menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Alle
Alle
Filter
Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
Multi Lage Sneakers Stevend
–20%
€223.95 €279.95

Premiata | Omoda

Multi Lage Sneakers Stevend

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze meerkleurige lage sneaker Stevend met uniek bovenwerk. Hij is uitgevoerd in leer in de kleuren roze en grijs en heeft een glitterafwerking in groen, roze en goud. De rubberen zool is uitzonderlijk licht van gewicht en heeft een goede grip door het visgraatprofiel in de zwarte loopzool. De zoolrand is voorzien van de welbekende merkafbeeldingen in reliëf. Ook de tong en hiel zijn gesierd met merkopdrukken. Zowel de gewatteerde enkelkraag als het stevige contrefort in de hiel bieden extra ondersteuning en comfort. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De perfecte schoen met optimaal comfort en dé juiste looks voor ieder avontuur!
Ga naar Omoda
36
37
39
40
Ga naar Omoda
Gouden Lage Sneakers Conny
–20%
€203.95 €254.95

Premiata | Omoda

Gouden Lage Sneakers Conny

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze lage sneaker Conny met uniek bovenwerk. Hij is uitgevoerd in zwart leer met een goudkleurige streepjesprint, een nylon tong en suède hielstuk. De oplopende platformzool is uitzonderlijk licht van gewicht en heeft een goede grip door het visgraatprofiel in de zwarte loopzool. De zoolrand is voorzien van de welbekende merkafbeeldingen. Ook de tong en de zijkant zijn gesierd met merkopdrukken. Zowel de gewatteerde enkelkraag als het stevige contrefort in de hiel bieden extra ondersteuning en comfort. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De zool van deze lage sneaker is 2,5 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot 4 centimeter hakhoogte. De perfecte schoen met optimaal comfort en dé juiste looks voor ieder avontuur!
Ga naar Omoda
36
37
38
40
Ga naar Omoda
Grijze Lage Sneakers Conny
–30%
€150.44 €214.95

Premiata | Omoda

Grijze Lage Sneakers Conny

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze lage sneaker Conny met uniek bovenwerk. Hij is uitgevoerd in beige leer, een grijze nylon tong en zijstuk en grijze suède neus- en hielstuk. De oplopende platformzool is uitzonderlijk licht van gewicht en heeft een goede grip door het visgraatprofiel in de zwarte loopzool. De zoolrand is voorzien van de welbekende merkafbeeldingen. Ook de tong en de zijkant zijn gesierd met leren merkopdrukken. Zowel de gewatteerde enkelkraag als het stevige contrefort in de hiel bieden extra ondersteuning en comfort. Een leuk en opvallend detail zijn de roze veters. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De zool van deze lage sneaker is 2,5 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot 4 centimeter hakhoogte. De perfecte schoen met optimaal comfort en dé juiste looks voor ieder avontuur!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Roze Sneakers Lucy-d
–30%
€146.95 €209.95

Premiata | Omoda

Roze Sneakers Lucy-d

Van het merk Premiata deze roze sneaker, Lucy-D, met uitneembaar voetbed. De binnenzijde is helemaal van leer en de buitenzijde is van suède; textiel en leren accenten. Bijzonder is het merklogo aan beide zijden, met een roze finish. De verschillende tinten roze maken de schoen extra speels. Op de lip zit een wit leren merklabel en op de zoolrand staat ook een merkopdruk. De rubber zool is voorzien van een grof profiel. Dit runner-model heeft een normale pasvorm.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
Ga naar Omoda
Beige Lage Sneakers Scarlett
–30%
€153.95 €219.95

Premiata | Omoda

Beige Lage Sneakers Scarlett

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze beige sneaker Scarlett met suède;textiel; nylon en leren bovenwerk in de kleuren roze, wit en bruin. Het suède heeft een mooie vleug en geeft de sneaker een luxe uitstraling. De nylon tong is voorzien van een leren merklabel en de uitbundige zoolrand heeft de welbekende merkafbeeldingen. De superergonomische, oplopende zool is uitzonderlijk licht van gewicht en heeft een goede grip door het ribbelprofiel in de loopzool. De diepe groeven in de loopzool zorgen voor een hoge flexibiliteit en daarmee een goede afwikkeling van de voet. Zowel de gewatteerde enkelkraag als het stevige contrefort in de hiel bieden extra ondersteuning en comfort. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed met een comfortabele demping. De perfecte schoen met optimaal comfort voor de juiste look bij ieder avontuur!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Beige Lage Sneakers Layla
–30%
€153.95 €219.95

Premiata | Omoda

Beige Lage Sneakers Layla

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze beige sneaker Layla met suède;textiel en nylon bovenwerk. Het suède heeft een mooie vleug en geeft de sneaker een luxe uitstraling. De nylon tong is voorzien van een leren merklabel, de hielcap is afgewerkt met een hielcap in twee verschillende kleuren suède. De uitbundige zoolrand heeft de welbekende merkafbeeldingen. De superergonomische, oplopende zool is uitzonderlijk licht van gewicht en heeft een goede grip door het ribbelprofiel in de loopzool. De diepe groeven in de loopzool zorgen voor een hoge flexibiliteit en daarmee een goede afwikkeling van de voet. Zowel de gewatteerde enkelkraag als het stevige contrefort in de hiel bieden extra ondersteuning en comfort. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed met een comfortabele demping. De perfecte schoen met optimaal comfort voor de juiste look bij ieder avontuur!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Grijze Lage Sneakers Runsead
–20%
€223.95 €279.95

Premiata | Omoda

Grijze Lage Sneakers Runsead

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze grijzesneaker Runsead met veelzijdig bovenwerk en toffe accenten. Hij is uitgevoerd in supersoepel goudkleurig metallic nylon, grijs en roze leer en heeft overlays van grijze, beige en zwart met glitter suède. De opvallende zool is uitzonderlijk licht van gewicht en heeft een goede grip door het profiel in de zwarte loopzool. De zoolrand is voorzien van de welbekende merkafbeeldingen en ook de tong en de zijkant van de schoen zijn gesierd met merkopdrukken. Zowel de gewatteerde enkelkraag als het stevige contrefort in de hiel bieden extra ondersteuning en comfort. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed.Op de hiel bevindt zich een roze rubberen inzet met merklogo. De perfecte schoen met optimaal comfort en dé juiste looks voor ieder avontuur!
Ga naar Omoda
35
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Stevend
–20%
€223.95 €279.95

Premiata | Omoda

Witte Lage Sneakers Stevend

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze witte lage sneaker Stevend met uniek bovenwerk. Hij is uitgevoerd in wit leer met perforaties aan de neus en een zilverkleurig hielstuk. De orubberen zool is uitzonderlijk licht van gewicht en heeft een goede grip door het visgraatprofiel in de zwarte loopzool. De zoolrand is voorzien van de welbekende merkafbeeldingen in reliëf. Ook de tong en hiel zijn gesierd met merkopdrukken. Zowel de gewatteerde enkelkraag als het stevige contrefort in de hiel bieden extra ondersteuning en comfort. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De perfecte schoen met optimaal comfort en dé juiste looks voor ieder avontuur!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
Ga naar Omoda
Roze Lage Sneakers Layla
–20%
€175.95 €219.95

Premiata | Omoda

Roze Lage Sneakers Layla

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze roze sneaker Layla met suède;textiel en nylon bovenwerk. Het suède heeft een mooie vleug en geeft de sneaker een luxe uitstraling. De nylon tong is voorzien van een leren merklabel, de hielcap is afgewerkt met glitters en de uitbundige zoolrand heeft de welbekende merkafbeeldingen. De superergonomische, oplopende zool is uitzonderlijk licht van gewicht en heeft een goede grip door het ribbelprofiel in de loopzool. De diepe groeven in de loopzool zorgen voor een hoge flexibiliteit en daarmee een goede afwikkeling van de voet. Zowel de gewatteerde enkelkraag als het stevige contrefort in de hiel bieden extra ondersteuning en comfort. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed met een comfortabele demping. De perfecte schoen met optimaal comfort voor de juiste look bij ieder avontuur!
Ga naar Omoda
35
36
38
39
40
Ga naar Omoda
Conny Black
€199.95

Premiata | Nolten

Conny Black

Premiata Conny dames sneaker. Designer sneaker van het Italiaanse Premiata. Het buitenwerk is gemaakt van kalfsleer en luxe Italiaanse stof. De platform zool met kenmerkende Premiata branding is 4 cm hoog. 
Ga naar Nolten
38
39
40
41
Ga naar Nolten
Scarlett Beige
€229.95

Premiata | Nolten

Scarlett Beige

Premiata Scarlett sneaker voor dames. Deze designer sneaker fungeert als blikvanger van je outfit. Het bovenwerk is deels van stof en deels van zacht kalfssuede. Het hiestuk is versierd met een leren overlay met snake print. De lichtgewicht EVA loopzool is bedrukt met kenmerkende Premiata branding. Gemaakt van de beste Italiaanse stoffen en leersoorten en volledig met leer gevoerd.
Ga naar Nolten
37
38
39
40
41
Ga naar Nolten
Zwarte Lage Sneakers Conny
€209.95

Premiata | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Conny

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze zwarte lage sneaker Conny met uniek bovenwerk. Hij is uitgevoerd in zwart leer en textiel met een prachtige glansafwerking. De oplopende platformzool is uitzonderlijk licht van gewicht en heeft een goede grip door het visgraatprofiel in de zwarte loopzool. De zoolrand is voorzien van de welbekende merkafbeeldingen. Ook de tong en de zijkant zijn gesierd met merkopdrukken. Zowel de gewatteerde enkelkraag als het stevige contrefort in de hiel bieden extra ondersteuning en comfort. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De zool van deze lage sneaker is 2,5 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot 4 centimeter hakhoogte. De perfecte schoen met optimaal comfort en dé juiste looks voor ieder avontuur!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Groene Lage Sneakers Layla
€219.95

Premiata | Omoda

Groene Lage Sneakers Layla

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze groene sneaker Layla met suède, textiel en nylon bovenwerk. Het suède heeft een mooie vleug en geeft de sneaker een luxe uitstraling. De nylon tong is voorzien van een leren merklabel, de hielcap is afgewerkt met een roze slangenprint en de uitbundige zoolrand heeft de welbekende merkafbeeldingen. De superergonomische, oplopende zool is uitzonderlijk licht van gewicht en heeft een goede grip door het ribbelprofiel in de loopzool. De diepe groeven in de loopzool zorgen voor een hoge flexibiliteit en daarmee een goede afwikkeling van de voet. Zowel de gewatteerde enkelkraag als het stevige contrefort in de hiel bieden extra ondersteuning en comfort. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed met een comfortabele demping. De perfecte schoen met optimaal comfort voor de juiste look bij ieder avontuur!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Blauwe Lage Sneakers Sharkyd
€374.95

Premiata | Omoda

Blauwe Lage Sneakers Sharkyd

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze donkerblauwe chunky sneakers SHARKYD met sportieve uitstraling. De schoen is een combinatie van materialen, zo bevat het bovenwerk suède, leren en mesh overlays. Rondom de neus bevind zich een suède rand, de veterklep is in zwart en taupe kleurig leer en de tong is gesierd met een merkopdruk. Op de neus en zijkanten bevind zich mesh textiel en op de achterkant prijkt een venster raam met merklogo. Extra opvallend is de sharks tail op de zijkant van de schoen uitgevoerd in rubber met merkopdruk. De originele Vibram®-zool heeft een zeer goede hechting en tractie op alle ondergronden en biedt een optimale demping. Daarnaast zorgt het profiel met verhoogd draagvlak voor een perfecte manier van afrollen. De zoolrand is voorzien van de welbekende merkafbeeldingen en heeft een opvallende air unit onder de hiel. De enkelkraag is gewatteerd en biedt veel steun en comfort aan de voeten. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De perfecte schoen met optimaal comfort en dé juiste looks voor ieder avontuur!
Ga naar Omoda
40
42
43
44
45
46
Ga naar Omoda
Conny Grey
€199.95

Premiata | Nolten

Conny Grey

Premiata Conny designer sneaker voor dames. Deze exclusieve runner is afgewerkt met hoogwaardig crinkled nylon met een subtiele glans, suede en leer. De sneaker heeft een comfortabele stevige dikke zool van 4 cm met de bekende speelse Premiata prints. De sneakers is met leer gevoerd en heeft een uitneembaar leren voetbed. Gemaakt in Italie.
Ga naar Nolten
37
38
39
41
Ga naar Nolten
Beige Lage Sneakers Layla
€219.95

Premiata | Omoda

Beige Lage Sneakers Layla

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze beige sneaker Layla met suède, textiel en nylon bovenwerk. Het suède geeft de sneaker een luxe uitstraling, terwijl de donkerbruine leren hielkap en de slangenprint leren veterklep voor een contrasterende finishing touch zorgen. De nylon tong is voorzien van een leren merklabel, op de zijkant is het merkembleem in velvet te vinden en de uitbundige zoolrand heeft de kenmerkende merkafbeeldingen. De superergonomische, oplopende zool is uitzonderlijk licht van gewicht en heeft een goede grip door het ribbelprofiel in de loopzool. De diepe groeven in de loopzool zorgen voor een hoge flexibiliteit en daarmee een goede afwikkeling van de voet. Zowel de gewatteerde enkelkraag als het stevige contrefort in de hiel bieden extra ondersteuning en comfort. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed met een comfortabele demping. De perfecte schoen met optimaal comfort voor de juiste look bij ieder avontuur!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Beige Lage Sneakers Conny
€229.95

Premiata | Omoda

Beige Lage Sneakers Conny

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze beige lage sneaker Conny met uniek bovenwerk. Hij is uitgevoerd in suède en glanzend textiel met opvallende details. Zo is de oplopende platformzool uitzonderlijk licht van gewicht en heeft een goede grip door het visgraatprofiel in de zwarte loopzool. De zoolrand is voorzien van de welbekende merkafbeeldingen. De tong heeft een witte leren merklabel en de zijkant is gesierd met merkopdruk in textiel met dieren print en suède zwarte randjes net zoals de hielcap. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De zool van deze lage sneaker is 2,5 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot 4 centimeter hakhoogte. De perfecte schoen met optimaal comfort en dé juiste looks voor ieder avontuur!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Zilveren Lage Sneakers Tris
€219.95

Premiata | Omoda

Zilveren Lage Sneakers Tris

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze zilver kleurige sneakers Tris. Hij is uitgevoerd in supersoepel en glanzend textiel en heeft een leren label op de tong en een sportieve vetersluiting met platte veters en stoere veterhouders. De originele Vibram®-zool heeft een zeer goede hechting en tractie op alle ondergronden en biedt een optimale demping. Daarnaast zorgt het moderne trekkingschoen profiel met verhoogd draagvlak voor een perfecte manier van afrollen. De zoolrand is voorzien van de welbekende merkafbeeldingen en loopt naar achteren toe op tot bijna 4 centimeter. De enkelkraag is gewatteerd en biedt steun en comfort. Het binnenwerk is gemaakt van leer met een uitneembaar voetbed. De perfecte schoen met optimaal comfort en dé juiste looks voor ieder avontuur!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Layla
€219.95

Premiata | Omoda

Witte Lage Sneakers Layla

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze witte sneaker Layla met een suède, textiel en nylon bovenwerk. Het suède heeft een mooie vleug en geeft de sneaker een luxe uitstraling. De nylon tong is voorzien van een leren merklabel, de hielcap is afgewerkt met glitters en de uitbundige zoolrand heeft de welbekende merkafbeeldingen. De superergonomische, oplopende zool is uitzonderlijk licht van gewicht en heeft een goede grip door het ribbelprofiel in de loopzool. De diepe groeven in de loopzool zorgen voor een hoge flexibiliteit en daarmee een goede afwikkeling van de voet. Zowel de gewatteerde enkelkraag als het stevige contrefort in de hiel bieden extra ondersteuning en comfort. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed met een comfortabele demping. De perfecte schoen met optimaal comfort voor de juiste look bij ieder avontuur!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Grijze Lage Sneakers Sharkyd
€374.95

Premiata | Omoda

Grijze Lage Sneakers Sharkyd

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze grijze chunky sneaker SHARKYD met sportieve uitstraling. De schoen is een combinatie van materialen, zo bevat het bovenwerk suède, leren en mesh overlays. Rondom de neus bevind zich een suède rand, de veterklep heeft een grijze leren en suède paneel wat hem een tof accent geeft. De tong is gesierd met een merkopdruk en is van grijd leer en mesh textiel. Op de neus en zijkanten bevind zich mesh textiel en op de achterkant prijkt een venster raam met merklogo. Extra opvallend is de sharks tail op de zijkant van de schoen uitgevoerd in rubber met merkopdruk. De originele Vibram®-zool heeft een zeer goede hechting en tractie op alle ondergronden en biedt een optimale demping. Daarnaast zorgt het profiel met verhoogd draagvlak voor een perfecte manier van afrollen. De zoolrand is voorzien van de welbekende merkafbeeldingen en heeft een opvallende air unit onder de hiel. De enkelkraag is gewatteerd en biedt veel steun en comfort aan de voeten. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De perfecte schoen met optimaal comfort en dé juiste looks voor ieder avontuur!
Ga naar Omoda
40
41
42
43
44
45
46
Ga naar Omoda
Grijze Lage Sneakers Sharkyd
€374.95

Premiata | Omoda

Grijze Lage Sneakers Sharkyd

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze grijze met roze chunky sneakers SHARKYD met sportieve uitstraling. De schoen is een combinatie van materialen, zo bevat het bovenwerk suède, nubuck, leren en mesh overlays. Rondom de neus bevind zich een grijze nubuck rand, de veterklep heeft een roze/bruine leren stuk met grijs nubuck. De tong is van goud structuur leer en afgewerkt met een zwarte suède rand en is gesierd met een merkopdruk. Rondom de enkel bevind zich mesh textiel en op de achterkant prijkt een venster raam met merklogo. Extra opvallend is de sharks tail op de zijkant van de schoen uitgevoerd in goud structuurleer. De originele Vibram®-zool heeft een zeer goede hechting en tractie op alle ondergronden en biedt een optimale demping. Daarnaast zorgt het profiel met verhoogd draagvlak voor een perfecte manier van afrollen. De zoolrand is voorzien van de welbekende merkafbeeldingen en heeft een opvallende air unit onder de hiel. De enkelkraag is van gewatteerd textiel en biedt veel steun en comfort aan de voeten. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De perfecte schoen met optimaal comfort en dé juiste looks voor ieder avontuur!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Paarse Lage Sneakers Sharkyd
€374.95

Premiata | Omoda

Paarse Lage Sneakers Sharkyd

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze paarse chunky boots SHARKYD met sportieve uitstraling. De schoen is een combinatie van materialen, zo bevat het bovenwerk suède, leren en mesh overlays. Rondom de gehele schoen bevind zich een paarse suède rand, de veterklep heeft een off white suède rand, de tong is gesierd met een merkopdruk en heeft een off white en taupe kleurige leren panelen. Op de neus en zijkanten bevind zich mesh textiel en op de achterkant prijkt een venster raam met merklogo. Extra opvallend is de sharks tail op de zijkant van de schoen uitgevoerd in rubber met merkopdruk. De originele Vibram®-zool heeft een zeer goede hechting en tractie op alle ondergronden en biedt een optimale demping. Daarnaast zorgt het profiel met verhoogd draagvlak voor een perfecte manier van afrollen. De zoolrand is voorzien van de welbekende merkafbeeldingen en heeft een opvallende air unit onder de hiel. De enkelkraag is gewatteerd en biedt steun en comfort. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed van leer. De perfecte schoen met optimaal comfort en dé juiste looks voor ieder avontuur!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Zwarte Lage Sneakers Conny
€229.95

Premiata | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Conny

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze zwarte lage sneaker Conny met uniek bovenwerk. Hij is uitgevoerd in zwart leer met prachtig glittertextiel. De oplopende platformzool is uitzonderlijk licht van gewicht en heeft een goede grip door het visgraatprofiel in de zwarte loopzool. De zoolrand is voorzien van de welbekende merkafbeeldingen. Ook de tong en de zijkant zijn gesierd met merkopdrukken. Zowel de gewatteerde enkelkraag als het stevige contrefort in de hiel bieden extra ondersteuning en comfort. Het binnenwerk is gemaakt van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De zool van deze lage sneaker is 2,5 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot 4 centimeter hakhoogte. De perfecte schoen met optimaal comfort en dé juiste looks voor ieder avontuur!
Ga naar Omoda
38
39
40
Ga naar Omoda
Taupe Lage Sneakers Tris
€219.95

Premiata | Omoda

Taupe Lage Sneakers Tris

Het Italiaanse merk Premiata kenmerkt zich door anders te zijn dan alle anderen en daardoor krijgt iedere schoen een unieke uitstraling. Dat zie je ook terug in deze taupe kleurige sneakers Tris. Hij is uitgevoerd in supersoepel en glanzend laktextiel en heeft een leren label op de tong en een sportieve vetersluiting met platte veters en stoere veterhouders. De originele Vibram®-zool heeft een zeer goede hechting en tractie op alle ondergronden en biedt een optimale demping. Daarnaast zorgt het moderne trekkingschoen profiel met verhoogd draagvlak voor een perfecte manier van afrollen. De zoolrand is voorzien van de welbekende merkafbeeldingen en loopt naar achteren toe op tot bijna 4 centimeter. De enkelkraag is gewatteerd en biedt steun en comfort. Het binnenwerk is gemaakt van leer met een uitneembaar voetbed. De perfecte schoen met optimaal comfort en dé juiste looks voor ieder avontuur!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda

Wis alle filters

Filter op
 • Sorteren
 • Prijs
 • Merk Premiata
 • Webshop
 • Kleur
 • Schoenmaat
Sorteren
Prijs
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Webshop
Kleur
Schoenmaat
Premiata is een wereldwijd schoenenmerk dat sportiviteit met luxe weet te combineren. In 1990 werd het merk een feit dankzij Graziano Mazza. In dit jaar nam hij ook het familiebedrijf over van zijn vader dat al sinds 1885 bestond. Ook dit bedrijf zorgde voor het ontwerpen van schoenen, dus passie voor schoeisel zit al jaren in de familie. De labels waar gebruik van worden gemaakt zijn over de hele wereld terug te vinden. Van Amerika tot Azië, de populariteit van Premiata en haar oorsprong kennen geen grenzen. Premiata is eigenlijk de vernieuwde versie van het vorige merk MAZZA. Met een nieuwe naam kreeg Mazza ook snel nieuwe bekendheid en werd het nog populairder! De passie voor schoenen is aangeboren. In 2007 kwam de eerste Premiata boetiek in Milaan, dé stad voor mode!