menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Alle

Prijs

Alle
Filter
Sorteer op
Meest bekeken
  • Meest bekeken
  • Nieuw
  • Laagste prijs
  • Hoogste prijs
3D Faux Mink Invisible Band Lashes - Roya
€28.95

Lilly Lashes | The Make Up Spot

3D Faux Mink Invisible Band Lashes - Roya

De Lilly Lashes 3D Faux Minx Invisible Band Roya zijn intens zwarte wimpers die heel mooi diepte en dimensie toevoegen aan iedere ooglook. De Roya 3D Faux Mink wimpers zijn gemaakt van zijdezachte luxe vezels, hebben een onzichtbare band, een onregelmatige lengte en geven iedere look een smokey finish. Wanneer je voorzichtig omgaat met deze wimpers zijn ze tot maar liefst 15-20 keer te gebruiken. Exclusief wimperlijm. De Lilly Lashes zijn supergeliefd bij veel make-up artist en celebrities zoals Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Rihanna en Lady Gaga! Eigenschappen 3D Faux Mink Lash Roya - Gemaakt van zijdezachte luxe vezels- Van hoge kwaliteit- 100% vegan en cruelty-free - Met transparante band- Makkelijk aan te brengen - Tot 15-20 keer herbruikbaar 
Ga naar The Make Up Spot Ga naar The Make Up Spot
Tops & Bottoms By Kim Zolciak-Biermann
€29.95

Lilly Lashes | The Make Up Spot

Tops & Bottoms By Kim Zolciak-Biermann

De Lilly Lashes Tops & Bottoms By Kim Zolciak-Biermann is een (limited edition) duo met zowel lashes voor de bovenste als de onderste wimpers, ontworpen bij TV realityster Kim Zolciak Biermann. Deze lashes zorgen samen voor dé Hollywood look met een beetje een babydoll effect. De bovenste lashes variëren in lengte en creëren een multidimensionaal volumineus effect en de onderwimpers staan wat meer wijd uit elkaar en hebben een transparante band. Wanneer je voorzichtig omgaat met deze wimpers zijn ze tot maar liefst 15-20 keer te gebruiken. Exclusief wimperlijm. De Lilly Lashes zijn supergeliefd bij veel make-up artist en celebrities zoals Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Rihanna en Lady Gaga! Eigenschappen Lilly Lashes Tops & Bottoms By Kim Zolciak-Biermann- Bovenste wimpers: cruelty-free 3D nertsenhaaar - Onderste wimpers: imitatie nertsenhaar met transparante band - Strip lashes- Makkelijk aan te brengen- Beiden herbruikbaar (15-20 keer) 
Ga naar The Make Up Spot Ga naar The Make Up Spot

Wis alle filters

Filter op
  • Sorteren
  • Prijs
  • Merk Lilly Lashes
  • Webshop
Sorteren
Prijs
Merk

Populaire merken

  • Meer merken
Webshop
Bekijk alle producten van Lilly Lashes. Ben jij helemaal fan van de items van Lilly Lashes? Op Fashionchick.nl vind je in één overzicht alle producten van dit merk. Kleding, schoenen, tassen en accessoires. Alles uit de collectie van Lilly Lashes koop je hier. Shop jouw favoriete brand gemakkelijk en snel online. Ben je op zoek naar de nieuwste mode van Lilly Lashes? Filter dan op "nieuw" en je ziet een overzicht van de nieuwste collectie van Lilly Lashes. Liever producten van dit merk in de sale kopen? Filter op "sale" en je krijgt een outlet pagina met Lilly Lashes items in de sale.