Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Alle
Alle
Filter
Sorteer op
Meest bekeken
  • Meest bekeken
  • Nieuw
  • Laagste prijs
  • Hoogste prijs
Bronzen Cowboylaarzen E2040
–30%
€328.95 €469.95

Elena Iachi | Omoda

Bronzen Cowboylaarzen E2040

Een stoere enkellaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit bronskleurige model E2040 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig leer met een opvallende krokodillen-print en fraaie opgepoetste panelen, waaraan dit model zijn unieke brons kleur te danken heeft. Het laarsje heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de handige aantreklus achter op de schacht, de uitsnijdingen in het leer en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast voetbed en met de ritssluiting aan de binnenbeenzijde trek je dit model eenvoudig aan-en uit. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 13 centimeter. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Dit laarsje heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Cognac Enkellaarsjes A4948
–30%
€237.95 €339.95

Elena Iachi | Omoda

Cognac Enkellaarsjes A4948

Een stoere enkellaars met subtiele accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit cognackleurige model A4948 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig en soepel leer en heeft hij chique opgepoetste delen aan de neus en hiel. Het laarsje heeft subtiele accenten zoals de soepele schacht die tijdens het dragen aanvoelt als een tweede huid en natuurlijk de afgeronde carréneus voor een trendy finishing touch. Met de ritssluiting aan de binnenbeenzijde in combinatie met de aantreklus achter op de schacht trek je dit model eenvoudig aan-en uit. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast, dempend voetbed. De hak is 9 centimeter hoog maar door het plateau van 2 centimeter onder de voorvoet kun je het gemakkelijk heel de dag vol houden op deze beauty's. De rubberen zool heeft een strakke look met een gripvast profiel. Dit laarsje heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
36
38
39
40
Ga naar Omoda
Taupe Cowboylaarzen E3392
–30%
€307.95 €439.95

Elena Iachi | Omoda

Taupe Cowboylaarzen E3392

Een stoere korte cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit taupekleurige model E3392 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig suède met een opgepoetste neus en beschikt hij over stoere zilverkleurige studs aan de schacht. Het laarsje heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de handige aantreklus achter op de schacht, de uitsnijdingen in het suède en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer en heeft een vast voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 10 centimeter. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Dit laarsje heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Zwarte Cowboylaarzen E3492
€519.95

Elena Iachi | Omoda

Zwarte Cowboylaarzen E3492

Een stoere cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit zwarte model E3492 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzondere model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig, soepel leer met een opvallende groene schacht met wit patroon waaraan hij zijn unieke look te danken heeft. De laars heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de handige aantreklussen bovenaan de schacht, de uitsnijdingen in het leer en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 29 centimeter. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Deze laars heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Gouden Cowboylaarzen E3492-2
€519.95

Elena Iachi | Omoda

Gouden Cowboylaarzen E3492-2

Een stoere cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit model E3492-2 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzondere model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig, soepel wit leer met een goudkleurige schacht, oranje patronen en paarse accenten waaraan hij zijn unieke look te danken heeft. De laars heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de handige witte aantreklussen bovenaan de schacht, de uitsnijdingen in het leer en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 29 centimeter. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Deze laars heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Beige Cowboylaarzen E3392
€439.95

Elena Iachi | Omoda

Beige Cowboylaarzen E3392

Een stoere korte cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit beige model E3392 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig suède met goudkleurige studs op de schacht in diverse vormen en maten. Het laarsje heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de schijn aflopende schacht en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer en heeft een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 11 centimeter. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Dit laarsje heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Cognac Cowboylaarzen E3492-2
€519.95

Elena Iachi | Omoda

Cognac Cowboylaarzen E3492-2

Een stoere cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit cognackleurige model E3492-2 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzondere model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig, soepel leer met opvallende goudkleurige patronen in de schacht met turquoise waaraan hij zijn unieke look te danken heeft. De laars heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de handige aantreklussen bovenaan de schacht, de uitsnijdingen in het leer en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 29 centimeter. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Deze laars heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Bruine Cowboylaarzen E3477
€539.95

Elena Iachi | Omoda

Bruine Cowboylaarzen E3477

Een stoere cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit bruine model E3477 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig suède met een geborduurd patroon op de schacht en voorvoet met zilverkleurige studs op de enkelrand waaraan dit model zijn unieke look te danken heeft. De laars heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de handige aantreklussen op de schacht en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 20 centimeter, gemeten op het hoogste punt. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Deze laars heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans en maak een statement!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Bruine Cowboylaarzen E3481
€599.95

Elena Iachi | Omoda

Bruine Cowboylaarzen E3481

Een stoere cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit bruine model E3481 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzondere model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig, soepel leer met een opvallende witte schacht en een goudkleurig metallic patroon waaraan hij zijn unieke look te danken heeft. De laars heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de handige bruine aantreklussen bovenaan de schacht, de uitsnijdingen in het leer en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van bijna 8 centimeter met een schachthoogte van 31 centimeter. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Deze laars heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Beige Cowboylaarzen E3404
€469.95

Elena Iachi | Omoda

Beige Cowboylaarzen E3404

Een stoere cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit beige model E3404 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig suède met een vlammenpatroon op de schacht en voorvoet waaraan dit model zijn unieke look te danken heeft. De laars heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de handige aantreklus op de schacht en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 20 centimeter, gemeten op het hoogste punt. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Deze laars heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans en maak een statement!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
42
Ga naar Omoda
Zwarte E3422-t
–70%
€101.95 €339.95

Elena Iachi | Omoda

Zwarte E3422-t

Dit toffe model is een ware eyecatcher! Deze hoogglanzende zwarte snowboot E3422-T is van het high end fAshion brand Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model. De boot heeft een gewatteerde look met een schuin aflopende schacht die achterop gesierd is met textiel logotape en een aantreklus om 'm gemakkelijk aan-en uit te doen. Extra tof detail is het rubberen merklabel achter op de hiel en het stikselwerk in de dubbele zoolrand. Het binnenwerk is gevoerd met zacht textiel voor warme voeten tijdens de koude winterdagen en heeft een dempend voetbed van leer. De lichtgewicht rubberen plateauzool is ongeveer 3,5 centimeter hoog, waardoor hij zorgt voor wat extra lengte. De diepe groeven in de zool geven je veel grip op de piste, maar je kunt dit trendy item ook zeker combineren met je favoriete jeans voor een avondje in de stad en on the go. Het maakt niet uit waar je hem naartoe aan doet, met dit fAshion item steel jij sowieso de show!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
41
Ga naar Omoda
Beige Cowboylaarzen E3431
€599.95

Elena Iachi | Omoda

Beige Cowboylaarzen E3431

Een stoere cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit beige model E3431 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig suède met op de schacht goudkleurige studs in diverse maten en een vlammenpatroon. Het laarsje heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de schuin aflopende schacht, de stevige, gelaagde westernhak en de aantreklussen aan de zijkant. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer en heeft een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 31 centimeter. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Dit laarsje heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Multi Cowboylaarzen E3494-tv
€499.95

Elena Iachi | Omoda

Multi Cowboylaarzen E3494-tv

Een stoere cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit kleurrijke model E3494-Tv van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in fluweel in diverse overlopende kleuren zoals paars, oranje, geel en rood waaraan dit model zijn unieke look aan te danken heeft. De laars heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de handige zwarte aantreklussen op de schacht en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 20 centimeter, gemeten op het hoogste punt. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Deze laars heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans en maak een statement!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Zwarte Cowboylaarzen E2016
€439.95

Elena Iachi | Omoda

Zwarte Cowboylaarzen E2016

Een stoere cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit zwarte model E2016 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzondere model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig leer met een witte vlammenpatroon op de schacht met een enkelrand van groen metallic waar dit model zijn unieke look aan te danken heeft. De laars heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de handige aantreklussen aan de schacht en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 20 centimeter, gemeten op het hoogste punt. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Deze laars heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans en maak een statement!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Zwarte Cowboylaarzen E3405
–30%
€307.95 €439.95

Elena Iachi | Omoda

Zwarte Cowboylaarzen E3405

Een stoere korte cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit zwarte model E3405 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig leer met all over zilverkleurige studs in diverse vormen en maten. Het laarsje heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de schijn aflopende schacht, de uitsnijdingen in het leer en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer en heeft een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 15 centimeter. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Dit laarsje heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Bruine Cowboylaarzen E3431
€599.95

Elena Iachi | Omoda

Bruine Cowboylaarzen E3431

Een stoere cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit bruine model E3431 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig suède met op de schacht goudkleurige studs in diverse maten en een vlammenpatroon. Het laarsje heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de schuin aflopende schacht, de stevige, gelaagde westernhak en de aantreklussen aan de zijkant. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer en heeft een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 31 centimeter. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Dit laarsje heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Bronzen E3422-t
–70%
€101.95 €339.95

Elena Iachi | Omoda

Bronzen E3422-t

Dit toffe model is een ware eyecatcher! Deze bronskleurige snowboot E3422-T is van het high end fAshion brand Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model. De boot heeft een gewatteerde look met een schuin aflopende schacht die achterop gesierd is met textiel logotape en aantreklus om 'm gemakkelijk aan-en uit te doen. Extra tof detail is het rubberen merklabel achter op de hiel en het stikselwerk in de dubbele zoolrand. Het binnenwerk is gevoerd met zacht textiel voor warme voeten tijdens de koude winterdagen en heeft een dempend voetbed van leer. De lichtgewicht rubberen plateauzool is ongeveer 3,5 centimeter hoog, waardoor hij zorgt voor wat extra lengte. De diepe groeven in de zool geven je veel grip op de piste, maar je kunt dit trendy item ook zeker combineren met je favoriete jeans voor een avondje in de stad en on the go. Het maakt niet uit waar je hem naartoe aan doet, met dit fAshion item steel jij sowieso de show!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Zwarte Hoge Laarzen A4954
–30%
€289.95 €414.95

Elena Iachi | Omoda

Zwarte Hoge Laarzen A4954

Een stoere lange laars met subtiele accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit model A4954 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit zwarte model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig en soepel leer en heeft hij chique opgepoetste delen aan de neus en hiel. De laars heeft subtiele accenten zoals de soepele schacht met fraaie naar binnen gestikte naden en de aantreklusjes, waarmee je hem eenvoudig aan-en uit trekt. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast, dempend voetbed. De hak is 9 centimeter hoog maar door het plateau van 2 centimeter onder de voorvoet kun je het gemakkelijk heel de dag vol houden op deze beauty's. De rubberen zool heeft een strakke look met een gripvast profiel. Dit laarsje heeft een trendy retrolook die perfect past bij jouw unieke kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
36
37
40
Ga naar Omoda
Taupe Cowboylaarzen E2521
–30%
€345.95 €494.95

Elena Iachi | Omoda

Taupe Cowboylaarzen E2521

Een stoere cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit taupekleurige model E2521 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig, soepel leer met een opvallende krokodillen-print en fraaie opgepoetste panelen aan de neus en hiel, waaraan hij zijn unieke look te danken heeft. De laars heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de handige aantreklussen bovenaan de schacht, de uitsnijdingen in het leer en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 40 centimeter. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Deze laars heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
36
37
39
40
41
Ga naar Omoda
Cognac Cowboylaarzen E2521
–30%
€345.95 €494.95

Elena Iachi | Omoda

Cognac Cowboylaarzen E2521

Een stoere cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit cognackleurige model E2521 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig, soepel leer met een opvallende krokodillen-print en fraaie opgepoetste panelen aan de neus en hiel, waaraan hij zijn unieke look te danken heeft. De laars heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de handige aantreklussen bovenaan de schacht, de uitsnijdingen in het leer en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 40 centimeter. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Deze laars heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
Ga naar Omoda
Cognac Hoge Laarzen A4954
–30%
€289.95 €414.95

Elena Iachi | Omoda

Cognac Hoge Laarzen A4954

Een stoere langelaars met subtiele accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit cognackleurige model A4954 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig en soepel leer en heeft hij chique opgepoetste delen aan de neus en hiel. De laars heeft subtiele accenten zoals de soepele schacht met fraaie naar binnen gestikte naden en de aantreklusjes, waarmee je hem eenvoudig aan-en uit trekt. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast, dempend voetbed. De hak is 9 centimeter hoog maar door het plateau van 2 centimeter onder de voorvoet kun je het gemakkelijk heel de dag vol houden op deze beauty's. De rubberen zool heeft een strakke look met een gripvast profiel. Dit laarsje heeft een trendy retrolook die perfect past bij jouw unieke kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
38
39
40
Ga naar Omoda
Zwarte Hoge Laarzen E2524
–30%
€363.95 €519.95

Elena Iachi | Omoda

Zwarte Hoge Laarzen E2524

Een stoere cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit model E2524 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig zwart leer met een opvallende krokodillen-print en hoge glans, waaraan dit model zijn unieke look te danken heeft. De laars heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de handige aantreklus achter op de schacht, de uitsnijdingen in het leer en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 47 centimeter, gemeten op het hoogste punt. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Deze laars heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans en maak een statement!
Ga naar Omoda
36
39
40
Ga naar Omoda
Bronzen Hoge Laarzen E2524
–30%
€380.95 €544.95

Elena Iachi | Omoda

Bronzen Hoge Laarzen E2524

Een stoere cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit bronskleurige model E2524 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig leer met een opvallende krokodillen-print en fraaie opgepoetste panelen, waaraan dit model zijn unieke bronzen kleur te danken heeft. De laars heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de handige aantreklus achter op de schacht, de uitsnijdingen in het leer en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer met een vast, dempend voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 47 centimeter, gemeten op het hoogste punt. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Deze laars heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans en maak een statement!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
41
Ga naar Omoda
Cognac Cowboylaarzen E3392
–30%
€307.95 €439.95

Elena Iachi | Omoda

Cognac Cowboylaarzen E3392

Een stoere korte cowboylaars met city western accenten en een vrouwelijke uitstraling, dat is dit cognackleurige model E3392 van het merk Elena Iachi. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd opzoek naar de beste materialen om te combineren met al haar designs. En dat is terug te zien in dit bijzonder model, zo is hij uitgevoerd in hoogwaardig suède met een opgepoetste neus en beschikt hij over stoere goudkleurige studs aan de schacht. Het laarsje heeft opvallende western-accenten zoals de spitse neus, de handige aantreklus achter op de schacht, de uitsnijdingen in het suède en de stevige, gelaagde westernhak. Het binnenwerk bestaat uit zacht leer en heeft een vast voetbed. De hak heeft een aangename hoogte van 8 centimeter met een schachthoogte van 10 centimeter. De lerenzool heeft een strakke look met een fijn profiel voor een goede grip. Dit laarsje heeft een uniek look die perfect past bij jouw trendy kleding stijl. Combineer 'm stoer met jouw lievelingsjurk of -jeans!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda

Wis alle filters

Filter op
  • Sorteren
  • Prijs
  • Merk Elena Iachi
  • Webshop
  • Kleur
Sorteren
Prijs
Merk

Populaire merken

  • Meer merken
Webshop
Kleur
Bekijk alle producten van Elena Iachi. Ben jij helemaal fan van de items van Elena Iachi? Op Fashionchick.nl vind je in één overzicht alle producten van dit merk. Kleding, schoenen, tassen en accessoires. Alles uit de collectie van Elena Iachi koop je hier. Shop jouw favoriete brand gemakkelijk en snel online. Ben je op zoek naar de nieuwste mode van Elena Iachi? Filter dan op "nieuw" en je ziet een overzicht van de nieuwste collectie van Elena Iachi. Liever producten van dit merk in de sale kopen? Filter op "sale" en je krijgt een outlet pagina met Elena Iachi items in de sale.