Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Alle fashion
Filter
Sorteer
  • Meest bekeken
  • Nieuw
  • Laagste prijs
  • Hoogste prijs

0 resultaten gevonden

Sorteer op
Meest bekeken
  • Meest bekeken
  • Nieuw
  • Laagste prijs
  • Hoogste prijs
Alle fashion
Filter op

Model Inge Onsea en Esfan Eghtessadi, de zoon van een ontwerper hadden beiden affiniteit met mode. Zij begonnen hun avontuur in de mode met het idee dat het zowel simpel als essentieel was. In 1999 lanceerde Essentiel boutique de eerste T-shirt collectie bestaande uit vier modellen in twintig kleuren, dit liep zo goed dat er een succesvol label geboren werd. De ambitie is om het eerste Belgische commerciële merk te zijn dat wereldwijd succesvol wordt. Inmiddels hebben ze zich gevestigd in 40 verschillende landen en hebben 800 verkooppunten. Essentiel is ontstaan in Antwerpen maar heeft zich dit jaar ook uitgebreid naar Nederland. Wat een feest, de collectie is namelijk om te smullen. Deze winkels kun je vinden in de Amsterdamse Hartenstraat en Utrechtsestraat. Maar laten wij bij Fashionchick nou ook heel veel moois online te vinden hebben.

Back to basics met Essentiel

Het merk bestaat vooral uit tijdloze essentiële basics, dus houd je niet teveel van poespas en tierlantijntjes, dan zit je bij dit merk goed. Vaak val je in je outfit toch altijd terug op een basic, denk bijvoorbeeld aan een handtas, een zwart t-shirt of witte sneakers. Combineer deze items met stijlvolle accessoires en opvallende printjes voor een gave look. Maar ook voor chique gelegenheden zijn basics niet weg te denken. Essentiel straalt vrouwelijkheid en comfort uit waarbij kwaliteit voorop staat. Zij willen graag betaalbare luxe mode creëren en daarbij het belang van accessoires te verhogen.

De eyecatchers van Essentiel

Toch zien we tegenwoordig steeds meer pailleten, glitter, speelse prints, neon en felle kleuren terug komen. Make every outfit count door een van deze eyecatchers combineren met een van de stijlvolle basics. Essentiel heeft een hele speelse, eigenzinnige en onnavolgbare stijl ontwikkelt, waar de celebs zich ook graag in hullen. Zo hebben we actrice Famke Janssen en model Natalia Vodianova al in de ontwerpen gespot. In samenwerking met Belgisch topmodel Cesar Casier hebben ze een collectie ontworpen geïnspireerd op de straten van New York. De collectie bestaat uit leuke slogans op basics tees, stoere boots en nog veel meer fashionable items. De belofte die Essentiel ons geeft is dat er vuurwerk is en dit is allemaal terug te zien online bij Fashionchick.