Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Alle
Alle
Filter
Sorteer op
Meest bekeken
  • Meest bekeken
  • Nieuw
  • Laagste prijs
  • Hoogste prijs
Isabella Red Ocean
€69.95

Farfino | Farfino

Isabella Red Ocean

De Farfinocollectie bevat een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. De oorbellen zijn gemaakt van brons, ondergedompeld in zilver, roségoud of goud. Deze metalen zijn hypoallergeen en nikkelvrij, waardoor iedereen het kan dragen. De stenen zijn van het merk Swarovski, en zorgen voor de chique touch van je outfit. Productkenmerken: Breedte (breedste deel): 1,4 cm Lengte (excl. hanger): 3,2 cm Gewicht: 5,5 gram per oorbel Dit zeggen andere klanten:
Ga naar Farfino Ga naar Farfino
Margareta Black Silver
€79.95

Farfino | Farfino

Margareta Black Silver

De Farfinocollectie bevat een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. De oorbellen zijn gemaakt van brons, ondergedompeld in zilver, roségoud of goud. Deze metalen zijn hypoallergeen en nikkelvrij, waardoor iedereen het kan dragen. De stenen zijn van het originele merk Swarovski, en zorgen voor de chique touch van je outfit. Producteiegenschappen: Breedte (breedste deel): 3,0 cm Lengte (excl. hanger): 5,5 cm Gewicht: 12 gram per oorbel Dit zeggen andere Farfino-liefhebbers:
Ga naar Farfino Ga naar Farfino
Andrea Red Rosegold
€44.95

Farfino | Farfino

Andrea Red Rosegold

De Farfinocollectie bevat een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. De oorbellen zijn gemaakt van brons, ondergedompeld in zilver, roségoud of goud. Deze metalen zijn hypoallergeen en nikkelvrij, waardoor iedereen het kan dragen. De stenen zijn van het originele merk Swarovski, en zorgen voor de chique touch van je outfit. Productkenmerken: Afmetin 1,6 x 1,6 cm Gewicht: 4 gram per oorbel Dit zeggen andere Farfino-liefhebbers:
Ga naar Farfino Ga naar Farfino
Valentina Red Rosegold
€74.95

Farfino | Farfino

Valentina Red Rosegold

De Farfinocollectie bevat een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. De oorbellen zijn gemaakt van brons, ondergedompeld in zilver, roségoud of goud. Deze metalen zijn hypoallergeen en nikkelvrij, waardoor iedereen het kan dragen. De stenen zijn van het originele merk Swarovski, en zorgen voor de chique touch van je outfit. Breedte (breedste deel) : 2,5 cm Lengte (excl. hanger): 3,1 cm Gewicht: 7 gram per oorbel Dit zeggen andere Farfino-liefhebbers:
Ga naar Farfino Ga naar Farfino
Bolonia Violet Rosegold
€84.95

Farfino | Farfino

Bolonia Violet Rosegold

De Farfinocollectie bevat een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. De oorbellen zijn gemaakt van brons, ondergedompeld in zilver, roségoud of goud. Deze metalen zijn hypoallergeen en nikkelvrij, waardoor iedereen het kan dragen. De stenen zijn van het merk Swarovski, en zorgen voor de chique touch van je outfit. Breedte (breedste deel) : 2,9 cm Lengte (excl. hanger): 5,5 cm Gewicht: 10 gram per oorbel Dit zeggen andere Farfino-liefhebbers:
Ga naar Farfino Ga naar Farfino
Ginevra Black Gold
€59.95

Farfino | Farfino

Ginevra Black Gold

De Farfinocollectie bevat een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. De oorbellen zijn gemaakt van brons, ondergedompeld in zilver, roségoud of goud. Deze metalen zijn hypoallergeen en nikkelvrij, waardoor iedereen het kan dragen. De stenen zijn van het originele merk Swarovski, en zorgen voor de chique touch van je outfit. Productkenmerken oorbellen: Breedte (breedste deel) : 1 cm Lengte (excl. hanger): 2,1 cm Gewicht: 3,5 gram per oorbel Dit zeggen andere Farfino-liefhebbers:
Ga naar Farfino Ga naar Farfino
Venetia Crystal Gold
€64.95

Farfino | Farfino

Venetia Crystal Gold

De Farfinocollectie bevat een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. Elk design is met de hand gemaakt in Italië. De oorbellen zijn gemaakt van brons, ondergedompeld in zilver, roségoud of goud. Deze metalen zijn hypoallergeen en nikkelvrij, waardoor iedereen het kan dragen. De stenen zijn van het originele merk Swarovski, en zorgen voor de chique touch van je outfit. Breedte (breedste deel): 2,4 cm Lengte (incl. knop): 3 cm Gewicht: 8 gram per oorbel Dit zeggen andere Farfino-liefhebbers:
Ga naar Farfino Ga naar Farfino
Elena Red Silver
€54.95

Farfino | Farfino

Elena Red Silver

De Farfinocollectie bevat een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. De oorbellen zijn gemaakt van brons, ondergedompeld in zilver, roségoud of goud. Deze metalen zijn hypoallergeen en nikkelvrij, waardoor iedereen het kan dragen. De stenen zijn van het originele merk Swarovski, en zorgen voor de chique touch van je outfit. Breedte (breedste deel): 1,4 cm Lengte (excl. hanger): 2,0 cm Gewicht: 3 gram per oorbel Dit zeggen andere Farfino-liefhebbers:
Ga naar Farfino Ga naar Farfino
Amora Royal Red
€39.95

Farfino | Farfino

Amora Royal Red

De Farfinocollectie bevat een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. De oorbellen zijn gemaakt van brons, ondergedompeld in zilver, roségoud of goud. Deze metalen zijn hypoallergeen en nikkelvrij, waardoor iedereen het kan dragen. De stenen zijn van het originele merk Swarovski, en zorgen voor de chique touch van je outfit. Productkenmerken: Afmetin 0,6 cm Gewicht: 2 gram per oorbel Dit zeggen andere Farfino-liefhebbers:
Ga naar Farfino Ga naar Farfino

Wis alle filters

Filter op
  • Sorteren
  • Prijs
  • Merk
  • Webshop Farfino
  • Kleur
Sorteren
Prijs
Merk
Webshop

Populaire webshops

  • Meer webshops
Kleur
Vind nu je favoriete items van Farfino online op Fashionchick.nl. Op deze pagina vind je in een overzicht alle producten die deze webshop heeft en vergelijk je ze met andere webwinkels. Online winkelen is nog nooit zo leuk geweest. Bekijk de mooiste producten van Farfino hier. Ben je op zoek naar de nieuwste items van Farfino? Filter dan op "nieuw" en wij laten je de meest up-to-date producten van Farfino zien. Liever producten van deze webshop in de sale kopen? Filter op "sale" en je krijgt een overzicht van de outlet Farfino items.