
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Prijs
Webshop
Ook zo'n fan van Olivia beauty? Bekijk hier in één overzicht alle beauty van dit merk. Op Fashionchick.nl vind je beauty van Olivia verkrijgbaar bij meerdere webshops. Zo zie jij direct waar je de mooiste beauty van dit merk online kunt kopen. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan de shops die Olivia verkopen, vind je bij ons altijd de laatste collectie en de goedkoopste beauty van Olivia. Vergelijk prijzen en aanbod en vind jouw nieuwe beauty van Olivia. In alle maten en met elk budget shop je gemakkelijk jouw favoriete items van dit brand online op Fashionchick.nl.