menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Alle

Prijs

Merk

Populaire merken

 • Meer merken

Webshop

Alle
Filter
Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
 • Meest bekeken
Professional Color Shampoo
€29.99

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional Color Shampoo

J.Mäki Professional Color Shampoo J.Mäki Professional Color Shampoo is geschikt voor mensen met gekleurd haar. J.Mäki is een merk dat nog niet erg bekend is in Nederland. Het merk is een Fins bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in verzorgende haarproducten. Het merk heeft een simpel principe. Ze willen zo veel mogelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast houdt het merk constant rekening met de behoefte van hun kopers. De Color shampoo is onder andere verrijkt met hazelnootolie en Shea butter. Deze bijzondere ingrediënten voorkomen haaruitval en stimuleren haargroei. Daarnaast zorgen deze ingrediënten voor glanzend, dik en sterk haar. Ook wordt roos bestreden door de Shea butter. De Color shampoo heeft daarnaast bepaalde eigenschappen die zorgen voor langer behoud van gekleurd haar. Het is echter aan te raden om de Color shampoo in combinatie met de Color conditioner te gebruiken. J.Mäki Professional Color Shampoo specificaties: Geschikt voor mensen met gekleurd haar Bevat o.a. hazelnootolie en Shea butter Voorkomt haaruitval Stimuleert haargroei Herstelt het haar Geeft glans aan het haar Zorgt voor sterker haar Zorgt voor langer kleurbehoud Gebruik van de J.Mäki Professional Color Shampoo: Breng de shampoo aan op nat haar Masseer de shampoo goed in Verdeel gelijkmatig over het haar Spoel grondig uit Herhaal de behandeling 1 à 2 keer voor het optimale resultaat Gebruik achteraf de Professional Color Conditioner voor het beste kleurbehoud J.Mäki Professional Color Shampoo is verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 750 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional Repair Shampoo
€15.99

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional Repair Shampoo

J.Mäki Professional Repair Shampoo J.Mäki Professional Repair Shampoo is een shampoo die het haar hersteld. Het merk J.Mäki is ontstaan in Finland. Het is echter nog niet zo bekend in Nederland. Het merk heeft zich gespecialiseerd in verzorgende haarproducten. Het merk heeft een simpel principe. Ze willen zo veel mogelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast hechten ze veel waarde aan de behoefte van hun klanten. De shampoo bevat een bijzondere formule met veel positieve eigenschappen. De shampoo bestaat onder andere uit keratine en voedzame oliën zoals macademia-, argan- en walnotenolie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar een prachtige glans krijgt en ultiem wordt gevoed. Ook bestaat de shampoo uit panthenol en druivenpitten. Deze unieke ingrediënten verjongen het haar en versterken de hoofdhuid. Professionals raden aan om naast de Repair Shampoo ook de Repair Conditioner te gebruiken. J.Mäki Professional Repair Shampoo specificaties: Herstellende shampoo Bevat o.a. arganolie en walnotenolie Geeft glans aan het haar Zorgt voor ultieme voeding Bevat panthenol en druivenpitten Verjongt het haar Versterkt de hoofdhuid J.Mäki Professional Repair Shampoo Gebruik: Breng de shampoo aan op nat haar Masseer goed in Verdeel de shampoo gelijkmatig over het haar Spoel grondig uit Herhaal de behandeling 1 à 2 keer voor het beste resultaat J.Mäki Professional Repair Shampoo is verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 750 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional Volume Conditioner
€16.19

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional Volume Conditioner

J.Mäki Professional Volume Conditioner Het merk J.Mäki is opgericht in Finland. Het merk is echter nog niet erg bekend in Nederland maar ze werken aan hun wereldwijde bekendheid. De J.Mäki Professional Volume Conditioner is een verzachtende conditioner die het haar extra volume geeft. Het merk werkt via een simpel principe: zoveel mogelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten in de producten. Het merk hecht ontzettend veel waarde aan de mening en behoefte van hun klanten. De conditioner is onder andere verrijkt met arganolie, hazelnootolie en keratine. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat haaruitval wordt voorkomen en haargroei wordt gestimuleerd. Ook zorgen de ingrediënten voor een prachtige glans in het haar. Daarnaast is de conditioner verrijkt met bamboe-extract dat de haardikte en haardichtheid stimuleert. Ook biedt de conditioner Uv-bescherming aan het haar. Zo wordt het haar bijvoorbeeld beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Tenslotte heeft de conditioner een positief effect op de haarkleur. Deze vervaagt namelijk minder snel door het gebruik van de conditioner. Professionals raden aan om de volume conditioner in combinatie met de volume shampoo te gebruiken. J.Mäki Professional Volume Conditioner specificaties: Conditioner die zorgt voor extra volume Bevat o.a. arganolie en keratine Voorkomt haaruitval Stimuleert haargroei Geeft een prachtige glans aan het haar Stimuleert de haardikte Biedt Uv-bescherming Vervaagt de haarkleur niet J.Mäki Professional Volume Conditioner gebruik: Breng de conditioner aan op gewassen haar Verdeel gelijkmatig over het haar Masseer goed in Laat 3-5 minuten inwerken Spoel grondig uit J.Mäki Professional Volume Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional LOOK UP Conditioner
€18.19

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional LOOK UP Conditioner

J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner is een verzachtende conditioner die geschikt is voor dagelijks gebruik. Het merk J.Mäki is een bedrijf dat is opgericht in Finland. Het merk is echter nog bezig met wereldwijde bekendheid te werven. Het merk werkt via een bepaald principe dat inhoudt dat ze producten willen maken met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Daarnaast hecht het merk ontzettend veel waarde aan de mening en behoefte van hun klanten. Dit nemen ze mee in het maken van nieuwe producten. De LOOK UP Conditioner bestaat onder andere uit arganolie, kokosolie en lijnzaadextract. Deze ingrediënten zorgen voor een geweldige glans van het haar en daarnaast wordt het haar ook beschermd tegen Uv-straling. Daarnaast wordt het haar intens verzacht en is het na gebruik gemakkelijk doorkam baar. De conditioner is geschikt voor elk haartype. J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner specificaties: Verzachtende conditioner Geschikt voor dagelijks gebruik Bestaat uit o.a. arganolie en kokosolie Geeft het haar een geweldige glans Beschermt tegen Uv-straling Geschikt voor elk haartype J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner gebruik: Breng de conditioner aan op gewassen haar Verdeel gelijkmatig over het haar Masseer goed in Laat 3-5 minuten inwerken Spoel grondig uit J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 750 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional Repair Shampoo
€29.95

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional Repair Shampoo

J.Mäki Professional Repair Shampoo De J.Mäki Professional Repair Shampoo is een shampoo die zorgt dat het haar wordt hersteld. Het merk J.Mäki is echter nog niet zo bekend in Nederland. Het is een Fins bedrijf dat is gespecialiseerd in verzorgende haarproducten. Het merk heeft een simpel principe. Ze willen zo veel mogelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast hechten ze veel waarde aan de behoefte van hun klanten. De Repair shampoo is onder andere verrijkt macademia- en arganolie. Deze ingrediënten hebben verschillende functies zoals het hydrateren en voeden van het haar. Daarnaast wordt pluizig haar voorkomen. Het product bevat daarnaast nog meer ingrediënten zoals walnotenolie, keratine maar ook panthenol en druivenpitten. Deze laatste twee verjongen het haar en versterken de hoofdhuid. Na het gebruik van de shampoo voelt het haar als herboren. Professionals raden aan om naast de Repair Shampoo ook de Repair Conditioner te gebruiken. J.Mäki Professional Repair Shampoo specificaties: Herstellende shampoo voor het haar Bevat arganolie en macademia olie Hydrateert het haar Zorgt voor intense voeding van het haar Voorkomt pluizig haar Bevat panthenol en druivenpitten Verjongt en versterkt J.Mäki Professional Repair Shampoo Gebruik: Breng de shampoo aan op nat haar Masseer goed in Verdeel de shampoo gelijkmatig over het haar Spoel grondig uit Herhaal de behandeling 1 à 2 keer voor het beste resultaat J.Mäki Professional Repair Shampoo is verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 750 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional Keratin 50ml
€10.69

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional Keratin 50ml

J.Mäki Professional Keratin 50ml J.Mäki is een merk dat is opgericht in Finland. Het merk is nog niet erg bekend in Nederland maar doet zijn uiterste best om wereldwijde bekendheid te werven. J.Mäki Professional Keratin is een spray voor het haar die de haarstructuur sterk houdt. Het merk werkt via een simpel principe: zoveel mogelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten in de producten. Het merk hecht ontzettend veel waarde aan de mening en behoefte van hun klanten. Keratine zorgt voor zeer sterk haar en voorkomt schade in de toekomst. Ook herstelt keratine de beschadigde delen van het haar. Ook wordt haaruitval voorkomen door het gebruik van het product. Daarnaast geeft de keratine het haar een schitterende glans. Wanneer u de keratine gebruikt naast alle andere haarverzorging, zult u zien dat het haar er met de tijd steeds beter uit gaat zien. J.Mäki Professional Keratin specificaties: Keratine spray Zorgt voor een sterke haarstructuur Voorkomt schade aan het haar Herstelt beschadigd haar Voorkomt haaruitval Geeft het haar een fantastische glans Zichtbaar resultaat in zeer korte tijd J.Mäki Professional Keratin gebruik: Breng de spray aan op nat of droog haar Verdeel gelijkmatig over het haar Masseer goed in Spoel niet uit Herhaal de behandeling frequent voor het optimale resultaat J.Mäki Professional Keratin is verkrijgbaar in een verpakking van 50 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional Color Mask
€18.49

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional Color Mask

J.Mäki Professional Color Mask J.Mäki Professional Color Mask iseen haarmasker dat is ontwikkeld voor mensen met gekleurd haar. Dit haarmasker zorgt voor ultieme hydratatie en zijdezacht haar. Het merk J.Mäki klinkt ons nog niet zo bekend in de oren in Nederland. Dit nieuwe merk komt uit Finland en heeft zich gespecialiseerd in verzorgende haarproducten. J.Mäki heeft zich gespecialiseerd in haarproducten en hecht veel waarde aan de behoefte van hun kopers. Het merk heeft een simpel principe. Ze willen zo veel mogelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten. Net als de Color shampoo en conditioner is het haarmasker ook verrijkt met onder andere arganolie, walnootolie en Shea butter. Het haarmasker bevat daarnaast nog 2 andere unieke ingrediënten: het zaad van de wonderolieboom en lijnzaad. Deze ingrediënten verzorgen droog en beschadigd haar. Daarnaast zorgen ze ervoor dat het haar wordt gevoed en dat het een prachtige glans krijgt. Professionals raden aan om naast de reguliere shampoo en conditioner ook een keer per week een haarmasker te gebruiken. J.Mäki Professional Color Mask Specificaties: Haarmasker voor mensen mer gekleurd haar Hydrateert het haar Zorgt voor zijdezacht haar Bevat onder andere arganolie en Shea butter Unieke ingrediënten Voedt het haar Beschermt het haar Geeft een geweldige glans aan het haar J.Mäki Professional Color Mask Gebruik: Breng het haarmasker aan op gewassen handdoek droog haar Goed inmasseren en verdeel gelijkmatig over het haar Laat ongeveer 5-10 minuten intrekken Spoel grondig uit J.Mäki Professional Color Mask is verkrijgbaar in een verpakking van 200 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional LOOK UP Shampoo
€31.49

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional LOOK UP Shampoo

J.Mäki Professional LOOK UP Shampoo J.Mäki is een Fins bedrijf. Het merk is echter nog niet zo bekend in Nederland maar het merk werkt hard aan zijn wereldwijde bekendheid. De J.Mäki Professional LOOK UP Shampoo is een mild reinigende shampoo die geschikt is voor dagelijks gebruik. Het merk werkt via een simpel principe: zoveel mogelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten in de producten. Daarnaast hecht het merk ontzettend veel waarde aan de mening en behoefte van hun klanten. Dit nemen ze mee in het maken van nieuwe producten. De natuurlijke ingrediënten zijn ook terug te vinden in de LOOK UP shampoo. Een aantal van deze ingrediënten zijn arganolie, kokosolie en lijnzaadextract. Deze bijzondere formule zorgt voor een milde reiniging en schitterend glanzend haar. Daarnaast wordt het haar ook beschermd tegen Uv-straling en wordt het haar beschermd. De shampoo is geschikt voor elk haartype. J.Mäki Professional LOOK UP Shampoo specificaties: Mild reinigende shampoo Geschikt voor dagelijks gebruik Verrijkt met o.a. arganolie en kokosolie Herstelt beschadigd haar Zorgt voor een milde reiniging van het haar Beschermt tegen Uv-straling Geschikt voor ieder haartype J.Mäki Professional LOOK UP Shampoo gebruik: Breng de shampoo aan op nat haar Verdeel gelijkmatig Masseer goed in Spoel grondig uit Herhaal de behandeling 1 à 2 keer voor het optimale resultaat J.Mäki Professional LOOK UP Shampoo is verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 750 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional Repair Conditioner
€30.19

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional Repair Conditioner

J.Mäki Professional Repair Conditioner De Repair Conditioner van J.Mäki is een conditioner die het haar hersteld. De conditioner heeft daarnaast een verzachtende werking en zorgt voor makkelijk doorkambaar haar. J.Mäki is een Fins merk dat zich heeft gespecialiseerd in verzorgende haarproducten. Ze werken via een simpel principe waarin het gebruik van natuurlijke ingrediënten centraal staat. Het merk is echter nog niet erg bekend in Nederland maar is hard aan het werk om zijn wereldwijde bekendheid te verbreden. Het merk hecht veel waarde aan de mening van hun kopers en proberen hier zich zoveel mogelijk op te anticiperen. Naast het verzachten van het haar, heeft het product meerdere functies. De bijzondere ingrediënten die zich in het product bevinden zoals arganolie en walnootolie zorgen ervoor dat het haar ultiem gehydrateerd wordt. Daarnaast gaat de arganolie pluis tegen. Het product bevat daarnaast nog meer ingrediënten zoals macademia olie, keratine maar ook panthenol en druivenpitten. Deze laatste twee verjongen het haar en versterken de hoofdhuid. Professionals raden aan om de Repair conditioner in combinatie met de Repair shampoo te gebruiken. J.Mäki Professional Repair Conditioner specificaties: Verzacht Zorgt voor makkelijk doorkambaar haar Bevat o.a. arganolie en walnootolie Hydrateert het haar Anti-pluis effect Bevat panthenol en druivenpitten Verjongt en versterkt J.Mäki Professional Repair Conditioner gebruik: Breng de conditioner aan op nat gewassen haar Verdeel gelijkmatig over het haar Masseer goed in Laat 3-5 minuten intrekken Spoel grondig uit J.Mäki Professional Repair Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 750 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional LOOK UP Shampoo for Men
€17.99

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional LOOK UP Shampoo for Men

J.Mäki Professional LOOK UP Shampoo for Men J.Mäki Professional LOOK UP Shampoo for Men is een mild reinigende shampoo die special is ontwikkeld voor mannen. Deze heerlijk verfrissende shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik. Het merk J.Mäki komt oorspronkelijk uit Finland. J.Mäki is echter nog niet zo bekend in andere landen maar is hard aan het werk om meer bekendheid te verkrijgen. Het merk werkt via een simpel principe: zoveel mogelijk natuurlijke producten gebruiken in hun producten. Ook hecht het merk veel waarde aan de mening en behoefte van hun kopers. De shampoo reinigt het haar op een milde wijze en zorgt ervoor dat het haar niet uitdroogt. Hierdoor is het niet noodzakelijk om een conditioner te gebruiken in combinatie met deze shampoo. Naast de reinigende werking, versterkt de shampoo het haar ook. Daarnaast wordt haaruitval voorkomen. Het product is verrijkt met onder andere arganolie en lijnzaad extract. Deze bijzondere ingrediënten zorgen voor een geweldige glans van het haar en een verzorgde hoofdhuid. Tenslotte wordt het haar beschermd tegen Uv-straling. J.Mäki Professional LOOK UP Shampoo for Men specificaties: Mild reinigende shampoo Speciaal voor mannen Geschikt voor dagelijks gebruik Droogt het haar niet uit Versterkt Voorkomt haaruitval Verrijkt met o.a. arganolie Geeft glans aan het haar Beschermt tegen Uv-straling J.Mäki Professional LOOK UP Shampoo for Men gebruik: Breng de shampoo aan op nat haar Masseer goed in en verdeel gelijkmatig Spoel grondig uit Herhaal de behandeling 1 à 2 keer voor het optimale resultaat J.Mäki Professional LOOK UP Shampoo for Men is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional Color Shampoo
€15.99

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional Color Shampoo

J.Mäki Professional Color Shampoo J.Mäki Professional Color Shampoo is een shampoo die special is ontwikkeld voor mensen met gekleurd haar. Het merk J.Mäki klinkt u misschien nog niet zo bekend in de oren. Het is een Fins bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in verzorgende haarproducten. Het merk heeft een simpel principe. Ze willen zo veel mogelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast houdt het merk constant rekening met de behoefte van hun kopers. De Color shampoo is onder andere verrijkt met walnoot- en arganolie. Deze bijzondere ingrediënten zorgen voor prachtig glanzend haar dat wordt beschermd en hersteld. Daarnaast zorgt het product ook voor ultieme hydratatie. De Color shampoo heeft daarnaast bepaalde eigenschappen die zorgen voor langer behoud van gekleurd haar. J.Mäki Professional Color Shampoo specificaties: Geschikt voor mensen met gekleurd haar Bevat o.a. walnootolie en arganolie Geeft glans aan het haar Beschermt het haar Herstelt het haar Hydrateert Zorgt voor langer kleurbehoud Gebruik van de J.Mäki Professional Color Shampoo: Breng de shampoo aan op nat haar Masseer de shampoo goed in Verdeel gelijkmatig over het haar Spoel grondig uit Herhaal de behandeling 1 à 2 keer voor het optimale resultaat Gebruik achteraf de Professional Color Conditioner voor het beste kleurbehoud J.Mäki Professional Color Shampoo is verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 750 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional Color Conditioner
€30.19

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional Color Conditioner

J.Mäki Professional Color Conditioner J.Mäki Professional Color Conditioner is een conditioner die geschikt is voor mensen met gekleurd haar. J.Mäki is een merk dat is ontstaan in Finland. Het merk is echter nog niet erg bekend in Nederland. J.Mäki heeft zich gespecialiseerd in haarproducten en hecht veel waarde aan de behoefte van hun kopers. Het merk heeft een simpel principe. Ze willen zo veel mogelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten. De Professional Color Conditioner is onder andere verrijkt met keratine en arganolie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar wordt hersteld. Daarnaast zorgt keratine voor elasticiteit van het haar en geeft het haar een prachtige glans. De arganolie zorgt voor intense voeding van het haar. Ook voorkomt de arganolie pluizig haar. De Color Conditioner heeft daarnaast bepaalde eigenschappen die zorgen voor langer behoud van gekleurd haar. Ook zorgt de conditioner voor zijdezacht haar. Professionals raden aan om de Color shampoo in combinatie met de Color conditioner te gebruiken. J.Mäki Professional Color Conditioner specificaties: Geschikt voor mensen met gekleurd haar Bevat o.a. keratine en arganolie Herstelt het haar Zorgt voor intense voeding van het haar Brengt de elasticiteit van het haar terug Geeft glans aan het haar Voorkomt pluizig haar Zorgt voor zijdezacht haar Zorgt voor langer kleurbehoud Gebruik van de J.Mäki Professional Color Conditioner: Breng de conditioner aan op gewassen haar Verdeel gelijkmatig over het haar Masseer goed in Laat de conditioner 3-5 minuten intrekken Spoel grondig uit Gebruik de Color Conditioner in combinatie met de Color Shampoo de J.Mäki Professional Color Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 750 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional Repair Treatment Mask
€18.49

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional Repair Treatment Mask

J.Mäki Professional Repair Treatment Mask J.Mäki Professional Repair Treatment Mask is een haarmasker dat het haar herstelt en intens voedt. Het merk J.Mäki komt uit Finland en is nog niet erg bekend in Nederland. Het merk hecht veel waarde aan de mening en de behoefte van hun klanten. Ze werken via een simpel principe: producten maken met zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Een haarmasker biedt vaak net dat extra beetje verzorging dat het haar nodig heeft. Een shampoo en conditioner zijn vaak alleen niet genoeg voor de optimale verzorging van het haar. Het haarmasker is verrijkt met verschillende bijzondere ingrediënten. Zo zorgen panthenol en druivenpitten voor de herstellende werking van het masker. Ze verjongen het haar en versterken de hoofdhuid. Daarnaast bevat het haarmasker ook keratine en voedzame oliën zoals arganolie en macademia olie. Deze ingrediënten zorgen voor ultieme hydratatie van het haar, zijdezacht haar en een geweldige glans. Daarnaast zijn er aan dit haarmasker nog twee bijzondere bestanddelen toegevoegd: lijnzaad en het zaad van de wonderolieboom. Deze ingrediënten verzorgen droog en beschadigd haar. Daarnaast zorgen ze ervoor dat het haar wordt gevoed en dat het een prachtige glans krijgt. J.Mäki Professional Repair Treatment Mask specificaties: Herstellend haarmasker Voedende werking Biedt net dat beetje extra verzorging Bevat voedzame oliën en keratine Hydraterend Zorgt voor zijdezacht haar Bestrijdt droog en beschadigd haar J.Mäki Professional Repair Treatment Mask gebruik: Breng het haarmasker aan op gewassen handdoek droog haar Verdeel gelijkmatig over het haar Masseer goed in Laat 5-10 minuten inwerken Spoel grondig uit J.Mäki Professional Repair Treatment Mask is verkrijgbaar in een verpakking van 200 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional LOOK UP Conditioner
€32.19

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional LOOK UP Conditioner

J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner is een conditioner die het haar verzacht en versterkt. De conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik. Het merk J.Mäki is een bedrijf dat is opgericht in Finland. Het merk is echter nog bezig met wereldwijde bekendheid te werven. Het merk werkt via een bepaald principe dat inhoudt dat ze producten willen maken met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Daarnaast hecht het merk ontzettend veel waarde aan de mening en behoefte van hun klanten. Dit nemen ze mee in het maken van nieuwe producten. De LOOK UP Conditioner bestaat onder andere uit arganolie, kokosolie en lijnzaadextract. Deze ingrediënten zorgen voor een geweldige glans van het haar en daarnaast wordt het haar ook beschermd tegen Uv-straling. Ook beschermt de conditioner het haar tegen verschillende hittetools. Daarnaast wordt het haar ultiem verzacht en is het na gebruik gemakkelijk doorkambaar. De conditioner is geschikt voor elk haartype. J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner specificaties: Verzachtende conditioner Geschikt voor dagelijks gebruik Bestaat uit o.a. arganolie en kokosolie Geeft het haar een geweldige glans Beschermt tegen Uv-straling Geschikt voor elk haartype J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner gebruik: Breng de conditioner aan op gewassen haar Verdeel gelijkmatig over het haar Masseer goed in Laat 3-5 minuten inwerken Spoel grondig uit J.Mäki Professional LOOK UP Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 750 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional LOOK UP Smoothing Gloss Spray
€16.99

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional LOOK UP Smoothing Gloss Spray

J.Mäki Professional LOOK UP Smoothing Gloss Spray J.Mäki Professional LOOK UP Smoothing Gloss Spray is een haarspray die zorgt voor een geweldige glans in het haar. Het product zorgt ervoor dat beschadigd haar weer wordt hersteld. Het product bevat een speciale formule met de ingrediënten lijnzaad extract en panthenol. Deze ingrediënten ondersteunen het herstel van het haar en zorgen voor flexibiliteit en een intense zachtheid. De glansspray kan voor veel verschillende haartypes gebruikt worden. De spray heft een lichte hold waardoor het haar gemakkelijk te restylen is. Ook wordt pluizig haar voorkomen door de haarspray. Daarnaast wordt het haar ook beschermd tegen hittebronnen zoals Uv-straling. Tenslotte voorkomt de haarspray haaruitval. Het merk J.Mäki is opgericht in Finland. Het merk wilt zoveel mogelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten in hun producten. J.Mäki hecht veel waarde aan de behoefte en mening van hun kopers. J.Mäki Professional LOOK UP Smoothing Gloss Spray specificaties: Geeft een geweldige glans aan het haar Herstelt beschadigd haar Bevat o.a. lijnzaad exract Zorgt voor flexibiliteit in het haar Beschermt tegen Uv-straling Voorkomt haaruitval J.Mäki Professional LOOK UP Smoothing Gloss Spray gebruik: Breng het haar in het gewenste model Spray het product op 15-30 cm afstand van het haar Laat even opdrogen Geniet van het resultaat J.Mäki Professional LOOK UP Smoothing Gloss Spray is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Professional Color Conditioner
€16.19

J.Mäki | Hairandbeautyonline.com

Professional Color Conditioner

J.Mäki Professional Color Conditioner J.Mäki Professional Color Conditioner is een conditioner die is ontwikkeld voor mensen met gekleurd haar. Het merk J.Mäki komt uit Finland en is nog niet erg bekend in Nederland. Het merk heeft zich gespecialiseerd in verzorgende haarproducten en hecht veel waarde aan de behoefte van hun kopers. Het merk heeft een simpel principe. Ze willen zo veel mogelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten. De Professional Color Conditioner is onder andere verrijkt met keratine en arganolie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar wordt hersteld. Daarnaast zorgt keratine voor elasticiteit van het haar en geeft het haar een prachtige glans. De arganolie zorgt voor intense voeding van het haar. Ook voorkomt de arganolie pluizig haar. De Color Conditioner heeft daarnaast bepaalde eigenschappen die zorgen voor langer behoud van gekleurd haar. Professionals raden aan om de Color shampoo in combinatie met de Color conditioner te gebruiken. J.Mäki Professional Color Conditioner specificaties: Geschikt voor mensen met gekleurd haar Bevat o.a. keratine en arganolie Herstelt het haar Zorgt voor intense voeding van het haar Brengt de elasticiteit van het haar terug Geeft glans aan het haar Voorkomt pluizig haar Zorgt voor langer kleurbehoud Gebruik van de J.Mäki Professional Color Conditioner: Breng de conditioner aan op gewassen haar Verdeel gelijkmatig over het haar Masseer goed in Laat de conditioner 3-5 minuten intrekken Spoel grondig uit Gebruik de Color Conditioner in combinatie met de Color Shampoo de J.Mäki Professional Color Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 750 ml. Snelle LeveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com

Wis alle filters

Filter op
 • Sorteren
 • Prijs
 • Merk J.Mäki
 • Webshop
Sorteren
Prijs
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Webshop
Bekijk alle producten van J.Mäki. Ben jij helemaal fan van de items van J.Mäki? Op Fashionchick.nl vind je in één overzicht alle producten van dit merk. Kleding, schoenen, tassen en accessoires. Alles uit de collectie van J.Mäki koop je hier. Shop jouw favoriete brand gemakkelijk en snel online. Ben je op zoek naar de nieuwste mode van J.Mäki? Filter dan op "nieuw" en je ziet een overzicht van de nieuwste collectie van J.Mäki. Liever producten van dit merk in de sale kopen? Filter op "sale" en je krijgt een outlet pagina met J.Mäki items in de sale.