menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Alle

Prijs

Merk

Populaire merken

 • Meer merken

Webshop

Alle
Filter
Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
 • Meest bekeken
Pistachio Shampoo For Colored & Dry Hair
€15.99

Jenoris | Hairandbeautyonline.com

Pistachio Shampoo For Colored & Dry Hair

Jenoris Pistachio Shampoo For Colored & Dry Hair Jenoris Pistachio Shampoo For Colored & Dry Hair is een shampoo die het haar op milde wijze reinigt. Deze shampoo is ideaal te gebruiken op droog en/of gekleurd haar.Jenoris Pistachio Shampoo For Colored & Dry Hair houdt dankzij de milde reiniging het talggehalte in balans. Overigens worden genoeg stoffen behouden om het haar weer op volle kracht te laten komen.Jenoris Pistachio Shampoo For Colored & Dry Hair beschikt over natuurlijke oliën die zorgen voor de bescherming en hydratatie van het haar, waarbij ook de kleur van het haar wordt beschermd.Jenoris Pistachio Shampoo For Colored & Dry Hair: Milde reiniging Voor droog en/of gekleurd haar Hydrateert Beschermt de kleur Gebruiksaanwijzing: Breng Jenoris Pistachio Shampoo For Colored & Dry Hair aan op vochtig haar. Verdeel het vervolgens over het haar en spoel de shampoo vervolgens volledig uit. Jenoris Pistachio Shampoo For Colored & Dry Hair is verkrijgbaar in een verpakking van 250ml en 500ml.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Curls Cream
€17.49

Jenoris | Hairandbeautyonline.com

Curls Cream

Jenoris Curls Cream Jenoris Curls Cream is een stylingscreme voor krullend en golvend haar. Deze cream definieert krullen moeiteloos zonder het haar daarbij te verzwaren.Jenoris Curls Cream activeert en controleert de krullen, waardoor futloze krullen weer tot leven zullen komen. Het haar krijgt extra volume en wordt voorzien van een prachtige glans.Jenoris Curls Cream: Voor krullend en golvend haar Definieert krullen Verzwaart niet Controleert en activeert krullen Zorgt voor extra volume Voorziet het haar van glans Gebruiksaanwijzing: Breng Jenoris Curls Cream aan op het haar. Kneed het vervolgens in het haar voor directe versteviging. Laat het haar vervolgens natuurlijk drogen of maak hierbij gebruik van een föhn inclusief diffuser. Jenoris Curls Cream is verkrijgbaar in een verpakking van 250ml en 500ml.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Glaze Hair Sculpting
€15.39

Jenoris | Hairandbeautyonline.com

Glaze Hair Sculpting

Jenoris Glaze Hair Sculpting Dit bijzonder stylingsproduct van Jenoris heeft een substantie die op een gel lijkt, maar dat eigenijk helemaal niet is. Jenoris omschrijft de Glaze Hair Sculpting dan ook als volgend: Sterdar dan een mousse, flexibeler dan een gel! Jenoris Glaze Hair Sculpting styled haar niet alleen tevens wordt het verzorgt en krijgt een gezonde uitstraling. Het haar ziet er vitaler uit en de flexibele natuurlijke hold zorgt ervoor dat het haar veerkrachtig wordt. Dit stylingsproduct van Jenoris is dan ook uitermate geschikt voor haar met krullen. De Jenoris Glaze Hair Sculpting heeft net zoals alle andere haarverzorgingsproducten van Jenoris alleen maar natuurlijke ingredienten op basis van pure grondstoffen. Alle producten van Jenoris zijn verrijkt met Pistache en Borage olieen. De sterk geconcentreerde extracten geven het haar een gezonde uitstraling en kracht. Belangrijke essentiele Omaga 3-6-9 zorgen voor een versnelt herstel proces van droog, beschadigd en gekleurd haar. Gebruik: Breng een ruime hoeveelheid van de Jenoris Glaze aan in handdoekdroog haar Kneed de substantie in het haar om het direct te verstevigen Laat aan de lucht drogen of gebruik een föhn Geniet van een flexibele hold, veerkracht en een prachtige glans Jenoris Glaze Hair Sculpting is verkrijgbaar in een verpakking van 250ml en 500mlSnelle leveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
The Original Oil Hair Treatment
€32.99

Jenoris | Hairandbeautyonline.com

The Original Oil Hair Treatment

Jenoris The Original Oil Hair Treatment Jenoris The Original Oil Hair Treatment is een treatment voor alle haartypes. Dit treatment herstelt het haar dankzij de hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Het haar wordt glad gestreken waarbij pluis wordt voorkomen.Jenoris The Original Oil Hair Treatment verzwaart het haar niet, waardoor volume niet verloren zal gaan. Het haar wordt gevoed en gehydrateerd. Dit zorgt er met name voor dat gespleten haarpunten voorkomen zullen worden.Jenoris The Original Oil Hair Treatment: Voor alle haartypes Herstelt Maakt het haar glad Voorkomt pluis Verzwaart niet Voedt Hydrateert Voorkomt gespleten haarpunten Gebruiksaanwijzing: Breng Jenoris The Original Oil Hair Treatment aan op droog of vochtig haar. Verdeel een kleine hoeveelheid over de lengten en punten van het haar. Laat het vervolgens natuurlijk drogen of föhn het haar droog indien de olie op vochtig haar is aangebracht. Jenoris The Original Oil Hair Treatment is verkrijgbaar in een verpakking van 10ml, 50ml en 100ml.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Silver Shampoo
€15.99

Jenoris | Hairandbeautyonline.com

Silver Shampoo

Jenoris Silver Shampoo Jenoris Silver Shampoo, een zilvershampoo die geeltinten in blond haar neutraliseert en voorkomt. Deze shampoo reinigt het haar en brengt daarnaast paarse pigmenten aan in het haar. Dankzij deze pigmenten worden geel- en kopertinten geneutraliseerd.Jenoris Silver Shampoo wordt daarnaast voorzien van een prachtige glans. Overigens wordt de hoofdhuid ook direct gereinigd en verzorgd. Jenoris Silver Shampoo: Zilvershampoo Neutraliseert blonde- en kopertinten Creëert glans Reinigt Verzorgt Gebruiksaanwijzing: Breng Jenoris Silver Shampoo aan op vochtig haar. Verdeel het over het haar en laat de shampoo vervolgens opschuimen. Spoel ten slotte volledig uit. Jenoris Silver Shampoo is verkrijgbaar in een verpakking van 250ml en 500ml.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Hair Loss Treatment Shampoo
€24.99

Jenoris | Hairandbeautyonline.com

Hair Loss Treatment Shampoo

Jenoris Hair Loss Treatment Shampoo Jenoris Hair Loss Treatment Shampoo is een shampoo die haaruitval vermindert. Deze shampoo reinigt het haar zeer effectief, waarbij er geen natuurlijke stoffen verloren zullen gaan. Hierdoor kan het haar de kracht behouden.Jenoris Hair Loss Treatment Shampoo verdikt iedere afzonderlijke haar, waardoor het haar sterker wordt, maar ook voller zal ogen. De hoofdhuid wordt daarnaast ook effectief verzorgd door deze shampoo. Een gezonde hoofdhuid staat aan de basis van gezonde haargroei.Jenoris Hair Loss Treatment Shampoo: Vermindert haaruitval Reinigt effectief Verdikt Versterkt Verzorgt de hoofdhuid Gebruiksaanwijzing: Breng Jenoris Hair Loss Treatment Shampoo aan op vochtig haar. Verdeel het goed door het haar en spoel de shampoo ten slotte volledig uit. Jenoris Hair Loss Treatment Shampoo is verkrijgbaar in een verpakking van 250ml en 500ml.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Pistachio Oil Cream Frizz Free & Shine
€23.99

Jenoris | Hairandbeautyonline.com

Pistachio Oil Cream Frizz Free & Shine

Jenoris Pistachio Oil Cream Frizz Free & Shine Deze verzorgende Oil Cream zorgt ervoor dat het haar pluisvrij blijft dankzij een beschermend laagje dat achterblijft van het gebruik van deze verzorgende haar creme. Jenoris Pistachio Oil Cream Frizz & Shine geeft het haar zoal de naam al doet vermoeden, een schitterende glans mee, zonder dat het haar hierdoor wordt verzwaart. Bovendien voedt deze verzorgende oil cream het haar intensief!De Jenoris Pistachio Oil Cream Frizz Free & Shine heeft net zoals alle andere haarverzorgingsproducten van Jenoris alleen maar natuurlijke ingredienten op basis van pure grondstoffen. Alle producten van Jenoris zijn verrijkt met Pistache en Borage olieen. De sterk geconcentreerde extracten geven het haar een gezonde uitstraling en kracht. Belangrijke essentiele Omaga 3-6-9 zorgen voor een versnelt herstel proces van droog, beschadigd en gekleurd haar.Gebruik: Breng 3 tot 5 spuitdoseringen van Jenoris Pistache Oil Cream Frizz Free & Shine aan op schoon, handdoekdroog of droog haar. Doorkam het haar om het product gelijkmatig door het haar te verdelen. Style het haar vervolgens zoals gebruikelijk of laat het op natuurlijke wijze drogen. Het Jenoris Resultaat: Jenoris Pistache Oil Cream Frizz Free & Shine verwijdert kroes en pluis in het haar en laat een beschermlaagje achter waardoor het stralend glad blijft zonder het haar te verzwaren. Jenoris Pistashio Oil Cream Frizz Free & Shine is verkrijgbaar in een 250ml verpakking. Snelle leveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Pistachio Conditioner
€25.99

Jenoris | Hairandbeautyonline.com

Pistachio Conditioner

Jenoris Pistachio Conditioner Jenoris Pistachio Conditioner, een uiterst geschikte conditioner voor droog en beschadigd haar. Deze conditioner herstelt en hydrateert het haar. Dankzij een krachtige mix van oliën wordt het het haar versterkt, waardoor het haar ook beter wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf.Jenoris Pistachio Conditioner ontklit het haar en maakt het daarnaast beter behandelbaar. Dankzij de combinatie van pistasche- en bernagie olie wordt het haar ultiem gevoed en ontstaat er daarnaast een prachtige glans.Jenoris Pistachio Conditioner: Voor droog en beschadigd haar Herstelt Hydrateert Versterkt Beschermt Voedt Creëert glans Gebruiksaanwijzing: Breng Jenoris Pistachio Conditioner aan op vochtig haar. Verdeel het over de lengtes en de punten van het haar. (let op: niet op de haaraanzet) Laat het 1-2 minuten intrekken. Spoel ten slotte volledig uit. Jenoris Pistachio Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 250ml en 500ml.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Moisturizing Hair Cream
€23.99

Jenoris | Hairandbeautyonline.com

Moisturizing Hair Cream

Jenoris Moisturizing Hair Cream Jenoris Moisturizing Hair Cream, een leave-in conditioner voor droog en beschadigd haar. Deze conditioner voedt het haar en maakt het haar beter behandelbaar. Overigens wordt het haar gevoedt en gehydrateerd.Jenoris Moisturizing Hair Cream bestrijdt pluis en creëert daarbij een prachtige glans in het haar. Het haar wordt glad gemaakt en wordt dus automatisch beter behandelbaar. Jenoris Moisturizing Hair Cream: Voor droog en beschadigd haar Voedt Hydrateert Bestrijdt pluis Creëert glans Maakt het haar glad Gebruiksaanwijzing: Breng Jenoris Moisturizing Hair Cream aan op handdoekdroog haar. Verdeel het door het haar en laat het vervolgens natuurlijk drogen. Style het haar ten slotte zoals gewenst. Jenoris Moisturizing Hair Cream is verkrijgbaar in een verpakking van 250ml en 500ml.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Keratin Velvet Intensive Leave-In
–20%
€23.99 €29.95

Jenoris | Hairandbeautyonline.com

Keratin Velvet Intensive Leave-In

Jenoris Keratin Velvet Intensive Leave In Deze leave in conditioner van Jenoris hydrateerd het haar zonder het te verzwaren. Het haar zal na gebruik van deze conditioner zacht aanvoelen. Het haar wordt bovendien ook nog eens gevoed zodat het haar zijn natuurlijke volume en glans weer terugkrijgt. Deze Leave In conditoner is verrijkt met Keratine.De Jenoris Keratin Velvet Intensive Leave In heeft net zoals alle andere haarverzorgingsproducten van Jenoris alleen maar natuurlijke ingredienten op basis van pure grondstoffen. Alle producten van Jenoris zijn verrijkt met Pistache en Borage olieen. De sterk geconcentreerde extracten geven het haar een gezonde uitstraling en kracht. Belangrijke essentiele Omaga 3-6-9 zorgen voor een versnelt herstel proces van droog, beschadigd en gekleurd haar.Jenoris Keratin Velvet Intensive Leave In Verzorgende Leave In Conditioner Hydrateerd, en Verzorgd Verrijkt met Keratine Verrijkt met Pistasch olie Verrijkt met Borage Olie Jenoris Karatin Velvet Intensive Leave In is verkrijgbaar in een 250ml verpakking.Snelle leveringAlle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Pistachio Fluid
€21.99

Jenoris | Hairandbeautyonline.com

Pistachio Fluid

Jenoris Pistachio Fluid Jenoris Pistachio Fluid is een glansspray die een prachtige glans creëert en het haar daarbij beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze spray is geschikt voor alle haartypes.Jenoris Pistachio Fluid verzacht het haar en creëert vitaliteit en een extra beschermlaag. Deze spray bevat pistache en borage olie. Deze oliën creëren een mooie glans en verbeteren de uitstraling van het haar. Jenoris Pistachio Fluid: Glansspray Beschermt het haar Geschikt voor alle haartypes Verzacht Creëert glans Gebruiksaanwijzing: Allereerst goed schudden voor gebruik. Breng de glansspray aan vanaf 25cm afstand. Verdeel het over droog haar en wacht 3-4 minuten. Kneed vervolgens met de vingers door het haar en ervaar het resultaat. Jenoris Pistachio Fluid is verkrijgbaar in een verpakking van 150 ml.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com
Keratin Shampoo
 
€25.99

Jenoris | Hairandbeautyonline.com

Keratin Shampoo

Jenoris Keratin Shampoo Jenoris Keratin Shampoo is een reinigende shampoo met de ultieme formule voor chemisch behandeld haar. Deze shampoo is zeer effectief dankzij keratine, pistache olie en bernagie olie. Dankzij deze ingrediënten wordt het haar verzorgd en gerevitaliseerd.Jenoris Keratin Shampoo helpt het haar te herstellen en sterkt het haar aan. Het haar wordt weer levendig en zal zacht aanvoelen.Jenoris Keratin Shampoo: Voor chemisch behandeld haar Beschermt Herstelt Revitaliseert Versterkt het haar Gebruiksaanwijzing: Breng Jenoris Keratin Shampoo aan op vochtig haar. Verdeel de shampoo goed door het haar en spoel het vervolgens volledig uit. Jenoris Keratin Shampoo is verkrijgbaar in een verpakking van 250ml en 500ml.
Ga naar Hairandbeautyonline.com Ga naar Hairandbeautyonline.com

Wis alle filters

Filter op
 • Sorteren
 • Prijs
 • Merk Jenoris
 • Webshop
Sorteren
Prijs
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Webshop
Bekijk alle producten van Jenoris. Ben jij helemaal fan van de items van Jenoris? Op Fashionchick.nl vind je in één overzicht alle producten van dit merk. Kleding, schoenen, tassen en accessoires. Alles uit de collectie van Jenoris koop je hier. Shop jouw favoriete brand gemakkelijk en snel online. Ben je op zoek naar de nieuwste mode van Jenoris? Filter dan op "nieuw" en je ziet een overzicht van de nieuwste collectie van Jenoris. Liever producten van dit merk in de sale kopen? Filter op "sale" en je krijgt een outlet pagina met Jenoris items in de sale.