Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Alle
Alle
Filter
Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
Lou Lou eau de parfum - 30 ml
–25%
€41.40 €55.20

Cacharel | Wehkamp

Lou Lou eau de parfum - 30 ml

Loulou is een parfum voor een onschuldige en sensuele, mysterieuze en oprechte vrouw. Een parfum als een geparfumeerde streling, met een vleugje exotisme.Het succes van Loulou van Cacharel schuilt in de combinatie van tederheid en verleiding. Geïnspireerd op Louise Brooks uit de film Lulu, raakt Loulou ons met de verleiding van een kindvrouw, amoreel en naïef.Anaïs Anaïs is onschuldig, maar Loulou is zich bewust van haar verleidingskracht en talrijke meisjes herkennen zich erin.De tiarébloem staat centraal in de geur. Het is een sensueel parfum met de geur van de huid van een jong meisje. Het is een verleidelijk parfum, een uitnodiging om de verboden vrucht te plukken. Het fruitige groen van de viooltjes, de pruim, de zwarte bes, de tagetes en de anijs verrast. De weelderige en zachte tiarébloem versterkt bij contact met de tuberoos, de oranjebloesem en de ylang ylang. De poederachtige iris en tonkaboon, de wulpse balsems, vanille en benzoë creëren een intense sensualiteit.Romantische fascinatie, dubbelzinnige verleidster. De uitdrukking van een contrasterende, complexe, bedwelmende, vertederende, … enigmatische vrouwelijkheid.De bedwelmende oranjebloesem vermengt zich met de groene noten van bergamot en mandarijn. Het hart is mysterieus en zacht, de noten openen met de sensuele en warme rondingen van de tiarébloem, onmiddellijk versterkt door de bedwelmende ylang ylangbloem. De basis is omhullend als een streling op de achtergrond door de balsems en de absolues van tonkaboon en vanille.Noten: Tiarébloem - tuberoos - tonkaboon - vanilleCacharel, het merk van je eerste parfum. Het merk van de mooie, onvergetelijke verhalen en de grote, universele thema's: zoals de liefde met Amor Amor, de tederheid met Anaïs Anaïs, de wil om de wereld te veranderen met Noa, de explosie van vrouwelijkheid, de verklaring van moed en onafhankelijkheid met Yes I Am.
Ga naar Wehkamp Ga naar Wehkamp
Yes I Am parfum - 30 ml
–25%
€43.62 €58.16

Cacharel | Wehkamp

Yes I Am parfum - 30 ml

Yes I Am Bloom Up! een sprankelend parfum voor vrouwen op zoek naar een level-up!De Yes I Am-collectie van Cacharel: 4 kleuren, 4 houdingen, 4 parfums.Ontdek Yes I Am Bloom Up!, het nieuwe parfum van Cacharel dat de kracht van een positieve houding viert en de Yes I Am-collectie vervolledigt.Yes I Am Bloom Up! is het parfum van de Up-timistische vrouw. Het richt zich tot een vrouw die 100% optimistisch is, op zoek naar een level-up en die steeds vooruit wil geraken en haar dromen helemaal wil waarmaken. Net zoals de roze kleur, is ze sprankelend, vrolijk en dynamisch! Yes I Am Bloom Up! vervolledigt de collectie met een uniek sprankelend cremoso signatuur. Met deze nieuwe interpretatie biedt Cacharel een geur dat je humeur oppept. Het is samengesteld uit sprankelende rode bessen, romig sandelhout en een subtiel akkoord van rode pioenroos voor het florale facet.Het iconische lippenstiftflacon is heruitgevonden in een huls die sprankelender is dan ooit tevoren. Met de gedurfde kleurenmix keert Cacharel met deze rode lippenstiftkleur terug naar de basis. Yes I Am Bloom Up! is de meest sprankelende flacon in de collectie, met een kleurverloop van roze en rood voor een ronduit stimulerend parfum.
Ga naar Wehkamp Ga naar Wehkamp
Noa eau de toilette - 50 ml
–25%
€56.52 €75.36

Cacharel | Wehkamp

Noa eau de toilette - 50 ml

Het roept wijsheid, zachtheid en hoop op.NOA van Cacharel geeft ons een boodschap, namelijk dat wij de mogelijkheid hebben om een verschil te maken, om ons leven richting te geven en de wereld beter te maken.Het parfum is opgebouwd als een bed van witte, zachte, zuivere en omhullende muskus, waar de parfumeur in het midden een stralende bloem heeft gezaaid: de witte pioenroos. Rondom heeft hij naargelang hij zin had koffienoten, wierook- en benzoëtranen gezaaid. Dankzij deze olfactorische constructie, evolueert de geur heel anders op elke huid.Noten: Witte pioenroos - Bulgaarse roos - witte muskus - benzoëCacharel, het merk van je eerste parfum. Het merk van de mooie, onvergetelijke verhalen en de grote, universele thema's: zoals de liefde met Amor Amor, de tederheid met Anaïs Anaïs, de wil om de wereld te veranderen met Noa, de explosie van vrouwelijkheid, de verklaring van moed en onafhankelijkheid met Yes I Am.
Ga naar Wehkamp Ga naar Wehkamp
Amor Amor eau de toilette - 100 ml
–25%
€79.57 €106.10

Cacharel | Wehkamp

Amor Amor eau de toilette - 100 ml

Het parfum van de passie en de liefde op het eerste gezicht, sensueel en intens, voor een verleidingsspel... dat is de liefde gezien door de ogen van Cacharel.Een parfum dat de emotie van de eerste kus symboliseert, sensueel en onvergetelijk.Met zuiderse klanken, klinkt Amor Amor als een liefdesverklaring. Gesymboliseerd door een stralende, passioneel rode roos, vertelt hij het verhaal van het leven of van een avond. Het parfum der geliefden, Amor Amor herinnert ons eraan dat de reukzin het essentiële zintuig is van de sensualiteit. Als een liefdesdrank kleurt de compositie vibrerend rood en combineert magische bloemige en fruitige noten.Je moet "het parfum van de liefde" durven, de reukzin - het eerste zintuig van de sensualiteit - prikkelen door de explosieve ontmoeting van zwarte bes en bloedsinaasappel in een bloedrode flacon zoals de vurige liefde!Een heerlijk akkoord van rode vruchten, een explosieve hartslag (roos, meiklokje en melatibloem, wat een soort jasmijn is), zacht als de streling van een bloemblaadje, voert het parfum je mee naar de abstractie van de eerste liefde. Een karamelachtige noot, een vleugje vanille en een amberachtig accent omarmen deze verslavende geur.Zwarte bes & bloedsinaasappel - melatibloem - amberCacharel, het merk van je eerste parfum. Het merk van de mooie, onvergetelijke verhalen en de grote, universele thema's: zoals de liefde met Amor Amor, de tederheid met Anaïs Anaïs, de wil om de wereld te veranderen met Noa, de explosie van vrouwelijkheid, de verklaring van moed en onafhankelijkheid met Yes I Am.
Ga naar Wehkamp Ga naar Wehkamp
Eden eau de parfum - 30 ml
–25%
€41.44 €55.26

Cacharel | Wehkamp

Eden eau de parfum - 30 ml

Een parfum uitgedacht als het water van het Paradijs, een tuin der lusten waar frisheid en sensualiteit elkaar ontmoeten.Dit iconische parfum van het huis Cacharel neemt je mee naar het paradijs en het Hof van Eden.Er was eens een wondermooie plek... Een tuin vol bomen en planten, een bron van leven en welzijn: het Hof van Eden.Gevangen in de heerlijke adem van mandarijn worden de perzik en de lotusbloem ondersteund door het viooltje. Vervolgens komen de frisse en verrassende oranjebloesem en de heerlijke, sappige vruchten. De mimosa- en acaciabloemen met lichte en betoverende geuren vormen een warm en plantaardig hart. De zeldzame en kostbare patchoeliblaadjes onthullen ons een ongezien fris en sensueel facet.De flacon: Gepolijst als een jadesteentje, elke flacon is uniek. Dankzij een speciaal technisch proces wordt elke fles zo gevlamd dat zijn vorm en kleur telkens uniek zijn.Noten: Lotusbloem - mimosa - viool - patchoeliCacharel, het merk van je eerste parfum. Mooie, onvergetelijke verhalen en grote, universele thema's: de liefde met Amor Amor, de tederheid met Anaïs Anaïs, de wil om de wereld te veranderen met Noa, de explosie van vrouwelijkheid, de verklaring van moed en onafhankelijkheid met de Yes I Am-collectie.Cacharel, het merk van je eerste parfum. Het merk van de mooie, onvergetelijke verhalen en de grote, universele thema's: zoals de liefde met Amor Amor, de tederheid met Anaïs Anaïs, de wil om de wereld te veranderen met Noa, de explosie van vrouwelijkheid, de verklaring van moed en onafhankelijkheid met Yes I Am.
Ga naar Wehkamp Ga naar Wehkamp
Anaïs Anaïs Anais Anais eau de toilette - 100 ml
–25%
€81.31 €108.42

Cacharel | Wehkamp

Anaïs Anaïs Anais Anais eau de toilette - 100 ml

Een parfum voor jonge meisjes die Cacharel zich vrouwelijk, zacht en sensueel inbeeldt. Als jongste en meest tedere van de grote klassiekers uit de parfumerie, draagt Anaïs Anaïs een boodschap van tederheid uit. Een uniek en universeel parfum. De naam is afgeleid van 'hannah', wat 'de sierlijke' betekent. Er wordt ook gezegd dat Anaïs een godin was in het oude Perzië. Anaïs Anaïs drukt de dualiteit uit van de jonge Cacharel-vrouw die onschuldig en sensueel tegelijk is.Vier parfumeurs hebben samen aan de ontwikkeling van dit parfum gewerkt. Ze hebben de lelie als hoofdthema gekozen en die vermengd met andere witte en groene bloemen om frisheid en zuiverheid uit te drukken.De hoofdnoten zijn groen en fris met hyacint en kamperfoelie.Het hart is opgebouwd rond de lelie, vergezeld van lelietje-van-dalen, roos, ylang ylang en jasmijn.De basis is houtachtig, amberachtig en zacht. Om dit boeket van tederheid te verwelkomen, een witte, melkglazen flacon versierd met een zilveren dop geïnspireerd op de oude parfumpotten.Cacharel, het merk van je eerste parfum. Het merk van de mooie, onvergetelijke verhalen en de grote, universele thema's: zoals de liefde met Amor Amor, de tederheid met Anaïs Anaïs, de wil om de wereld te veranderen met Noa, de explosie van vrouwelijkheid, de verklaring van moed en onafhankelijkheid met Yes I Am.
Ga naar Wehkamp Ga naar Wehkamp
Anaïs Anaïs Anais Anais eau de toilette - 50 ml
–25%
€55.87 €74.50

Cacharel | Wehkamp

Anaïs Anaïs Anais Anais eau de toilette - 50 ml

Een parfum voor jonge meisjes die Cacharel zich vrouwelijk, zacht en sensueel inbeeldt. Als jongste en meest tedere van de grote klassiekers uit de parfumerie, draagt Anaïs Anaïs een boodschap van tederheid uit. Een uniek en universeel parfum. De naam is afgeleid van 'hannah', wat 'de sierlijke' betekent. Er wordt ook gezegd dat Anaïs een godin was in het oude Perzië. Anaïs Anaïs drukt de dualiteit uit van de jonge Cacharel-vrouw die onschuldig en sensueel tegelijk is.Vier parfumeurs hebben samen aan de ontwikkeling van dit parfum gewerkt. Ze hebben de lelie als hoofdthema gekozen en die vermengd met andere witte en groene bloemen om frisheid en zuiverheid uit te drukken.De hoofdnoten zijn groen en fris met hyacint en kamperfoelie.Het hart is opgebouwd rond de lelie, vergezeld van lelietje-van-dalen, roos, ylang ylang en jasmijn.De basis is houtachtig, amberachtig en zacht. Om dit boeket van tederheid te verwelkomen, een witte, melkglazen flacon versierd met een zilveren dop geïnspireerd op de oude parfumpotten.Cacharel, het merk van je eerste parfum. Het merk van de mooie, onvergetelijke verhalen en de grote, universele thema's: zoals de liefde met Amor Amor, de tederheid met Anaïs Anaïs, de wil om de wereld te veranderen met Noa, de explosie van vrouwelijkheid, de verklaring van moed en onafhankelijkheid met Yes I Am.
Ga naar Wehkamp Ga naar Wehkamp
Anaïs Anaïs Anais Anais eau de toilette - 30 ml
–25%
€36.25 €48.34

Cacharel | Wehkamp

Anaïs Anaïs Anais Anais eau de toilette - 30 ml

Een parfum voor jonge meisjes die Cacharel zich vrouwelijk, zacht en sensueel inbeeldt. Als jongste en meest tedere van de grote klassiekers uit de parfumerie, draagt Anaïs Anaïs een boodschap van tederheid uit. Een uniek en universeel parfum. De naam is afgeleid van 'hannah', wat 'de sierlijke' betekent. Er wordt ook gezegd dat Anaïs een godin was in het oude Perzië. Anaïs Anaïs drukt de dualiteit uit van de jonge Cacharel-vrouw die onschuldig en sensueel tegelijk is.Vier parfumeurs hebben samen aan de ontwikkeling van dit parfum gewerkt. Ze hebben de lelie als hoofdthema gekozen en die vermengd met andere witte en groene bloemen om frisheid en zuiverheid uit te drukken.De hoofdnoten zijn groen en fris met hyacint en kamperfoelie.Het hart is opgebouwd rond de lelie, vergezeld van lelietje-van-dalen, roos, ylang ylang en jasmijn.De basis is houtachtig, amberachtig en zacht. Om dit boeket van tederheid te verwelkomen, een witte, melkglazen flacon versierd met een zilveren dop geïnspireerd op de oude parfumpotten.Cacharel, het merk van je eerste parfum. Het merk van de mooie, onvergetelijke verhalen en de grote, universele thema's: zoals de liefde met Amor Amor, de tederheid met Anaïs Anaïs, de wil om de wereld te veranderen met Noa, de explosie van vrouwelijkheid, de verklaring van moed en onafhankelijkheid met Yes I Am.
Ga naar Wehkamp Ga naar Wehkamp
Noa eau de Toilette - 30 ml
–25%
€37.28 €49.71

Cacharel | Wehkamp

Noa eau de Toilette - 30 ml

Cacharel Noa Eau de Toilette - DamesgeurSubtiele, bloemige damesgeur met bedwelmende akkoordenIn het hart van de natuur is een geur verborgen die volmaakt, puur en elegant is als een witte parel. Eau de Toilette voor vrouwen Cacharel Noa betovert de omgeving direct met een harmonieuze combinatie van bedwelmende bloemen tinten met de warmte van hout. De damesgeur Noa van Cacharel geeft de boodschap om de mogelijkheid te hebben om een verschil te maken, om het leven richting te geven en de wereld beter te maken. Ontdek Cacharel Noa Eau de Toilette: Geurfamilie: BloemenTopnoten: Witte pioenroosHartnoten: Bulgaarse roos en korianderBasisnoot: Witte muskus, sandelhout en benzoëStralende witte pioenroos, omhullende muskus en een hint van korianderDe damesgeur is opgemaakt als een bed van witte, zachte, zuivere en omhullende muskus. De natuurlijke geur van witte pioenroos en muskus is heel zuiver en doet denken aan een warme, verzorgde en intieme huid. Cacharel's geurspecialist heeft in het midden een stralende bloem gezaaid: de witte pioenroos. Rondom zijn koffienoten, wierook- en benzoëtranen gezaaid. Dankzij de uitzonderlijke constructie is de geur uniek op iedere huid. Cacharel gaat over vrouwelijkheid, wijsheid, waarheid en hoopDe parfums van Cacharel bruisen van het jeugdige enthousiasme. De geuren zijn energiek, optimistisch en een tikkeltje ondeugend, net als de sierlijke flacon. Deze hebben een licht provocerend design met een heldere strakke lijn of juist vrouwelijke rondingen.De geuren van Cacharel vieren vrouwelijkheid en romantiek en presenteren die in verschillende vormen - in de legendarische meisjesgeur Anaïs Anaïs, in de gepassioneerde Eau de Parfum Cacharel Amor Amor en in de gedurfde en onafhankelijke Yes I Am. Elk parfum van Cacharel is de geuruitdrukking van een van de fasen van het leven van elke vrouw.
Ga naar Wehkamp Ga naar Wehkamp
Eden eau de parfum - 50 ml
–25%
€70.44 €93.92

Cacharel | Wehkamp

Eden eau de parfum - 50 ml

Een parfum uitgedacht als het water van het Paradijs, een tuin der lusten waar frisheid en sensualiteit elkaar ontmoeten.Dit iconische parfum van het huis Cacharel neemt je mee naar het paradijs en het Hof van Eden.Er was eens een wondermooie plek... Een tuin vol bomen en planten, een bron van leven en welzijn: het Hof van Eden.Gevangen in de heerlijke adem van mandarijn worden de perzik en de lotusbloem ondersteund door het viooltje. Vervolgens komen de frisse en verrassende oranjebloesem en de heerlijke, sappige vruchten. De mimosa- en acaciabloemen met lichte en betoverende geuren vormen een warm en plantaardig hart. De zeldzame en kostbare patchoeliblaadjes onthullen ons een ongezien fris en sensueel facet.De flacon: Gepolijst als een jadesteentje, elke flacon is uniek. Dankzij een speciaal technisch proces wordt elke fles zo gevlamd dat zijn vorm en kleur telkens uniek zijn.Noten: Lotusbloem - mimosa - viool - patchoeliCacharel, het merk van je eerste parfum. Mooie, onvergetelijke verhalen en grote, universele thema's: de liefde met Amor Amor, de tederheid met Anaïs Anaïs, de wil om de wereld te veranderen met Noa, de explosie van vrouwelijkheid, de verklaring van moed en onafhankelijkheid met de Yes I Am-collectie.Cacharel, het merk van je eerste parfum. Het merk van de mooie, onvergetelijke verhalen en de grote, universele thema's: zoals de liefde met Amor Amor, de tederheid met Anaïs Anaïs, de wil om de wereld te veranderen met Noa, de explosie van vrouwelijkheid, de verklaring van moed en onafhankelijkheid met Yes I Am.
Ga naar Wehkamp Ga naar Wehkamp
Noa eau de toilette - 100 ml
–25%
€82.28 €109.71

Cacharel | Wehkamp

Noa eau de toilette - 100 ml

Het roept wijsheid, zachtheid en hoop op.NOA van Cacharel geeft ons een boodschap, namelijk dat wij de mogelijkheid hebben om een verschil te maken, om ons leven richting te geven en de wereld beter te maken.Het parfum is opgebouwd als een bed van witte, zachte, zuivere en omhullende muskus, waar de parfumeur in het midden een stralende bloem heeft gezaaid: de witte pioenroos. Rondom heeft hij naargelang hij zin had koffienoten, wierook- en benzoëtranen gezaaid. Dankzij deze olfactorische constructie, evolueert de geur heel anders op elke huid.Noten: Witte pioenroos - Bulgaarse roos - witte muskus - benzoëCacharel, het merk van je eerste parfum. Het merk van de mooie, onvergetelijke verhalen en de grote, universele thema's: zoals de liefde met Amor Amor, de tederheid met Anaïs Anaïs, de wil om de wereld te veranderen met Noa, de explosie van vrouwelijkheid, de verklaring van moed en onafhankelijkheid met Yes I Am.
Ga naar Wehkamp Ga naar Wehkamp
Yes I Am Eau De Parfum - 30 ML
–20%
€46.52 €58.15

Cacharel | ICI PARIS XL

Yes I Am Eau De Parfum - 30 ML

Yes I Am Eau de Parfum van Cacharel, hét iconische parfum van moedige en onafhankelijke vrouwen die klaar zijn om zich te laten gelden. Een kruidige, oriëntaalse geur die het zelfvertrouwen viert.De Yes I Am-collectie: 3 kleuren, 3 houdingen, 3 parfums.Het klassieke Yes I Am-parfum is het parfum van de Power Girl.Het richt zich tot een vrouw die, net als de kleur rood, moedig, glamoureus en onafhankelijk is.HET PARFUM Kruidige cremoso!Een gegarandeerde explosie van vrouwelijkheid, dankzij zijn kruidige en smeuïge noten van kardemommelk, kruidige cremoso genaamd. Het ongeziene cremosoakkoord van het geurspoor van de Yes I Am-parfums is geïnspireerd op de chai latte. De akkoorden van framboos en mandarijn zorgen voor een heerlijk facet van het parfum, versterkt door de akkoorden van gemberbloem, gardenia en jasmijn voor de zachtere noten.Cacharel, het merk van je eerste parfum. Het merk van de mooie, onvergetelijke verhalen en de grote,
Ga naar ICI PARIS XL
30 ml
Ga naar ICI PARIS XL
Anais Anais Eau De Toilette - 50 ML
–20%
€59.60 €74.50

Cacharel | ICI PARIS XL

Anais Anais Eau De Toilette - 50 ML

Geen jong meisje meer, nog niet echt een vrouw. Een complex wezen, net als de geur, Anaïs Anaïs. Een frisse wind vergezeld door een tedere explosie, als een poëtische bloem. Zo fris als de dauw op vers gesneden stengels. Zo romantisch als een arm vol met witte bloemen. Een lichte, tijdloze geur die geschikt is voor elke stap van vrouwelijkheid.DE GEUR- De eerste geur van Cacharel die in 1978 werd geïntroduceerd.- Bloemig; Fruitachtig;- Citrus / jasmijn / iris / vetiver / cederhout / muskus / leer / ylang ylang
Ga naar ICI PARIS XL
50 ml
Ga naar ICI PARIS XL
Eden Eau De Parfum - 30 ML
–20%
€44.20 €55.25

Cacharel | ICI PARIS XL

Eden Eau De Parfum - 30 ML

Stel je een prachtige tuin voor. Overal wordt groen afgewisseld met hoge bloemen. Sappig, felgekleurd fruit reflecteert op het zuivere water. De geur van de natuur onthult al haar subtiliteit, frisheid en complexiteit, in een perfecte balans. Eden Eau de Parfum van Cacharel is een zintuiglijk paradijs en onthult de sensualiteit die in elke vrouw schuilt.DE GEUR- Bevat waterlelie, lotus, oranjebloesem, mimosa, acacia, sandelhout, patchouli, meloen, ananas
Ga naar ICI PARIS XL
30 ml
Ga naar ICI PARIS XL
Noa Eau De Toilette - 100 ML
–20%
€87.76 €109.70

Cacharel | ICI PARIS XL

Noa Eau De Toilette - 100 ML

Cacharel Noa Eau de Toilette - DamesgeurSubtiele, bloemige damesgeur met bedwelmende akkoordenIn het hart van de natuur is een geur verborgen die volmaakt, puur en elegant is als een witte parel. Eau de Toilette voor vrouwen Cacharel Noa betovert de omgeving direct met een harmonieuze combinatie van bedwelmende bloemen tinten met de warmte van hout. De damesgeur Noa van Cacharel geeft de boodschap om de mogelijkheid te hebben om een verschil te maken, om het leven richting te geven en de wereld beter te maken. Ontdek Cacharel Noa Eau de Toilette: • Geurfamilie: Bloemen• Topnoten: Witte pioenroos• Hartnoten: Bulgaarse roos en koriander• Basisnoot: Witte muskus, sandelhout en benzoë• Stralende witte pioenroos, omhullende muskus en een hint van korianderDe damesgeur is opgemaakt als een bed van witte, zachte, zuivere en omhullende muskus. De natuurlijke geur van witte pioenroos en muskus is heel zuiver
Ga naar ICI PARIS XL
100 ml
Ga naar ICI PARIS XL
Noa Eau De Toilette - 50 ML
–20%
€60.28 €75.35

Cacharel | ICI PARIS XL

Noa Eau De Toilette - 50 ML

Cacharel Noa Eau de Toilette - DamesgeurSubtiele, bloemige damesgeur met bedwelmende akkoordenIn het hart van de natuur is een geur verborgen die volmaakt, puur en elegant is als een witte parel. Eau de Toilette voor vrouwen Cacharel Noa betovert de omgeving direct met een harmonieuze combinatie van bedwelmende bloemen tinten met de warmte van hout. De damesgeur Noa van Cacharel geeft de boodschap om de mogelijkheid te hebben om een verschil te maken, om het leven richting te geven en de wereld beter te maken. Ontdek Cacharel Noa Eau de Toilette: • Geurfamilie: Bloemen• Topnoten: Witte pioenroos• Hartnoten: Bulgaarse roos en koriander• Basisnoot: Witte muskus, sandelhout en benzoë• Stralende witte pioenroos, omhullende muskus en een hint van korianderDe damesgeur is opgemaakt als een bed van witte, zachte, zuivere en omhullende muskus. De natuurlijke geur van witte pioenroos en muskus is heel zuiver
Ga naar ICI PARIS XL
50 ml
Ga naar ICI PARIS XL
Yes I Am Eau De Parfum - 50 ML
–20%
€74.04 €92.55

Cacharel | ICI PARIS XL

Yes I Am Eau De Parfum - 50 ML

Yes I Am Eau de Parfum van Cacharel, hét iconische parfum van moedige en onafhankelijke vrouwen die klaar zijn om zich te laten gelden. Een kruidige, oriëntaalse geur die het zelfvertrouwen viert.De Yes I Am-collectie: 3 kleuren, 3 houdingen, 3 parfums.Het klassieke Yes I Am-parfum is het parfum van de Power Girl.Het richt zich tot een vrouw die, net als de kleur rood, moedig, glamoureus en onafhankelijk is.HET PARFUM Kruidige cremoso!Een gegarandeerde explosie van vrouwelijkheid, dankzij zijn kruidige en smeuïge noten van kardemommelk, kruidige cremoso genaamd. Het ongeziene cremosoakkoord van het geurspoor van de Yes I Am-parfums is geïnspireerd op de chai latte. De akkoorden van framboos en mandarijn zorgen voor een heerlijk facet van het parfum, versterkt door de akkoorden van gemberbloem, gardenia en jasmijn voor de zachtere noten.Cacharel, het merk van je eerste parfum. Het merk van de mooie, onvergetelijke verhalen en de grote,
Ga naar ICI PARIS XL
50 ml
Ga naar ICI PARIS XL
Yes I Am Eau De Parfum - 75 ML
–20%
€95.60 €119.50

Cacharel | ICI PARIS XL

Yes I Am Eau De Parfum - 75 ML

Yes I Am Eau de Parfum van Cacharel, hét iconische parfum van moedige en onafhankelijke vrouwen die klaar zijn om zich te laten gelden. Een kruidige, oriëntaalse geur die het zelfvertrouwen viert.De Yes I Am-collectie: 3 kleuren, 3 houdingen, 3 parfums.Het klassieke Yes I Am-parfum is het parfum van de Power Girl.Het richt zich tot een vrouw die, net als de kleur rood, moedig, glamoureus en onafhankelijk is.HET PARFUM Kruidige cremoso!Een gegarandeerde explosie van vrouwelijkheid, dankzij zijn kruidige en smeuïge noten van kardemommelk, kruidige cremoso genaamd. Het ongeziene cremosoakkoord van het geurspoor van de Yes I Am-parfums is geïnspireerd op de chai latte. De akkoorden van framboos en mandarijn zorgen voor een heerlijk facet van het parfum, versterkt door de akkoorden van gemberbloem, gardenia en jasmijn voor de zachtere noten.Cacharel, het merk van je eerste parfum. Het merk van de mooie, onvergetelijke verhalen en de grote,
Ga naar ICI PARIS XL
75 ml
Ga naar ICI PARIS XL
Amor Amor Eau De Toilette - 50 ML
–20%
€58.32 €72.90

Cacharel | ICI PARIS XL

Amor Amor Eau De Toilette - 50 ML

Het parfum van de passie en de liefde op het eerste gezicht, sensueel en intens, voor een verleidingsspel... dat is de liefde gezien door de ogen van Cacharel.Een parfum dat de emotie van de eerste kus symboliseert, sensueel en onvergetelijk.Met zuiderse klanken, klinkt Amor Amor als een liefdesverklaring. Gesymboliseerd door een stralende, passioneel rode roos, vertelt hij het verhaal van het leven of van een avond.Het parfum der geliefden, Amor Amor herinnert ons eraan dat de reukzin het essentiële zintuig is van de sensualiteit. Als een liefdesdrank kleurt de compositie vibrerend rood en combineert magische bloemige en fruitige noten.Je moet het parfum van de liefde durven, de reukzin - het eerste zintuig van de sensualiteit - prikkelen door de explosieve ontmoeting van zwarte bes en bloedsinaasappel in een bloedrode flacon zoals de vurige liefde!Een heerlijk akkoord van rode vruchten, een explosieve hartslag (roos, meiklokje en melatibloem, wat
Ga naar ICI PARIS XL
50 ml
Ga naar ICI PARIS XL
Eden Eau De Parfum - 50 ML
–20%
€75.12 €93.90

Cacharel | ICI PARIS XL

Eden Eau De Parfum - 50 ML

Stel je een prachtige tuin voor. Overal wordt groen afgewisseld met hoge bloemen. Sappig, felgekleurd fruit reflecteert op het zuivere water. De geur van de natuur onthult al haar subtiliteit, frisheid en complexiteit, in een perfecte balans. Eden Eau de Parfum van Cacharel is een zintuiglijk paradijs en onthult de sensualiteit die in elke vrouw schuilt.DE GEUR- Bevat waterlelie, lotus, oranjebloesem, mimosa, acacia, sandelhout, patchouli, meloen, ananas
Ga naar ICI PARIS XL
50 ml
Ga naar ICI PARIS XL
Amor Amor Eau De Toilette - 100 ML
–20%
€84.88 €106.10

Cacharel | ICI PARIS XL

Amor Amor Eau De Toilette - 100 ML

Het parfum van de passie en de liefde op het eerste gezicht, sensueel en intens, voor een verleidingsspel... dat is de liefde gezien door de ogen van Cacharel.Een parfum dat de emotie van de eerste kus symboliseert, sensueel en onvergetelijk.Met zuiderse klanken, klinkt Amor Amor als een liefdesverklaring. Gesymboliseerd door een stralende, passioneel rode roos, vertelt hij het verhaal van het leven of van een avond.Het parfum der geliefden, Amor Amor herinnert ons eraan dat de reukzin het essentiële zintuig is van de sensualiteit. Als een liefdesdrank kleurt de compositie vibrerend rood en combineert magische bloemige en fruitige noten.Je moet het parfum van de liefde durven, de reukzin - het eerste zintuig van de sensualiteit - prikkelen door de explosieve ontmoeting van zwarte bes en bloedsinaasappel in een bloedrode flacon zoals de vurige liefde!Een heerlijk akkoord van rode vruchten, een explosieve hartslag (roos, meiklokje en melatibloem, wat
Ga naar ICI PARIS XL
100 ml
Ga naar ICI PARIS XL
Amor Amor deodorant - 150 ml
–25%
€24.47 €32.63

Cacharel | Wehkamp

Amor Amor deodorant - 150 ml

Amor Amor van Cacharel is een fruitige en bloemige geur voor dames. De geur opent haar topnoten van zwarte bes, sinaasappel, mandarijn, kassieboom, grapefruit en bergamot. De hartnoten zijn abrikoos, lelie, jasmijn, lelietje-van-dalen en roos. De basisnoten kenmerken zich door de geurtinten van amber, tonkaboon, vanille, ceder en muskus. Een speciale geur die je zowel overdag als in de avonduren kan kan dragen, in elk seizoen!
Ga naar Wehkamp Ga naar Wehkamp
Anais Anais Eau De Toilette - 30 ML
–20%
€38.64 €48.30

Cacharel | ICI PARIS XL

Anais Anais Eau De Toilette - 30 ML

Geen jong meisje meer, nog niet echt een vrouw. Een complex wezen, net als de geur, Anaïs Anaïs. Een frisse wind vergezeld door een tedere explosie, als een poëtische bloem. Zo fris als de dauw op vers gesneden stengels. Zo romantisch als een arm vol met witte bloemen. Een lichte, tijdloze geur die geschikt is voor elke stap van vrouwelijkheid.DE GEUR- De eerste geur van Cacharel die in 1978 werd geïntroduceerd.- Bloemig; Fruitachtig;- Citrus / jasmijn / iris / vetiver / cederhout / muskus / leer / ylang ylang
Ga naar ICI PARIS XL
30 ml
Ga naar ICI PARIS XL
Noa Eau De Toilette - 30 ML
–20%
€39.76 €49.70

Cacharel | ICI PARIS XL

Noa Eau De Toilette - 30 ML

Cacharel Noa Eau de Toilette - DamesgeurSubtiele, bloemige damesgeur met bedwelmende akkoordenIn het hart van de natuur is een geur verborgen die volmaakt, puur en elegant is als een witte parel. Eau de Toilette voor vrouwen Cacharel Noa betovert de omgeving direct met een harmonieuze combinatie van bedwelmende bloemen tinten met de warmte van hout. De damesgeur Noa van Cacharel geeft de boodschap om de mogelijkheid te hebben om een verschil te maken, om het leven richting te geven en de wereld beter te maken. Ontdek Cacharel Noa Eau de Toilette: • Geurfamilie: Bloemen• Topnoten: Witte pioenroos• Hartnoten: Bulgaarse roos en koriander• Basisnoot: Witte muskus, sandelhout en benzoë• Stralende witte pioenroos, omhullende muskus en een hint van korianderDe damesgeur is opgemaakt als een bed van witte, zachte, zuivere en omhullende muskus. De natuurlijke geur van witte pioenroos en muskus is heel zuiver
Ga naar ICI PARIS XL
30 ml
Ga naar ICI PARIS XL
Amor Amor Eau De Toilette - 30 ML
–20%
€38.48 €48.10

Cacharel | ICI PARIS XL

Amor Amor Eau De Toilette - 30 ML

Het parfum van de passie en de liefde op het eerste gezicht, sensueel en intens, voor een verleidingsspel... dat is de liefde gezien door de ogen van Cacharel.Een parfum dat de emotie van de eerste kus symboliseert, sensueel en onvergetelijk.Met zuiderse klanken, klinkt Amor Amor als een liefdesverklaring. Gesymboliseerd door een stralende, passioneel rode roos, vertelt hij het verhaal van het leven of van een avond.Het parfum der geliefden, Amor Amor herinnert ons eraan dat de reukzin het essentiële zintuig is van de sensualiteit. Als een liefdesdrank kleurt de compositie vibrerend rood en combineert magische bloemige en fruitige noten.Je moet het parfum van de liefde durven, de reukzin - het eerste zintuig van de sensualiteit - prikkelen door de explosieve ontmoeting van zwarte bes en bloedsinaasappel in een bloedrode flacon zoals de vurige liefde!Een heerlijk akkoord van rode vruchten, een explosieve hartslag (roos, meiklokje en melatibloem, wat
Ga naar ICI PARIS XL
30 ml
Ga naar ICI PARIS XL

Wis alle filters

Filter op
 • Sorteren
 • Prijs
 • Merk Cacharel
 • Webshop
 • Stijl
Sorteren
Prijs
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Webshop
Stijl
Anaïs Anaïs, Noa, Amor Amor, Noa Fleur, Noa Perle, Promesse. Cacharel heeft de afgelopen jaren een rij mooie parfums op de markt gebracht. Daarnaast staat dit Franse modemerk natuurlijk ook bekend om haar kleding en accessoires. Cacharel was de eerste die de behoefte aan prêt-a-porterkleding na de oorlog erkende.