menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Alle

Prijs

Merk

Populaire merken

 • Meer merken

Webshop

Kleur

Kledingmaat

Schoenmaat

Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
 • Meest bekeken
Zwarte Lage Sneakers Cis
–30%
€48.95 €69.95

Mexx | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Cis

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een stylish finishing touch te geven! Deze zwarte lage sneaker CIS is niet alleen heel mooi, maar ook lekker zomers door het accent van gevlochten touw op de zoolrand. De sneaker is uitgevoerd in zwart lederlook en heeft een binnenwerk van textiel in combinatie met lederlook en beschikt over een uitneembaar voetbed. Op de hiel bevindt zich een lak inzet met een grove snakeprint. De schoen heeft goudkleurige veterringen, een goudkleurige merkstud op de zijkant en een goudkleurig merkplaatje op de veters. De rubberen zool is bijzonder flexibel en lichtgewicht en heeft een stootrand op de neus.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Taupe Lage Sneakers Eeke
–30%
€48.95 €69.95

Mexx | Omoda

Taupe Lage Sneakers Eeke

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een stylish finishing touch te geven! Deze taupekleurige snakeskin sneaker Eeke is niet alleen heel mooi, maar ook heel trendy door het slangenprintje op het bovenwerk. De sneaker is uitgevoerd in zacht suèdelook met een mooie slangenprint folie en heeft een textiel binnenwerk met een uitneembaar voetbed van zacht leer. Opvallende details zijn de witte inzet met metalen merkembleem op de tong, het zilverkleurige merkplaatje op de veters en de witte inzet met metalen merkstud op de hiel. De iets dikkere zool is bijzonder flexibel en lichtgewicht en heeft een gripvast streepjesprofiel in de loopzool.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Eeke
–20%
€55.95 €69.95

Mexx | Omoda

Witte Lage Sneakers Eeke

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een stylish finishing touch te geven! Deze witte lage sneaker Eeke is niet alleen heel mooi, maar ook heel trendy door het slangenprintje op de tong en aan de hiel. De sneaker is uitgevoerd in wit lederlook en heeft een textiel binnenwerk met een uitneembaar voetbed van zacht leer. Opvallende details zijn de witte lak hielcap, de metalen merkemblemen en het zilverkleurige merkplaatje op de veters. De iets dikkere zool is bijzonder flexibel en lichtgewicht en heeft een gripvast streepjesprofiel in de loopzool.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Taupe Lage Sneakers Cirsten
–30%
€62.95 €89.95

Mexx | Omoda

Taupe Lage Sneakers Cirsten

Deze fijne lage sneaker Cristen van het merk Mexx heeft een opvallend bovenwerk van taupekleurig suède met alleen een extra hielstuk wat zorgt voor een strakke vormgeving. De perforaties aan de neus en zijpanelen benadrukken de sportieve look en zorgen voor een speelse touch. De tong is gesierd met een merkopdruk en de veters zijn gesierd met een goudkleurig veterplaatje wat ook nog eens terugkomt aan de zijkant van de schoen. Achterop de hiel is een witte textiel lus met merkopdruk bevestigd. Het binnenwerk heeft een voering van textiel in combinatie met suède en een lederlook uitneembaar voetbed. De microrubberen zool heeft een taupe accentstreep en een rubberen loopzool met gripvast profiel.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Lage Sneakers Ellenore
–30%
€48.95 €69.95

Mexx | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Ellenore

Deze zwarte lage sneaker Ellenore van het merk Mexx is een ideale sneaker die bij ontelbare outfits past door zijn eenvoudige maar mooie design. De buitenkant is gemaakt van zwart lederlook met een zilverkleurige hielcap. Op de tong en zoolrand vind je reliëf merkopdrukken en aan de hiel en veter bevinden zich metalen merkemblemen. Opvallend is de zilverkleurige ritssluiting aan de buitenzijde van de sneaker naast de vetersluiting. Het binnenwerk heeft een lederlook voering met uitneembaar leren voetbed. De witte rubberen zool steekt lekker af en heeft een gripvast profiel.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Eline
–20%
€71.95 €89.95

Mexx | Omoda

Witte Lage Sneakers Eline

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een stylish finishing touch te geven! Deze witte lage sneaker Eline heeft een mooie look verkregen dankzij het eenvoudige design. Hij is niet alleen heel mooi, maar ook heel trendy door het hielstuk wat is afgewerkt in lak met krokodillenprint. De sneaker is uitgevoerd in wit leer en heeft een textiel binnenwerk met een uitneembaar voetbed van zacht leer. Opvallende details zijn naast de hielcap het goudkleurige metalen merkembleem en de gouden details aan de vetersluiting. De oplopende zool is bijzonder flexibel en lichtgewicht en heeft een gripvast profiel in de loopzool.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Cibelle
–20%
€63.95 €79.95

Mexx | Omoda

Witte Lage Sneakers Cibelle

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een stylish finishing touch te geven! Deze witte sneaker Cibelle is niet alleen heel mooi, maar ook heel trendy door het slangenreliëf op het bovenwerk. De sneaker is uitgevoerd in stevig lederlook en heeft een textiel binnenwerk met een uitneembaar voetbed van zacht leer. Opvallende accenten zijn het goudkleurige merkplaatje op de veters, het rubberen merklabel op de tong en de metalen merkstud en witte lak inzet op de hiel. De oplopende zool is bijzonder flexibel en lichtgewicht en heeft een hedendaagse look door de speelse vormen.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Crista
–20%
€55.95 €69.95

Mexx | Omoda

Witte Lage Sneakers Crista

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een stylish finishing touch te geven! Deze witte sneaker Crista is niet alleen heel mooi, maar ook heel trendy door het slangenreliëf op het bovenwerk. De sneaker is uitgevoerd in stevig lederlook en heeft een textiel binnenwerk met een uitneembaar voetbed van zacht leer. Opvallende details zijn het goudkleurige merkplaatje op de veters, het rubberen merklabel op de tong en de goudkleurige craquelé inzet op de hiel. De iets dikkere zool is bijzonder flexibel en lichtgewicht en heeft een reliëf merkopdruk op de achterkant en een stootrand op de voorkant.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Cis
–20%
€55.95 €69.95

Mexx | Omoda

Witte Lage Sneakers Cis

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een stylish finishing touch te geven! Deze witte lage sneaker CIS is niet alleen heel mooi, maar ook lekker zomers door het accent van gevlochten touw op de zoolrand. De sneaker is uitgevoerd in wit lederlook en heeft een binnenwerk van textiel in combinatie met lederlook en beschikt over een uitneembaar voetbed. Op de hiel bevindt zich een lak inzet met een grove snakeprint. De schoen heeft goudkleurige veterringen, een goudkleurige merkstud op de zijkant en een goudkleurig merkplaatje op de veters. De rubberen zool is bijzonder flexibel en lichtgewicht en heeft een stootrand op de neus.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Veterboots Fabulous
 
€99.95

Mexx | Omoda

Zwarte Veterboots Fabulous

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een fAshionable finishing touch te geven! Deze zwarte veterboots Fabulous is niet alleen heel mooi, maar ook uniek door de strak afgewerkte vetersluiting. De boot is uitgevoerd in structuurleer en heeft een textiel binnenwerk met een vast lederen voetbed. Het voetbed heeft een dempende schuimlaag voor extra loopcomfort en met de handige zijrits en aantreklus trek je deze boot heel makkelijk aan en uit. Bovenaan de schacht bevindt zich een zwart merkembleem. De lichtgewicht rubberen zool met grof profiel geeft de schoen een extra stoere uitstraling.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Bikerboots Dido
 
€99.95

Mexx | Omoda

Zwarte Bikerboots Dido

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een fAshionable finishing touch te geven! Deze zwarte bikerboot Dido is niet alleen heel mooi, maar ook uniek door de vijf zwarte gespen met bandjes op de schacht. De bikerboot is uitgevoerd in structuurleer en heeft een textiel binnenwerk met een vast lederlook voetbed. Het voetbed heeft een dempende schuimlaag voor extra loopcomfort en met de handige zijrits en aantreklus trek je deze schoen heel makkelijk aan en uit. Op één van de bandjes bevindt zich een zwart merkembleem en de achterkant is voorzien van een zwarte, decoratieve ring. De lichtgewicht rubberen zool met grof profiel geeft de schoen een stoere uitstraling.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Bikerboots Forever
 
€109.95

Mexx | Omoda

Zwarte Bikerboots Forever

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een fAshionable finishing touch te geven! Deze zwarte bikerboot Forever is niet alleen heel mooi, maar ook uniek door de drie zwarte gespen met bandjes op de schacht. De bikerboot is uitgevoerd in structuurleer en heeft een textiel binnenwerk met een vast lederen voetbed. Het voetbed heeft een dempende schuimlaag voor extra loopcomfort en met de handige zijrits en textiel aantreklus trek je deze schoen heel makkelijk aan en uit. Op de tong prijkt een textiel merklabel. De lichtgewicht rubberen zool met grof profiel geeft de schoen een stoere uitstraling.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Lage Sneakers Fieke
 
€79.95

Mexx | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Fieke

Deze lage sneakers Fieke komen uit de collectie van het fAshion merk Mexx. De buitenkant heeft een zwart leren uitwerking met een trendy krokodillenprint. De hiel is gesierd met platte studs en een lak hielcap met metalen merkembleem. Ook aan de zijkant en aan de veters bevinden zich metalen merkplaatjes. De tong is voorzien van een reliëf merkopdruk op een lak merklabel en de bovenste veterogen zijn afgewerkt met een zwart metalen veterring. Het binnenwerk heeft een voering van textiel in combinatie met lederlook en beschikt over een uitneembaar voetbed met lederen toplaag. De rubberen zool springt lekker in het oog, is bijna 3 cm dik onder de voorvoet en loopt op naar zo'n 4 cm onder de hiel. Het gripvaste profiel zorgt voor een goede grip en stabiliteit.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Lage Sneakers Federica
 
€79.95

Mexx | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Federica

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een stylish finishing touch te geven! Deze zwarte sneaker Federica is niet alleen heel mooi, maar ook heel trendy door de verschillende dierenprintjes op het bovenwerk. De sneaker is uitgevoerd in lederlook en heeft suèdelook panelen op de neus en hiel. De krokodillenprint op de neus, de slangenprint en reptielprint op de zijkant en de laklederlook hielkap zorgen voor een veelzijdige uitstraling, terwijl de rits naast de veterklep een extra ruime instap biedt.De schoen is voorzien van een binnenvoering van leer en textiel en heeft een uitneembaar voetbed van zacht leer. Opvallende details zijn de ritshanger met merkstud, het merkplaatje op de veters en de verschillende merkopdrukken op de tong, hiel en zoolrand. De witte lichtoplopende zool is bijzonder flexibel en lichtgewicht en heeft een golvend gripvast profiel in de zwarte loopzool.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Veterboots Flicky
 
€129.95

Mexx | Omoda

Zwarte Veterboots Flicky

Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Enkellaarsjes Felin
 
€109.95

Mexx | Omoda

Zwarte Enkellaarsjes Felin

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een fAshionable finishing touch te geven! Deze zwarte enkellaars Felin is niet alleen heel mooi, maar ook perfect om aan te doen naar je werk en daarna direct door te kunnen naar de vrijdagmiddagborrel. Het laarsje heeft een slanke vormgeving met stoere accenten zoals de ronde neus, de afgeronde blokhak en het bandje met aantreklus en goudkleurig merkembleem op de achterkant. Daarnaast is dit model voorzien van een goudkleurige sierrits met merkritshanger op de zijkant en een slangenprint inzet op de achterkant. Het laarsje is uitgevoerd in stevig lederlook materiaal met een textiel binnenvoering en een vast leren voetbed. Het voetbed heeft een dempende schuimlaag voor extra loopcomfort en met de handige zijrits trek je 'm heel eenvoudig aan en uit. De extra dikke rubberen zool met grof, gripvast profiel zorgt samen met de stevige blokhak voor een stabiel loopgevoel. De hakhoogte is bijna 8 centimeter en de schacht heeft een hoogte van 12 centimeter.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Lage Sneakers Crista
 
€69.95

Mexx | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Crista

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een stylish finishing touch te geven! Deze zwarte sneaker Crista is niet alleen heel mooi, maar ook heel trendy door het slangenprintje op het bovenwerk. De sneaker is uitgevoerd in stevig lederlook en heeft een binnenwerk van textiel en lederlook met een uitneembaar voetbed van zacht leer. Opvallende details zijn de laklederlook hielkap em de metalen merkplaatjes op de veters, zijkant, tong en achterkant. De iets dikkere zool is bijzonder flexibel en lichtgewicht en heeft een reliëf merkopdruk op de achterkant en een stootrand op de voorkant.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Lage Sneakers Ellenore
 
€69.95

Mexx | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Ellenore

Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Ellenore
 
€69.95

Mexx | Omoda

Witte Lage Sneakers Ellenore

Deze witte lage sneaker Ellenore van het merk Mexx is een ideale sneaker die bij ontelbare outfits past door zijn eenvoudige maar mooie design. De buitenkant is gemaakt van wit lederlook met een zilverkleurige hielcap. Op de tong en zoolrand vind je reliëf merkopdrukken en aan de hiel en veter bevinden zich metalen merkemblemen. Opvallend is de zilverkleurige ritssluiting aan de buitenzijde van de sneaker naast de vetersluiting. Het binnenwerk heeft een lederlook voering met uitneembaar leren voetbed. De witte rubberen zool steekt lekker af en heeft een gripvast profiel.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Veterboots Flux
 
€119.95

Mexx | Omoda

Zwarte Veterboots Flux

Een paar veterboots mag niet ontbreken in je garderobe. Deze boot Flux uit de collectie van het merk Mexx heeft dé ultieme stoere look. De buitenkant is gemaakt van zwart structuurleer en heeft een extra hielstuk en textiel hielband met ingeweven merkopdruk. Opvallend zijn de bovenste veterhaakjes in zwart glanzend metaal en de goudkleurige metalen letters aan de veters. De tong is voorzien van een groot textiel merklabel en de hiel heeft een aantreklus voor extra gemak tijdens het aantrekken. Voor nog meer comfort is de boot uitgevoerd met een ritssluiting zodat je ook niet iedere keer de veters hoeft te strikken. Het binnenwerk heeft een textiel voering met een uitneembaar leren voetbed. Het grove profiel onder de rubberen zool benadrukt de stoere look en zorgt tevens voor een goede grip en stevigheid.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Chelsea Boots Gina
 
€149.95

Mexx | Omoda

Zwarte Chelsea Boots Gina

Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Lage Sneakers Eflin
 
€69.95

Mexx | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Eflin

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een stylish finishing touch te geven! Deze zwarte snakeskin sneaker Eflin is niet alleen heel mooi, maar ook heel trendy door het slangenprintje op het bovenwerk. De sneaker is uitgevoerd in lederlook met een mooie slangenprint folie en heeft een binnenvoering van textiel in combinatie met lederlook en een uitneembaar voetbed van zacht leer. Opvallende details zijn de goudkleurige accenten en de goudkleurige metalen inzet in de zool aan de hiel. De oplopende zool is bijzonder flexibel en lichtgewicht en heeft een gripvast golfjesprofiel in de loopzool.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Lage Sneakers Eefje
 
€89.95

Mexx | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Eefje

Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Veterboots Fair
 
€129.95

Mexx | Omoda

Zwarte Veterboots Fair

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een fAshionable finishing touch te geven! Deze zwarte veterboot Fair is niet alleen heel mooi, maar ook perfect om aan te doen naar je werk en daarna direct door te kunnen naar de vrijdagmiddagborrel. Het laarsje heeft een slanke vormgeving met stoere accenten zoals de ronde neus, de extra neusnaad en de brede band om de schacht welke is afgewerkt met klittenband en een goudkleurige siergesp. De boot is uitgevoerd in leer met een glanzende finish en een textiel binnenvoering met vast voetbed. Het voetbed heeft een dempende schuimlaag voor extra loopcomfort en met de handige zijrits trek je 'm heel eenvoudig aan en uit. De rubberen zool is voorzien van een fijn profiel.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Enkellaarsjes Fee
 
€79.95

Mexx | Omoda

Zwarte Enkellaarsjes Fee

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een fAshionable finishing touch te geven! Deze zwarte enkellaars FEE is niet alleen heel mooi, maar ook perfect om aan te doen naar je werk en daarna direct door te kunnen naar de vrijdagmiddagborrel. Het laarsje heeft een slanke vormgeving met mooie vrouwelijke accenten zoals de ronde neus, de afgeronde blokhak en het bandje met aantreklus en goudkleurig merkembleem op de achterkant. Dit model is uitgevoerd in stevig lederlook materiaal met een textiel binnenvoering en een vast leren voetbed. Het voetbed heeft een dempende schuimlaag voor extra loopcomfort en met de handige zijrits trek je 'm heel eenvoudig aan en uit. De rubberen zool met gripvast profiel zorgt samen met de stevige blokhak voor een stabiel loopgevoel. De hakhoogte is 8 centimeter en de schacht heeft een hoogte van 11 centimeter.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Enkellaarsjes Fee
 
€79.95

Mexx | Omoda

Zwarte Enkellaarsjes Fee

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een fAshionable finishing touch te geven! Deze zwarte enkellaars FEE is niet alleen heel mooi, maar ook perfect om aan te doen naar je werk en daarna direct door te kunnen naar de vrijdagmiddagborrel. Het laarsje heeft een slanke vormgeving met mooie vrouwelijke accenten zoals de ronde neus, de afgeronde blokhak en het bandje met aantreklus en goudkleurig merkembleem op de achterkant. Dit model is uitgevoerd in stevig krokodillenprint lederlook materiaal met een textiel binnenvoering en een vast leren voetbed. Het voetbed heeft een dempende schuimlaag voor extra loopcomfort en met de handige zijrits trek je 'm heel eenvoudig aan en uit. De rubberen zool met gripvast profiel zorgt samen met de stevige blokhak voor een stabiel loopgevoel. De hakhoogte is 8 centimeter en de schacht heeft een hoogte van 11 centimeter.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Lage Sneakers Fieke
 
€79.95

Mexx | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Fieke

Deze lage sneakers Fieke komen uit de collectie van het fAshion merk Mexx. De buitenkant heeft een zwart leren uitwerking met een trendy maar subtiele zebraprint. De hiel is gesierd met platte studs en een lak hielcap met metalen merkembleem. Ook aan de zijkant en aan de veters bevinden zich metalen merkplaatjes. De tong is voorzien van een reliëf merkopdruk en de bovenste veterogen zijn afgewerkt met een zwart glanzend metalen veterring. Het binnenwerk heeft een voering van textiel in combinatie met lederlook en beschikt over een uitneembaar voetbed met lederen toplaag. De witte rubberen zool springt lekker in het oog, is bijna 3 cm dik onder de voorvoet en loopt op naar zo'n 4 cm onder de hiel. Het gripvaste profiel zorgt voor een goede grip en stabiliteit.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Enkellaarsjes Felice
 
€119.95

Mexx | Omoda

Zwarte Enkellaarsjes Felice

Fahion forward met deze toffe enkellaarsjes Felice uit de collectie van het merk Mexx. De buitenkant is gemaakt van zwart glad leer en heeft een opvallend detail aan de enkel. De leren bandjes kruisen zich om de enkel en is aan de onderzijde voorzien van grove stiksel en gesierd met een donker metalen siergesp met merkopdruk. Het binnenwerk is uitgevoerd met een textiel voering en een vast lederen voetbed. Dankzij de ritssluiting aan de binnenzijde van de schacht trek je 'm gemakkelijk aan en uit. De gelaagde blokhak van zo'n 7,5 cm hoog zorg voor vrouwelijke eleGantie en het grove profiel onder de rubberen loopzool benadrukt de stoere look.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Cognac Lage Sneakers Federica
 
€79.95

Mexx | Omoda

Cognac Lage Sneakers Federica

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een stylish finishing touch te geven! Deze cognackleurige sneaker Federica is niet alleen heel mooi, maar ook heel trendy door de verschillende dierenprintjes op het bovenwerk. De sneaker is uitgevoerd in lederlook en heeft suèdelook panelen op de neus en hiel. De krokodillenprint op de neus, de slangenprint en reptielprint op de zijkant en de laklederlook hielkap zorgen voor een veelzijdige uitstraling, terwijl de rits naast de veterklep een extra ruime instap biedt.De schoen is voorzien van een binnenvoering van leer en textiel en heeft een uitneembaar voetbed van zacht leer. Opvallende details zijn de ritshanger met merkstud, het merkplaatje op de veters en de verschillende merkopdrukken op de tong, hiel en zoolrand. De witte lichtoplopende zool is bijzonder flexibel en lichtgewicht en heeft een golvend gripvast profiel in de zwarte loopzool.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Lage Sneakers Crista
 
€69.95

Mexx | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Crista

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een stylish finishing touch te geven! Deze zwarte sneaker Crista is niet alleen heel mooi, maar ook heel trendy door het hoogglanzende lak bovenwerk. De sneaker is uitgevoerd in laklederlook en heeft een binnenwerk van textiel en lederlook met een uitneembaar voetbed van zacht leer. Opvallende details zijn de suèdelook hielkap em de metalen merkplaatjes op de veters, zijkant, tong en achterkant. De iets dikkere zool is bijzonder flexibel en lichtgewicht en heeft een reliëf merkopdruk op de achterkant en een stootrand op de voorkant.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Bikerboots Dido
 
€99.95

Mexx | Omoda

Zwarte Bikerboots Dido

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een fAshionable finishing touch te geven! Deze zwarte bikerboot Dido is niet alleen heel mooi, maar ook uniek door de vijf goudkleurige gespen met bandjes op de schacht. De bikerboot is uitgevoerd in structuurleer en heeft een textiel binnenwerk met een vast lederlook voetbed. Het voetbed heeft een dempende schuimlaag voor extra loopcomfort en met de handige zijrits en aantreklus trek je deze schoen heel makkelijk aan en uit. Op één van de bandjes bevindt zich een goudkleurig merkembleem en de achterkant is voorzien van een goudkleurige, decoratieve ring. De lichtgewicht rubberen zool met grof profiel geeft de schoen een stoere uitstraling.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Zwarte Veterboots Fizz
 
€119.95

Mexx | Omoda

Zwarte Veterboots Fizz

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een fAshionable finishing touch te geven! Deze zwarte veterboots Fizz is niet alleen heel mooi, maar ook uniek door de strak afgewerkte look. De boot is uitgevoerd in structuurleer en heeft een textiel binnenwerk met een uitneembaar lederen voetbed. Het voetbed heeft een dempende schuimlaag voor extra loopcomfort en met de handige zijrits en aantreklus trek je deze boot heel makkelijk aan en uit. De vetersluiting is afgewerkt met opvallende zilverkleurige veterhaakjes. De lichtgewicht rubberen zool met grof profiel geeft de schoen een extra stoere uitstraling.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Blauwe Lage Sneakers Federica
 
€79.95

Mexx | Omoda

Blauwe Lage Sneakers Federica

Het bekende fAshionmerk Mexx heeft een mooie tijdloze en kwalitatieve schoenencollectie, geïnspireerd op het geroezemoes en de energie van de stad. Comfortabele items om iedere look een stylish finishing touch te geven! Deze blauwe sneaker Federica is niet alleen heel mooi, maar ook heel trendy door de verschillende dierenprintjes op het bovenwerk. De sneaker is uitgevoerd in lederlook en heeft suèdelook panelen op de neus en hiel. De krokodillenprint op de neus, de slangenprint en reptielprint op de zijkant en de laklederlook hielkap zorgen voor een veelzijdige uitstraling, terwijl de rits naast de veterklep een extra ruime instap biedt.De schoen is voorzien van een binnenvoering van leer en textiel en heeft een uitneembaar voetbed van zacht leer. Opvallende details zijn de ritshanger met merkstud, het merkplaatje op de veters en de verschillende merkopdrukken op de tong, hiel en zoolrand. De witte lichtoplopende zool is bijzonder flexibel en lichtgewicht en heeft een golvend gripvast profiel in de zwarte loopzool.
Ga naar Omoda Ga naar Omoda
Fair rits- & gesloten boots
–23%
€99.99 €129.99

Mexx | Nelson

Fair rits- & gesloten boots

Mexx Fair dames boot Een elegante en vrouwelijke boot van Mexx! De boot is uitgevoerd in leer. De binnenkant is gevoerd met textiel en het voetbed is van leer. Naast de veters beschikt dit model ook over een rits aan de binnenkant en een band met klittenbandsluiting. Dit zorgt voor een gemakkelijke instap. Voorzien van een gripvaste zool. De boot valt klein uit. Wij adviseren een maat groter te bestellen,
Ga naar Nelson
36
37
38
39
40
41
Ga naar Nelson
Djana lage sneakers
€79.99

Mexx | Nelson

Djana lage sneakers

Mexx Djana dames sneaker Maak je outfit af met deze Djana van Mexx! Djana is uitgevoerd in imitatieleer. De binnenvoering en het uitneembare voetbed zijn van imitatieleer. Voorzien van een stevige rubberen zool met licht profiel. De rits aan de zijkant kun je gebruiken om de sneaker gemakkelijk aan- en uit te trekken.
Ga naar Nelson
36
37
38
39
40
41
Ga naar Nelson
Djana lage sneakers
€79.99

Mexx | Nelson

Djana lage sneakers

Mexx Djana dames sneaker Maak je outfit af met deze Djana van Mexx! Djana is uitgevoerd in imitatieleer. De binnenvoering en het uitneembare voetbed zijn van imitatieleer. Voorzien van een stevige rubberen zool met licht profiel. De rits aan de zijkant kun je gebruiken om de sneaker gemakkelijk aan- en uit te trekken.
Ga naar Nelson
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Nelson
lage sneakers
€79.99

Mexx | Nelson

lage sneakers

Mexx dames sneaker Deze Mexx sneaker is de perfecte combinatie tussen casual en elegant! De toplaag is uitgevoerd in luxe imitatieleer met hierop een trendy krokoprint. De binnenvoering is van imitatieleer. Voorzien van een leren voetbed, dat voor extra comfort zorgt. Het voetbed is tevens uitneembaar. De sneaker beschikt over een sportieve rubberen zool met goede grip.
Ga naar Nelson
37
38
39
41
Ga naar Nelson
CIS sneakers blauw
–43%
€39.99 €69.99

Mexx | Ziengs

CIS sneakers blauw

Met deze blauwe Mexx CIS sneakers kom jij trendy de dag door! De schoenen zijn gemaakt van imitatieleer, hebben een zachte voering van textiel en een comfortabele binnenzool van leer. Fijn aan deze sneakers is dat je werkelijk overal mee kan combineren. Door het stukje touw boven de zool ogen de schoenen direct zomers. De zool is gemaakt van flexibel PU en heeft een dikte van 2 centimeter. Het voetbed van deze Mexx CIS sneakers is uitneembaar!
Ga naar Ziengs
36
37
38
39
40
Ga naar Ziengs
Cato lage sneakers
–30%
€41.99 €59.99

Mexx | Nelson

Cato lage sneakers

Mexx Cato dames sneaker Til je outfit naar een nieuw niveau en maak het af met deze gebreide sneakers van Mexx! De sneaker is uitgevoerd in textiel en heeft een hielcap van imitatieleer. De binnenkant is gevoerd in een combinatie van textiel en imitatieleer. Dit model beschikt over een uitneembaar voetbed. De schoen is licht in gewicht. Voorzien van een gripvaste zool.
Ga naar Nelson
36
37
38
Ga naar Nelson
Djaimy 2 sneakers zwart/goud
€69.95

Mexx | Wehkamp

Djaimy 2 sneakers zwart/goud

Deze sneaker voor dames van Mexx heeft een bovenwerk van textiel. Het model is voorzien van een vetersluiting en een platte zool. De sneaker heeft een voering van leer en textiel en een uitneembaar voetbed.details van deze sneaker:stijlnaam: Mexx Djaimy 2
Ga naar Wehkamp
36
37
38
41
42
Ga naar Wehkamp
Fifth leren bikerboots zwart
€99.95

Mexx | Wehkamp

Fifth leren bikerboots zwart

Deze bikerboot voor dames van Mexx heeft een bovenwerk van leer. Het model is voorzien van een ritssluiting en een comfortabele hak met een hoogte van 2,5 cm. De bikerboot heeft een voering van leer en een uitneembaar voetbed.details van deze bikerboot:stijlnaam: Fifth
Ga naar Wehkamp
36
37
38
39
Ga naar Wehkamp
bolerovestje
€79.99

Mexx | OTTO

bolerovestje

Mexx bolerovestje
Ga naar OTTO
S
M
L
XL
Ga naar OTTO
ajourtrui
€34.95

Mexx | OTTO

ajourtrui

Mexx ajourtrui
Ga naar OTTO
XXS
XS
S
M
XL
Ga naar OTTO
kort jack
€55.95

Mexx | OTTO

kort jack

Mexx kort jack
Ga naar OTTO
34
36
38
40
42
Ga naar OTTO
bikerjack
€49.95

Mexx | OTTO

bikerjack

Mexx bikerjack
Ga naar OTTO
32
34
36
38
40
42
44
Ga naar OTTO
jurk in A-lijn
20% korting

20% korting met code JURKEN20

Profiteer nu van 20% korting, de code is geldig t/m 28 oktober en kan gebruikt worden voor alle jurken bij OTTO (m.u.v. sale) .

€83.95

Mexx | OTTO

jurk in A-lijn

Mexx jurk in A-lijn
Ga naar OTTO
32
34
36
38
40
42
Ga naar OTTO
kort jack
€79.95

Mexx | OTTO

kort jack

Mexx kort jack
Ga naar OTTO
32
34
36
38
40
42
44
Ga naar OTTO
Eline lage sneakers
€79.99

Mexx | Nelson

Eline lage sneakers

Mexx Eline dames sneaker Stevige sneaker van Mexx met trendy details. De mexx sneaker is uitgevoerd in wit leer met een crocoprint op de hiel en rosekleurige veterringen. Heeft een binnenvoering in een combinatie van leer en textiel en het uitneembare voetbed is volledig van leer. het voordeel van leer is dat het ademt en houdt de sneaker langer fris. De rubberen zool is 4 cm en heeft een anti-slip profiel.
Ga naar Nelson
37
38
39
40
41
Ga naar Nelson
Folly enkellaarsjes
–10%
€89.99 €99.99

Mexx | Nelson

Folly enkellaarsjes

Mexx Folly dames enkelboot Stoer en vrouwelijk gaan heel goed samen bij de enkelboot van Mexx! De dames boot is uitgevoerd in een combinatie van reptiel leer en suede met een vaste gespband die je kunt verstellen en voorzien is van een bedelhanger van het merk Mexx Heeft een binnenvoering van textiel en een voetbed van leer. De hak heeft een hoogte van 5 cm en loopt iets naar binnen, de zogenaamde western hak. Dankzij de ritssluiting aan de binnenzijde trek je deze makkelijk aan- en uit. Heeft een rubberen anti-slip zool.
Ga naar Nelson
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Nelson
FijI enkellaarsjes
–12%
€69.99 €79.99

Mexx | Nelson

FijI enkellaarsjes

mexx FijI dames enkelboot De dames boot is uitgevoerd in imitatieleer en heeft een grove decoratierits met een Mexx sierhanger, ook de hiel is voorzien van een subtiel merklogo. De binnenvoering is van tectiel en het voetbed is van leer. Voorzien van een hakhoogte van 5 cm, de hak loopt schuin naar binnen, de zogenaamde westernhak. Dankzij de bruikbare ritssluiting trek je de boot makkelijk aan-en uit. Heeft een loopzool van rubber met een anti-slip profiel.
Ga naar Nelson
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Nelson
Djaimy 2 lage sneakers
€69.99

Mexx | Nelson

Djaimy 2 lage sneakers

Mexx Djaimy 2 dames sneaker Een sneaker met een glamour tintje! De sneaker van Mexx is uitgevoerd in fijn gebreid textiel met goudkleurige details. Heeft een binnenvoering van kunstleder en textiel. Het uitneembare voetbed is van leer. Dit model is licht in gewicht en makkelijk te combineren. De rubberen loopzool heeft een fijn ribbel profiel voor een uitstekende grip.
Ga naar Nelson
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Nelson
Federica lage sneakers
€79.99

Mexx | Nelson

Federica lage sneakers

Mexx Federica dames sneaker Sneakers zijn vertrouwd, populair en kunnen met iedere outfit gecombineerd worden. Reden genoeg om deze casual sneaker van Mexx te shoppen! De sneaker is uitgevoerd in imitatieleer en suède. De binnenkant is gevoerd met textiel en synthetisch materiaal. Dit model beschikt over een uitneembaar voetbed. Naast de veters heeft dit model ook een kleine rits aan de bovenkant. Dit zorgt voor een gemakkelijke instap. Voorzien van een gripvaste zool.
Ga naar Nelson
37
38
39
40
42
Ga naar Nelson
Dena veterboots
€159.99

Mexx | Nelson

Dena veterboots

Mexx Dena dames veterboot Volg de laatste trend met deze stoere military boot voorzien van een opvallend tasje om de schacht. Neem eenvoudig en gemakkelijk je geld, pinpas of andere kleine items met je mee! De veterboot is uitgevoerd in leer. De binnenkant is gevoerd met textiel met een lederen voetbed. Naast de veters beschikt dit model ook over een rits aan de zijkant. Dit zorgt voor een gemakkelijke instap. De hak heeft een hoogte van 3,5 cm.
Ga naar Nelson
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Nelson
kort jack
€79.95

Mexx | OTTO

kort jack

Mexx kort jack
Ga naar OTTO
32
34
36
38
40
42
44
Ga naar OTTO
Federica lage sneakers
–12%
€69.99 €79.99

Mexx | Nelson

Federica lage sneakers

Mexx Federica dames sneaker Sneakers zijn vertrouwd, populair en kunnen met iedere outfit gecombineerd worden. Reden genoeg om deze casual sneaker van Mexx te shoppen! De sneaker is uitgevoerd in imitatieleer en suède. De binnenkant is gevoerd met textiel en synthetisch materiaal. Dit model beschikt over een uitneembaar voetbed. Naast de veters heeft dit model ook een kleine rits aan de bovenkant. Dit zorgt voor een gemakkelijke instap. Voorzien van een gripvaste zool.
Ga naar Nelson
37
38
39
40
41
Ga naar Nelson
Finni lage sneakers
€79.99

Mexx | Nelson

Finni lage sneakers

Mexx Finni dames sneaker Deze sneaker van Mexx is een key piece in je garderobe! Uitgevoerd in imitatieleer met een reptielprint op het bovenwerk. De binnenvoering is van synthetisch materiaal. Het uitneembare voetbed van leer in super comfortabel en biedt voldoende demping tijdens het lopen. De ritssluiting dient ter decoratie.
Ga naar Nelson
36
38
39
40
42
Ga naar Nelson
Cato sneakers zwart
€59.95

Mexx | Wehkamp

Cato sneakers zwart

Deze sneaker voor dames van Mexx heeft een bovenwerk van textiel. Het model is voorzien van een vetersluiting en een platte zool. De sneaker heeft een voering van leer en textiel en een uitneembaar voetbed.details van deze sneaker:•  stijlnaam: Mexx Cato
Ga naar Wehkamp
36
37
38
39
40
Ga naar Wehkamp
Federica sneakers zwart
€79.95

Mexx | Wehkamp

Federica sneakers zwart

Deze Mexx sneaker voor dames heeft een bovenwerk van imitatieleer. Het model is voorzien van een rits- en vetersluiting en een platte zool. De sneaker heeft een voering van leer en textiel en een uitneembaar voetbed.details van deze sneaker:stijlnaam: Mexx Federica
Ga naar Wehkamp
37
39
40
42
Ga naar Wehkamp
zomerjurk
20% korting

20% korting met code JURKEN20

Profiteer nu van 20% korting, de code is geldig t/m 28 oktober en kan gebruikt worden voor alle jurken bij OTTO (m.u.v. sale) .

€79.99

Mexx | OTTO

zomerjurk

Mexx zomerjurk
Ga naar OTTO
XS
S
M
Ga naar OTTO
kokerjurk
20% korting

20% korting met code JURKEN20

Profiteer nu van 20% korting, de code is geldig t/m 28 oktober en kan gebruikt worden voor alle jurken bij OTTO (m.u.v. sale) .

€79.99

Mexx | OTTO

kokerjurk

Mexx kokerjurk
Ga naar OTTO
M
L
XL
Ga naar OTTO
lang jack
€79.95

Mexx | OTTO

lang jack

Mexx lang jack
Ga naar OTTO
30
32
36
38
40
42
Ga naar OTTO
Crista sneakers wit
€69.99

Mexx | Ziengs

Crista sneakers wit

Deze stijlvolle sneakers zijn van het bekende merk Mexx. De sneakers hebben een minimalistisch ontwerp, waardoor je ze makkelijk kan combineren met je favoriete outfits. De sneakers zijn gemaakt van imitatieleer en hebben een slangenreliëf. De comfortabele binnenzool is ook gemaakt van imitatieleer en de voering van textiel. De verschillende gouden details maken deze schoenen nog leuker. De lichte zool heeft een dikte van 2 centimeter. Het voetbed van de Mexx Crista sneakers is uitneembaar.
Ga naar Ziengs
36
37
38
39
41
Ga naar Ziengs
lange blazer
€69.95

Mexx | OTTO

lange blazer

Mexx lange blazer
Ga naar OTTO
XS
S
M
Ga naar OTTO

Wis alle filters

Filter op
 • Sorteren
 • Prijs
 • Merk Mexx
 • Webshop
 • Kleur
 • Kledingmaat
 • Schoenmaat
Sorteren
Prijs
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Webshop
Kleur
Kledingmaat
Schoenmaat
Mexx is een toegankelijk modemerk gelanceerd door designer Rattan Chadha dat uitgroeide tot een vertrouwde shop voor vrouwen van alle leeftijden. Het merk staat bekend om haar modieuze en stijlvolle kleding en schoenen. De Mexx collectie weet casual en chic perfect bij elkaar te brengen. Het is de mix van zakelijk en speels, netjes en casual. Offline weten we de winkels al te vinden, maar Mexx online shoppen kan ook bij verschillende webshops.