Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Beauty
Filter
Sorteer op
Meest bekeken
  • Meest bekeken
  • Nieuw
  • Laagste prijs
  • Hoogste prijs
Professional LOOK UP Conditioner
€18.19

J.Mäki

Professional LOOK UP Conditioner

Afterpay, Bancontact, Creditcard, iDeal, Klarna, PayPal

Verzending & levertijd

Verzendkosten: € 6.99

Levertijd: 3

Retourneren binnen 14 dag(en)

J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner is een verzachtende conditioner die geschikt is voor dagelijks gebruik. Het merk J.Mäki is een bedrijf dat is opgericht in Finland. Het merk is echter nog bezig met wereldwijde bekendheid te werven. Het merk werkt via een bepaald principe dat inhoudt dat ze producten willen maken met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Daarnaast hecht het merk ontzettend veel waarde aan de mening en behoefte van hun klanten. Dit nemen ze mee in het maken van nieuwe producten. De LOOK UP Conditioner bestaat onder andere uit arganolie, kokosolie en lijnzaadextract. Deze ingrediënten zorgen voor een geweldige glans van het haar en daarnaast wordt het haar ook beschermd tegen Uv-straling. Daarnaast wordt het haar intens verzacht en is het na gebruik gemakkelijk doorkam baar. De conditioner is geschikt voor elk haartype. J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner specificaties: Verzachtende conditioner Geschikt voor dagelijks gebruik Bestaat uit o.a. arganolie en kokosolie Geeft het haar een geweldige glans Beschermt tegen Uv-straling Geschikt voor elk haartype J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner gebruik: Breng de conditioner aan op gewassen haar Verdeel gelijkmatig over het haar Masseer goed in Laat 3-5 minuten inwerken Spoel grondig uit J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 750 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
0
Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional Repair Conditioner
€30.19

J.Mäki

Professional Repair Conditioner

Afterpay, Bancontact, Creditcard, iDeal, Klarna, PayPal

Verzending & levertijd

Verzendkosten: € 3.99

Levertijd: 3

Retourneren binnen 14 dag(en)

J.Mäki Professional Repair Conditioner De Repair Conditioner van J.Mäki is een conditioner die het haar hersteld. De conditioner heeft daarnaast een verzachtende werking en zorgt voor makkelijk doorkambaar haar. J.Mäki is een Fins merk dat zich heeft gespecialiseerd in verzorgende haarproducten. Ze werken via een simpel principe waarin het gebruik van natuurlijke ingrediënten centraal staat. Het merk is echter nog niet erg bekend in Nederland maar is hard aan het werk om zijn wereldwijde bekendheid te verbreden. Het merk hecht veel waarde aan de mening van hun kopers en proberen hier zich zoveel mogelijk op te anticiperen. Naast het verzachten van het haar, heeft het product meerdere functies. De bijzondere ingrediënten die zich in het product bevinden zoals arganolie en walnootolie zorgen ervoor dat het haar ultiem gehydrateerd wordt. Daarnaast gaat de arganolie pluis tegen. Het product bevat daarnaast nog meer ingrediënten zoals macademia olie, keratine maar ook panthenol en druivenpitten. Deze laatste twee verjongen het haar en versterken de hoofdhuid. Professionals raden aan om de Repair conditioner in combinatie met de Repair shampoo te gebruiken. J.Mäki Professional Repair Conditioner specificaties: Verzacht Zorgt voor makkelijk doorkambaar haar Bevat o.a. arganolie en walnootolie Hydrateert het haar Anti-pluis effect Bevat panthenol en druivenpitten Verjongt en versterkt J.Mäki Professional Repair Conditioner gebruik: Breng de conditioner aan op nat gewassen haar Verdeel gelijkmatig over het haar Masseer goed in Laat 3-5 minuten intrekken Spoel grondig uit J.Mäki Professional Repair Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 750 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
0
Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional LOOK UP Smoothing Gloss Spray
€16.99

J.Mäki

Professional LOOK UP Smoothing Gloss Spray

Afterpay, Bancontact, Creditcard, iDeal, Klarna, PayPal

Verzending & levertijd

Verzendkosten: € 6.99

Levertijd: 3

Retourneren binnen 14 dag(en)

J.Mäki Professional LOOK UP Smoothing Gloss Spray J.Mäki Professional LOOK UP Smoothing Gloss Spray is een haarspray die zorgt voor een geweldige glans in het haar. Het product zorgt ervoor dat beschadigd haar weer wordt hersteld. Het product bevat een speciale formule met de ingrediënten lijnzaad extract en panthenol. Deze ingrediënten ondersteunen het herstel van het haar en zorgen voor flexibiliteit en een intense zachtheid. De glansspray kan voor veel verschillende haartypes gebruikt worden. De spray heft een lichte hold waardoor het haar gemakkelijk te restylen is. Ook wordt pluizig haar voorkomen door de haarspray. Daarnaast wordt het haar ook beschermd tegen hittebronnen zoals Uv-straling. Tenslotte voorkomt de haarspray haaruitval. Het merk J.Mäki is opgericht in Finland. Het merk wilt zoveel mogelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten in hun producten. J.Mäki hecht veel waarde aan de behoefte en mening van hun kopers. J.Mäki Professional LOOK UP Smoothing Gloss Spray specificaties: Geeft een geweldige glans aan het haar Herstelt beschadigd haar Bevat o.a. lijnzaad exract Zorgt voor flexibiliteit in het haar Beschermt tegen Uv-straling Voorkomt haaruitval J.Mäki Professional LOOK UP Smoothing Gloss Spray gebruik: Breng het haar in het gewenste model Spray het product op 15-30 cm afstand van het haar Laat even opdrogen Geniet van het resultaat J.Mäki Professional LOOK UP Smoothing Gloss Spray is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
0
Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional Color Conditioner
€30.19

J.Mäki

Professional Color Conditioner

Afterpay, Bancontact, Creditcard, iDeal, Klarna, PayPal

Verzending & levertijd

Verzendkosten: € 3.99

Levertijd: 3

Retourneren binnen 14 dag(en)

J.Mäki Professional Color Conditioner J.Mäki Professional Color Conditioner is een conditioner die geschikt is voor mensen met gekleurd haar. J.Mäki is een merk dat is ontstaan in Finland. Het merk is echter nog niet erg bekend in Nederland. J.Mäki heeft zich gespecialiseerd in haarproducten en hecht veel waarde aan de behoefte van hun kopers. Het merk heeft een simpel principe. Ze willen zo veel mogelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten. De Professional Color Conditioner is onder andere verrijkt met keratine en arganolie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar wordt hersteld. Daarnaast zorgt keratine voor elasticiteit van het haar en geeft het haar een prachtige glans. De arganolie zorgt voor intense voeding van het haar. Ook voorkomt de arganolie pluizig haar. De Color Conditioner heeft daarnaast bepaalde eigenschappen die zorgen voor langer behoud van gekleurd haar. Ook zorgt de conditioner voor zijdezacht haar. Professionals raden aan om de Color shampoo in combinatie met de Color conditioner te gebruiken. J.Mäki Professional Color Conditioner specificaties: Geschikt voor mensen met gekleurd haar Bevat o.a. keratine en arganolie Herstelt het haar Zorgt voor intense voeding van het haar Brengt de elasticiteit van het haar terug Geeft glans aan het haar Voorkomt pluizig haar Zorgt voor zijdezacht haar Zorgt voor langer kleurbehoud Gebruik van de J.Mäki Professional Color Conditioner: Breng de conditioner aan op gewassen haar Verdeel gelijkmatig over het haar Masseer goed in Laat de conditioner 3-5 minuten intrekken Spoel grondig uit Gebruik de Color Conditioner in combinatie met de Color Shampoo de J.Mäki Professional Color Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 750 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
0
Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional LOOK UP Conditioner
€32.19

J.Mäki

Professional LOOK UP Conditioner

Afterpay, Bancontact, Creditcard, iDeal, Klarna, PayPal

Verzending & levertijd

Verzendkosten: € 3.99

Levertijd: 3

Retourneren binnen 14 dag(en)

J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner is een conditioner die het haar verzacht en versterkt. De conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik. Het merk J.Mäki is een bedrijf dat is opgericht in Finland. Het merk is echter nog bezig met wereldwijde bekendheid te werven. Het merk werkt via een bepaald principe dat inhoudt dat ze producten willen maken met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Daarnaast hecht het merk ontzettend veel waarde aan de mening en behoefte van hun klanten. Dit nemen ze mee in het maken van nieuwe producten. De LOOK UP Conditioner bestaat onder andere uit arganolie, kokosolie en lijnzaadextract. Deze ingrediënten zorgen voor een geweldige glans van het haar en daarnaast wordt het haar ook beschermd tegen Uv-straling. Ook beschermt de conditioner het haar tegen verschillende hittetools. Daarnaast wordt het haar ultiem verzacht en is het na gebruik gemakkelijk doorkambaar. De conditioner is geschikt voor elk haartype. J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner specificaties: Verzachtende conditioner Geschikt voor dagelijks gebruik Bestaat uit o.a. arganolie en kokosolie Geeft het haar een geweldige glans Beschermt tegen Uv-straling Geschikt voor elk haartype J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner gebruik: Breng de conditioner aan op gewassen haar Verdeel gelijkmatig over het haar Masseer goed in Laat 3-5 minuten inwerken Spoel grondig uit J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 750 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
0
Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional Color Conditioner
€16.19

J.Mäki

Professional Color Conditioner

Afterpay, Bancontact, Creditcard, iDeal, Klarna, PayPal

Verzending & levertijd

Verzendkosten: € 6.99

Levertijd: 3

Retourneren binnen 14 dag(en)

J.Mäki Professional Color Conditioner J.Mäki Professional Color Conditioner is een conditioner die is ontwikkeld voor mensen met gekleurd haar. Het merk J.Mäki komt uit Finland en is nog niet erg bekend in Nederland. Het merk heeft zich gespecialiseerd in verzorgende haarproducten en hecht veel waarde aan de behoefte van hun kopers. Het merk heeft een simpel principe. Ze willen zo veel mogelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten. De Professional Color Conditioner is onder andere verrijkt met keratine en arganolie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar wordt hersteld. Daarnaast zorgt keratine voor elasticiteit van het haar en geeft het haar een prachtige glans. De arganolie zorgt voor intense voeding van het haar. Ook voorkomt de arganolie pluizig haar. De Color Conditioner heeft daarnaast bepaalde eigenschappen die zorgen voor langer behoud van gekleurd haar. Professionals raden aan om de Color shampoo in combinatie met de Color conditioner te gebruiken. J.Mäki Professional Color Conditioner specificaties: Geschikt voor mensen met gekleurd haar Bevat o.a. keratine en arganolie Herstelt het haar Zorgt voor intense voeding van het haar Brengt de elasticiteit van het haar terug Geeft glans aan het haar Voorkomt pluizig haar Zorgt voor langer kleurbehoud Gebruik van de J.Mäki Professional Color Conditioner: Breng de conditioner aan op gewassen haar Verdeel gelijkmatig over het haar Masseer goed in Laat de conditioner 3-5 minuten intrekken Spoel grondig uit Gebruik de Color Conditioner in combinatie met de Color Shampoo de J.Mäki Professional Color Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 750 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
0
Ga naar Hairandbeautyonline.com
Beauty

Merk

Populaire merken

  • Meer merken

Prijs

Webshop

Wis alle filters

Filter op
  • Sorteren
  • Merk J.Mäki
  • Prijs
  • Webshop
Sorteren
Merk

Populaire merken

  • Meer merken
Prijs
Webshop
Ook zo'n fan van J.Mäki beauty? Bekijk hier in één overzicht alle beauty van dit merk. Op Fashionchick.nl vind je beauty van J.Mäki verkrijgbaar bij meerdere webshops. Zo zie jij direct waar je de mooiste beauty van dit merk online kunt kopen. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan de shops die J.Mäki verkopen, vind je bij ons altijd de laatste collectie en de goedkoopste beauty van J.Mäki. Vergelijk prijzen en aanbod en vind jouw nieuwe beauty van J.Mäki. In alle maten en met elk budget shop je gemakkelijk jouw favoriete items van dit brand online op Fashionchick.nl.