menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Alle

Prijs

Merk

Populaire merken

 • Meer merken

Webshop

Alle
Filter
 • Wis alle filters

Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
Anti-Hairloss Treatment 150 ml
 
€17.59 €36.95

Intragen

Anti-Hairloss Treatment 150 ml

Afterpay, Bancontact, Creditcard, iDeal, Klarna, PayPal

Verzending & levertijd

Verzendkosten: € 6.99

Levertijd: 3

Retourneren binnen 14 dag(en)

Intragen Anti-Hairloss Treatment 150 ml Intragen Anti-Hairloss Treatment is het middel die haaruitval tegen gaat. Deze treatment is een snel adsorberende lotion voor de hoofdhuid die haaruitval tegen gaat. Intragen Anti-Hairloss Treatment bevat een pomp en applicator om de treatment rechtstreeks op de hoofdhuid aan te kunnen brengen. Hierdoor kunnen alle gebieden op de hoofdhuid gemakkelijker worden bereikt en behandeld. Deze Anti-Hairloss treatment is de oplossing voor haaruitval dankzij de speciaal samengestelde formule. De formule van Intragen Anti-Hairloss Treatment behandelt de haaruitval met actieve ingrediënten die het haarvolume vergroten. De formule is bestaande uit onder andere creatine, hyaluronzuur en oleïnezuur die er voor zorgen dat de haarstructuur wordt versterkt waardoor het haar sterker en elastischer zal worden. Daarnaast zorgen deze ingrediënten ervoor dat de haarvezels gehydrateerd worden en dat de werking van het enzym wat kaalheid veroorzaakt wordt afgeremd. Intragen Anti-Hairloss Treatment heeft een detox werking, wat inhudt dat het haar wordt gezuiverd en beschermd tegen invoeden van buitenaf. Hierdoor wordt gezonde en sterke haargroei gestimuleerd, waardoor haaruitval zal verminderen.Gebruiksaanwijzing: Breng Intragen Anti-Hairloss Treatment aan op handdoekdroog haar Verspreid de vloeistof in de wortels van het haar Masseer het in op de hoofdhuid Let op: Niet uitspoelen! Programma's: Langdurige haarverlies: behandel het haar dan acht weken. Matige haarverlies: behandel het haar dan vier weken. Haaruitval voorkomen: Behandel het haar dan twee tot vier maanden. Tip: Gebruik Intragen Anti-Hairloss shampoo in combinatie met de treatment om haaruitval te behandelen met het gewenste resultaat!Intragen Anti-Hairloss Treatment is verkrijgbaar in een verpakking van 150ml.
0
Ga naar Hairandbeautyonline.com
Dandruff Control Treatment 125 ml
 
€15.99 €28.75

Intragen

Dandruff Control Treatment 125 ml

Afterpay, Bancontact, Creditcard, iDeal, Klarna, PayPal

Verzending & levertijd

Verzendkosten: € 6.99

Levertijd: 3

Retourneren binnen 14 dag(en)

Intragen Dandruff Control Treatment 125 ml Intragen Dandruff Control Treatment is een treatment die roos in het haar behandeld. Deze anti-roos treatment is een leave-in treatment die zelfs de meest lastige gebieden doeltreffender bereikt en behandeld. De formule die roos en een gevoelige hoofdhuid behandeld, bevat onder andere Climbazole, Panthenol, Creatine en Hyaluronzuur.De formule van Intragen Dandruff Control Treatment zorgt ervoor dat de vorming van roos voorkomen wordt en dat het haar gehydrateerd wordt zonder dat het haar hierbij vet wordt. De creatine zorgt ervoor dat de haarstructuur vesterkt wordt, waardoor het haar ook direct elastischer zal worden. Ten slotte zorgt het hyalonzuur ervoor dat de haarvezels gehydrateerd zullen worden, waardoor er meer body en meer volume in het haar zal ontstaan. Intragen Dandruff Control Treatment heeft een detox werking wat inhoudt dat het haar gezuiverd en beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Gebruiksaanwijzing: Breng Intragen Dandruff Control Treatment aan op handdoekdroog haar Verspreid de vloeistof uit de ampul in de wortels van je haar Masseer het in op de hoofdhuid Let op: Niet uitspoelen! Programma's: Langdurige roos: behandel het haar dan acht weken en gebruik de treatment elke nacht en gebruik de shampoo om de dag. Matige roos: behandel het haar dan vier weken en gebruik de treatment drie keer per week en de shampoo om de dag. Roos voorkomen: Behandel het haar dan twee tot vier maanden en gebruik de treatment dan één keer per week en de shampoo één keer per maand. Tip: Gebruik Intragen Dandruff Control Shampoo samen met deze treatment voor het perfecte en gewenste resultaat!Intragen Dandruff Control Treatment is verkrijgbaar in een verpakking van 125 ml.
0
Ga naar Hairandbeautyonline.com
Sebum Balance Treatment 125 ml
 
€15.99 €28.75

Intragen

Sebum Balance Treatment 125 ml

Afterpay, Bancontact, Creditcard, iDeal, Klarna, PayPal

Verzending & levertijd

Verzendkosten: € 6.99

Levertijd: 3

Retourneren binnen 14 dag(en)

Intragen Sebum Balance Treatment 125 ml Intragen Sebum Balance Treatment is een treatment die ervoor zorgt dat vet haar en een vette hoofdhuid omgezet zullen worden in gezond haar en een gezonde hoofdhuid zonder dat dit vettig aan zal voelen. Daarnaast heeft deze treatment een detox werking, wat inhoudt dat het haar wordt gezuiverd en beschermd tegen beschadiging en invloeden van buitenaf. Intragen Sebum Balance Treatment behandelt het haar met salie-extract, panthenol, creatine en hyaluronzuur. Salie-Extract zorgt ervoor dat de sebum afscheiding geneutraliseerd wordt, waardoor de vetheid niet meer wordt veroorzaakt. Daarnaast zorgen de overige ingrediënten ervoor dat het haar gehydrateerd wordt en dat het haar sterker en elastischer wordt.Gebruik: Breng Intragen Sebum Balance Treatment aan op handdoekdroog haar. Verspreid de vloeistof uit de ampul in de wortels van je haar door middel van een applicator. Masseer het zacht in op de hoofdhuid. Spoel het niet uit! Programma's: Langdurig vet haar: Behandel het haar dan acht weken en gebruik de treatment elke nacht en de shampoo om de dag. Matig vet haar: Behandel het haar dan vier weken en gebruik de treatment drie keer per week en de shampoo om de dag. Vet haar voorkomen: Behandel het haar dan twee tot vier maanden en gebruik de treatment één keer per week en de shampoo drie keer per week. Tip: Gebruik Intragen Sebum Balance Shampoo samen met de treatment om het perfecte en gewenste resultaat te krijgen!Intragen Sebum Balance Treatment is verkrijgbaar in een verpakking van 125ml.
0
Ga naar Hairandbeautyonline.com
Sebum Balance Shampoo
 
€9.99 €19.95

Intragen

Sebum Balance Shampoo

Afterpay, Bancontact, Creditcard, iDeal, Klarna, PayPal

Verzending & levertijd

Verzendkosten: € 3.99

Levertijd: 3

Retourneren binnen 14 dag(en)

Intragen Sebum Balance Shampoo Intragen Sebum Balance Shampoo is een shampoo die ervoor zorgt dat vet haar en een vette hoofdhuid omgezet zullen worden in gezond haar en een gezonde hoofdhuid zonder dat dit vettig aan zal voelen. Daarnaast heeft deze treatment een detox werking, wat inhoudt dat het haar wordt gezuiverd en beschermd tegen beschadiging en invloeden van buitenaf. Intragen Sebum Balance Shampoo behandelt het haar met salie-extract, panthenol, creatine en hyaluronzuur. Salie-Extract zorgt ervoor dat de sebum afscheiding geneutraliseerd wordt, waardoor de vetheid niet meer wordt veroorzaakt. Daarnaast zorgen de overige ingrediënten ervoor dat het haar gehydrateerd wordt en dat het haar sterker en elastischer wordt.Gebruik: Breng Intragen Sebum Balance Shampoo aan op nat haar. Masseer het in. Spoel het ten slotte goed uit. Programma's: Langdurig vet haar: Behandel het haar dan acht weken en gebruik de treatment elke nacht en de shampoo om de dag. Matig vet haar: Behandel het haar dan vier weken en gebruik de treatment drie keer per week en de shampoo om de dag. Vet haar voorkomen: Behandel het haar dan twee tot vier maanden en gebruik de treatment één keer per week en de shampoo drie keer per week. Tip: Gebruik Intragen Sebum Balance Treatment in combinatie met de shampoo om het ideale en gewenste resultaat te krijgen! Intragen Sebum Balance Shampoo is verkrijgbaar in een verpakking van 50 ml, 250ml en 1000ml.
0
Ga naar Hairandbeautyonline.com
S.O.S Calm Shampoo
 
€9.99 €19.95

Intragen

S.O.S Calm Shampoo

Afterpay, Bancontact, Creditcard, iDeal, Klarna, PayPal

Verzending & levertijd

Verzendkosten: € 3.99

Levertijd: 3

Retourneren binnen 14 dag(en)

Intragen S.O.S Calm Shampoo Intragen S.O.S Calm Shampoo is een shampoo die een geïrriteerde hoofdhuid hersteld en verzorgd. Deze lotion wordt geleverd met een pomp en applicator die direct op de hoofdhuid kan worden aangebracht. Hierdoor worden zelfs de meest lastige plekken op de hoofdhuid doelgerichter bereikt en behandeld.Intragen S.O.S Calm Shampoo is bijzonder geschikt om jeuk te behandelen en het verlicht, verzacht en ontspant de hoofdhuid gelijk nadat het is aangebracht. De formule bevat onder andere salie-extract, panthenol, creatine en hyaluronzuur. Het Salie-extract zorgt ervoor dat de sebum afscheiding wordt geneutraliseert, waardoor de huidirritatie zal verdwijnen. De overige ingrediënten zorgen er samen voor dat het haar gehydrateerd wordt zonder dat het haar hierdoor vet zal worden. Daarnaast wordt de haarstructuur versterkt en zal er meer body en volume ontstaan. Intragen S.O.S Calm Shampoo heeft een detox werking wat inhoudt dat het haar gezuiverd en beschermd wordt tegen beschadiging van buitenaf.Gebruik: Breng Intragen S.O.S Calm Shampoo aan op nat haar Masseer het vervolgens in Spoel ten slotte volledig uit Programma's: Langdurige irritatie: Behandel het haar dan acht weken en gebruik de treatment elke nacht en de shampoo om de dag. Matige irritatie: Behandel het haar dan vier weken en gebruik de treatment drie keer per week en de shampoo om de dag. Onderhouden hoofdhuid: behandel het haar dan twee tot vier maanden en gebruik de treatment één keer per week en de shampoo drie keer per week. Tip: Gebruik Intragen S.O.S Calm Treatment in combinatie met dit product voor het perfecte en gewenste resultaat!Intragen S.O.S Calm Shampoo is verkrijgbaar in een verpaking van 50 ml, 250 ml en 1000 ml.
0
Ga naar Hairandbeautyonline.com
S.O.S Calm Treatment 125 ml
 
€15.99 €28.75

Intragen

S.O.S Calm Treatment 125 ml

Afterpay, Bancontact, Creditcard, iDeal, Klarna, PayPal

Verzending & levertijd

Verzendkosten: € 6.99

Levertijd: 3

Retourneren binnen 14 dag(en)

Intragen S.O.S Calm Treatment 125 ml Intragen S.O.S Calm Treatment is een treatment die een geïrriteerde hoofdhuid hersteld en verzorgd. Deze lotion wordt geleverd met een pomp en applicator die direct op de hoofdhuid kan worden aangebracht. Hierdoor worden zelfs de meest lastige plekken op de hoofdhuid doelgerichter bereikt en behandeld.Intragen S.O.S Calm Treatment is bijzonder geschikt om jeuk te behandelen en het verlicht, verzacht en ontspant de hoofdhuid gelijk nadat het is aangebracht. De formule bevat onder andere salie-extract, panthenol, creatine en hyaluronzuur. Het Salie-extract zorgt ervoor dat de sebum afscheiding wordt geneutraliseert waardoor de huidirritatie zal verdwijnen. De overige ingrediënten zorgen er samen voor dat het haar gehydrateerd wordt zonder dat het haar hierdoor vet zal worden. Daarnaast wordt de haarstructuur versterkt en zal er meer body en volume ontstaan. Intragen S.O.S Calm Treatment heeft een detox werking wat inhoudt dat het haar gezuiverd en beschermd wordt tegen beschadiging van buitenaf.Gebruik: Breng Intragen S.O.S Calm Treatment aan na het haar gewassen te hebben op handdoekdroog haar. Verspreid het treatment uit de ampul in de wortels van je haar door middel van de applicator. Masseer het zachtjes in op de hoofdhuid. Let op: Niet uitspoelen! Programma's: Langdurige irritatie: Behandel het haar dan acht weken en gebruik de treatment elke nacht en de shampoo om de dag. Matige irritatie: Behandel het haar dan vier weken en gebruik de treatment drie keer per week en de shampoo om de dag. Onderhouden hoofdhuid: behandel het haar dan twee tot vier maanden en gebruik de treatment één keer per week en de shampoo drie keer per week. Tip: Gebruik Intragen S.O.S Calm Shampoo in combinatie met dit product voor het perfecte en gewenste resultaat!Intragen S.O.S Calm Treatment is verkrijgbaar in een verpaking van 125ml.
0
Ga naar Hairandbeautyonline.com

Wis alle filters

Filter op
 • Sorteren
 • Prijs
 • Merk Intragen
 • Webshop
Sorteren
Prijs
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Webshop
Bekijk alle Intragen producten in de sale. Op Fashionchick.nl vind je in één overzicht alle Intragen items met korting. Ben je on a low budget? Of kun je niet wachten tot de sale periode weer begint om groot in te slaan? Dan biedt deze outlet pagina met koopjes je de uitkomst. Het hele jaar door zijn er dames producten van Intragen op online webshops afgeprijsd en daar vind je hier een overzicht van. Zo shop je het hele jaar door Intragen producten in de uitverkoop. Happy sale shopping!