Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Alle
Filter
Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
Delilah BE4327-300111-51
€230.00

Burberry | Zonnebrillen.com

Delilah BE4327-300111-51

Bij Zonnebrillen.com koop je de mooiste Burberry zonnebrillen, zoals deze Burberry BE4327 300111 voor vrouwen. Deze stijlvolle zonnebril is zwart van kleur en heeft een vierkant montuur dat van duurzaam en sterk acetaat is gemaakt. Door deze combinatie zorgt de zonnebril altijd voor een sportieve en speelse uitstraling. Met de Burberry BE4327 300111 zonnebril laat je aan iedereen zien dat je een echte trendsetter bent! Ook zijn de grijze en kunststof glazen van de Burberry BE4327 300111 voorzien van 100% UV-bescherming, zodat je tijdens elke gelegenheid altijd stijlvol en beschermd voor de dag komt!
Ga naar Zonnebrillen.com
51
Ga naar Zonnebrillen.com
Brit Eau De Toilette - 100 ML
–20%
€48.30 €60.38

Burberry | ICI PARIS XL

Brit Eau De Toilette - 100 ML

Een gekonfijte bloemige geur , sensueel en verslavend. Frisse peer, gesuikerde amandelen en intense vanille. Beschikbaar in eau de parfum en eau de toilette.
Ga naar ICI PARIS XL
100 ml
Ga naar ICI PARIS XL
Her Eau De Parfum - 30 ML
–20%
€48.34 €60.42

Burberry | ICI PARIS XL

Her Eau De Parfum - 30 ML

Burberry - Her Eau De Parfum - 30 ML
Ga naar ICI PARIS XL
30 ml
Ga naar ICI PARIS XL
0BE4261 383513 57
€189.90

Burberry | Lentiamo

0BE4261 383513 57

Een zonnebril van Burberry combineert klassieke en moderne stijl met een unieke en traditionele stijl. Burberry is een van de wereldberoemde merken met een reputatie van topkwaliteit en tijdloze elegantie. Het kenmerkende handelsmerk van Burberry is hun ruitpatroon en het logo met een ridder te paard die een speer vasthoudt. De zonnebrillencollectie van Burberry is uniek dankzij het ontwerp, de stijl en het aantal interessante kleurencombinaties die geschikt zijn voor elke gelegenheid. De dames zonnebril Burberry 0BE4261 383513 57 is populair bij iedereen. Zonnebril montuur De rode kleur van het montuur past perfect bij een warme huidskleur en zwart, donkerbruin, wit of grijs haar. Vierkante zonnebrillen zijn een perfecte vorm voor mensen met een rond, ovaal of driehoekig gezicht. Het montuur van de zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat een hoge duurzaamheid, draagcomfort en een uitzonderlijke look biedt. Zonnebril glazen De bruine glazen blokkeren enigszins blauw licht, filteren reflecties en zorgen voor een helderder zicht. Ze zijn veelzijdig en worden aanbevolen voor mensen met bijziendheid. De zonnebril heeft gradiënt lenzen die van boven naar beneden getint zijn, waarbij de onderkant van de lens het lichtst is. De donkerste tint bovenaan zorgt voor filtering van direct zonlicht en de lichtere tint onderaan zorgt voor voldoende zicht. Deze lensbehandeling zorgt voor een betere oriëntatie in de ruimte en is ideaal voor bijvoorbeeld chauffeurs, omdat het zicht in het onderste deel van de lens helderder is terwijl de schittering van bovenaf wordt verminderd. De brillenglazen zijn gemaakt van kunststof, met als onmiskenbare voordelen het lichte gewicht en de bestendigheid tegen barsten. De zonnebril heeft een UV 400 bescherming, die 100% bescherming biedt tegen zonlicht. De glazen van de zonnebril zijn voorzien van een zonnefilter van categorie 3 (lichttransmissie 8 – 18% ). Ze zijn geschikt voor intensieve blootstelling aan de zon op het strand of in de stad. Accessoires Wij leveren de zonnebrillen in een originele hoes. De kleur van de koker en het ontwerp kunnen variëren. Het meegeleverde doekje is ideaal voor het reinigen en verzorgen van zonnebrillen. Sommige modellen worden geleverd met een stoffen zakje in plaats van een doekje. Voor meer informatie, bekijk onze zonnebrillengids waar we je op de hoogte houden van de laatste technologieën en trends.
Ga naar Lentiamo
M
Ga naar Lentiamo
0BE4235Q 3001T5 57
€205.90

Burberry | Lentiamo

0BE4235Q 3001T5 57

Een zonnebril van Burberry combineert klassieke en moderne stijl met een unieke en traditionele stijl. Burberry is een van de wereldberoemde merken met een reputatie van topkwaliteit en tijdloze elegantie. Het kenmerkende handelsmerk van Burberry is hun ruitpatroon en het logo met een ridder te paard die een speer vasthoudt. De zonnebrillencollectie van Burberry is uniek dankzij het ontwerp, de stijl en het aantal interessante kleurencombinaties die geschikt zijn voor elke gelegenheid. De dames zonnebril Burberry 0BE4235Q 3001T5 57 is populair bij iedereen. Zonnebril montuur De zwarte kleur van het montuur past perfect bij een koele huidskleur en lichtblond, lichtbruin of zwart haar. Vierkante zonnebrillen zijn een perfecte vorm voor mensen met een rond, ovaal of driehoekig gezicht. Het montuur van de zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat een hoge duurzaamheid, draagcomfort en een uitzonderlijke look biedt. Zonnebril glazen De bruine glazen blokkeren enigszins blauw licht, filteren reflecties en zorgen voor een helderder zicht. Ze zijn veelzijdig en worden aanbevolen voor mensen met bijziendheid. De zonnebril heeft gradiënt lenzen die van boven naar beneden getint zijn, waarbij de onderkant van de lens het lichtst is. De donkerste tint bovenaan zorgt voor filtering van direct zonlicht en de lichtere tint onderaan zorgt voor voldoende zicht. Deze lensbehandeling zorgt voor een betere oriëntatie in de ruimte en is ideaal voor bijvoorbeeld chauffeurs, omdat het zicht in het onderste deel van de lens helderder is terwijl de schittering van bovenaf wordt verminderd. De brillenglazen zijn gemaakt van kunststof, met als onmiskenbare voordelen het lichte gewicht en de bestendigheid tegen barsten. Dankzij de unieke technologie van gepolariseerde glazen, biedt de zonnebril perfect zicht, elimineert ongewenste reflecties en beschermt de ogen tegen UV-straling. Ze verbeteren de resolutie, scherptediepte en focus. Polariserende zonnebrillen filteren gevaarlijke reflecties en weerkaatst wit licht. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor chauffeurs, fietsers, skiërs en vissers. Maar ze zijn net zo goed geschikt als modeaccessoire voor dagelijks gebruik. De zonnebril heeft een UV 400 bescherming, die 100% bescherming biedt tegen zonlicht. De glazen van de zonnebril zijn voorzien van een categorie 2 zonnefilter (lichttransmissie 18 – 43% ). Ze zijn iets lichter getint dan normaal en zijn geschikt voor gemiddelde zonnestraling en om casual te dragen. Accessoires Wij leveren de zonnebrillen in een originele hoes. De kleur van de koker en het ontwerp kunnen variëren. Het meegeleverde doekje is ideaal voor het reinigen en verzorgen van zonnebrillen. Sommige modellen worden geleverd met een stoffen zakje in plaats van een doekje. Voor meer informatie, bekijk onze zonnebrillengids waar we je op de hoogte houden van de laatste technologieën en trends.
Ga naar Lentiamo
M
Ga naar Lentiamo
0BE4259 30018G 56
€149.90

Burberry | Lentiamo

0BE4259 30018G 56

Een zonnebril van Burberry combineert klassieke en moderne stijl met een unieke en traditionele stijl. Burberry is een van de wereldberoemde merken met een reputatie van topkwaliteit en tijdloze elegantie. Het kenmerkende handelsmerk van Burberry is hun ruitpatroon en het logo met een ridder te paard die een speer vasthoudt. De zonnebrillencollectie van Burberry is uniek dankzij het ontwerp, de stijl en het aantal interessante kleurencombinaties die geschikt zijn voor elke gelegenheid. De dames zonnebril Burberry 0BE4259 30018G 56 is populair bij iedereen. Zonnebril montuur De zwarte kleur van het montuur past perfect bij een koele huidskleur en lichtblond, lichtbruin of zwart haar. Vierkante zonnebrillen zijn een perfecte vorm voor mensen met een rond, ovaal of driehoekig gezicht. Het montuur van de zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat een hoge duurzaamheid, draagcomfort en een uitzonderlijke look biedt. Zonnebril glazen De grijze glazen verminderen de intensiteit van het licht zonder het contrast te beïnvloeden of de kleuren te vervormen. De zonnebril heeft gradiënt lenzen die van boven naar beneden getint zijn, waarbij de onderkant van de lens het lichtst is. De donkerste tint bovenaan zorgt voor filtering van direct zonlicht en de lichtere tint onderaan zorgt voor voldoende zicht. Deze lensbehandeling zorgt voor een betere oriëntatie in de ruimte en is ideaal voor bijvoorbeeld chauffeurs, omdat het zicht in het onderste deel van de lens helderder is terwijl de schittering van bovenaf wordt verminderd. De brillenglazen zijn gemaakt van kunststof, met als onmiskenbare voordelen het lichte gewicht en de bestendigheid tegen barsten. De zonnebril heeft een UV 400 bescherming, die 100% bescherming biedt tegen zonlicht. De glazen van de zonnebril zijn voorzien van een zonnefilter van categorie 3 (lichttransmissie 8 – 18% ). Ze zijn geschikt voor intensieve blootstelling aan de zon op het strand of in de stad. Accessoires Wij leveren de zonnebrillen in een originele hoes. De kleur van de koker en het ontwerp kunnen variëren. Het meegeleverde doekje is ideaal voor het reinigen en verzorgen van zonnebrillen. Sommige modellen worden geleverd met een stoffen zakje in plaats van een doekje. Voor meer informatie, bekijk onze zonnebrillengids waar we je op de hoogte houden van de laatste technologieën en trends.
Ga naar Lentiamo
M
Ga naar Lentiamo
0BE4261 37578G 57
€159.90

Burberry | Lentiamo

0BE4261 37578G 57

Een zonnebril van Burberry combineert klassieke en moderne stijl met een unieke en traditionele stijl. Burberry is een van de wereldberoemde merken met een reputatie van topkwaliteit en tijdloze elegantie. Het kenmerkende handelsmerk van Burberry is hun ruitpatroon en het logo met een ridder te paard die een speer vasthoudt. De zonnebrillencollectie van Burberry is uniek dankzij het ontwerp, de stijl en het aantal interessante kleurencombinaties die geschikt zijn voor elke gelegenheid. De dames zonnebril Burberry 0BE4261 37578G 57 is populair bij iedereen. Zonnebril montuur De zwarte kleur van het montuur past perfect bij een koele huidskleur en lichtblond, lichtbruin of zwart haar. Vierkante zonnebrillen zijn een perfecte vorm voor mensen met een rond, ovaal of driehoekig gezicht. Het montuur van de zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat een hoge duurzaamheid, draagcomfort en een uitzonderlijke look biedt. Zonnebril glazen De grijze glazen verminderen de intensiteit van het licht zonder het contrast te beïnvloeden of de kleuren te vervormen. De zonnebril heeft gradiënt lenzen die van boven naar beneden getint zijn, waarbij de onderkant van de lens het lichtst is. De donkerste tint bovenaan zorgt voor filtering van direct zonlicht en de lichtere tint onderaan zorgt voor voldoende zicht. Deze lensbehandeling zorgt voor een betere oriëntatie in de ruimte en is ideaal voor bijvoorbeeld chauffeurs, omdat het zicht in het onderste deel van de lens helderder is terwijl de schittering van bovenaf wordt verminderd. De brillenglazen zijn gemaakt van kunststof, met als onmiskenbare voordelen het lichte gewicht en de bestendigheid tegen barsten. De zonnebril heeft een UV 400 bescherming, die 100% bescherming biedt tegen zonlicht. De glazen van de zonnebril zijn voorzien van een zonnefilter van categorie 3 (lichttransmissie 8 – 18% ). Ze zijn geschikt voor intensieve blootstelling aan de zon op het strand of in de stad. Accessoires Wij leveren de zonnebrillen in een originele hoes. De kleur van de koker en het ontwerp kunnen variëren. Het meegeleverde doekje is ideaal voor het reinigen en verzorgen van zonnebrillen. Sommige modellen worden geleverd met een stoffen zakje in plaats van een doekje. Voor meer informatie, bekijk onze zonnebrillengids waar we je op de hoogte houden van de laatste technologieën en trends.
Ga naar Lentiamo
M
Ga naar Lentiamo
0BE4240 3001/8G
€169.00

Burberry | Lentiamo

0BE4240 3001/8G

Een zonnebril van Burberry combineert klassieke en moderne stijl met een unieke en traditionele stijl. Burberry is een van de wereldberoemde merken met een reputatie van topkwaliteit en tijdloze elegantie. Het kenmerkende handelsmerk van Burberry is hun ruitpatroon en het logo met een ridder te paard die een speer vasthoudt. De zonnebrillencollectie van Burberry is uniek dankzij het ontwerp, de stijl en het aantal interessante kleurencombinaties die geschikt zijn voor elke gelegenheid. De dames zonnebril Burberry 0BE4240 3001/8G is populair bij iedereen. Zonnebril montuur De zwarte kleur van het montuur past perfect bij een koele huidskleur en lichtblond, lichtbruin of zwart haar. Vierkante zonnebrillen zijn een perfecte vorm voor mensen met een rond, ovaal of driehoekig gezicht. Het montuur van de zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat een hoge duurzaamheid, draagcomfort en een uitzonderlijke look biedt. Verstelbare neuspads maken een kleine aanpassing van de positie en de pasvorm van de zonnebril mogelijk. De neuspads passen zich aan de vorm van de neus aan en zorgen zo voor meer draagcomfort. Het aanpassen van de neuspads moet altijd worden gedaan door een ervaren opticien om schade of breuk door ondeskundige behandeling te voorkomen. Zonnebril glazen De grijze glazen verminderen de intensiteit van het licht zonder het contrast te beïnvloeden of de kleuren te vervormen. De zonnebril heeft gradiënt lenzen die van boven naar beneden getint zijn, waarbij de onderkant van de lens het lichtst is. De donkerste tint bovenaan zorgt voor filtering van direct zonlicht en de lichtere tint onderaan zorgt voor voldoende zicht. Deze lensbehandeling zorgt voor een betere oriëntatie in de ruimte en is ideaal voor bijvoorbeeld chauffeurs, omdat het zicht in het onderste deel van de lens helderder is terwijl de schittering van bovenaf wordt verminderd. De brillenglazen zijn gemaakt van kunststof, met als onmiskenbare voordelen het lichte gewicht en de bestendigheid tegen barsten. De zonnebril heeft een UV 400 bescherming, die 100% bescherming biedt tegen zonlicht. De glazen van de zonnebril zijn voorzien van een zonnefilter van categorie 3 (lichttransmissie 8 – 18% ). Ze zijn geschikt voor intensieve blootstelling aan de zon op het strand of in de stad. Accessoires Wij leveren de zonnebrillen in een originele hoes. De kleur van de koker en het ontwerp kunnen variëren. Het meegeleverde doekje is ideaal voor het reinigen en verzorgen van zonnebrillen. Sommige modellen worden geleverd met een stoffen zakje in plaats van een doekje. Voor meer informatie, bekijk onze zonnebrillengids waar we je op de hoogte houden van de laatste technologieën en trends.
Ga naar Lentiamo
L
Ga naar Lentiamo
Her Eau de Parfum Gift Set
€76.95

Burberry | LOOKFANTASTIC

Her Eau de Parfum Gift Set

An Eau de Parfum gift set for her. Surprise your loved one with Burberry Her Eau de Parfum for women, the delicate and intensely feminine Burberry perfume for women, and the matching perfumed body lotion and purse spray. This Burberry Her gift set features an exclusive metallic box embossed with our signature TB monogram, and contains a 50ml bottle of Burberry Her Eau de Parfum along with the matching body lotion for women. Set Contents: Burberry Her Eau de Parfum 50ml Her Eau de Parfum is the first Gourmand with a British twist by Burberry. A burst of red and dark berry notes lightened by a luminous, white woody accord. It's a dedication to Her, the city of London - a beautiful, bustling, creative metropolis. Vibrant, bold, full of life. Burberry Her Shower Gel 75ml A Shower Gel cleansing the skin with Hervibrant fruity gourmand scent. Burberry Her Pen Spray 5ml A travel-sized partner to your new fragrance.
Ga naar LOOKFANTASTIC Ga naar LOOKFANTASTIC
Hero Eau de Toilette Gift Set
€102.45

Burberry | LOOKFANTASTIC

Hero Eau de Toilette Gift Set

A men's Eau de Toilette gift set starring the enigmatic and adventurous Burberry Hero Eau de Toilette for men and matching hair and body wash and travel spray. Presented in a gift box complete with a metallic TB monogram finish, this men's Eau de Toilette gift set contains a 100ml bottle of fresh, woody Burberry Hero Eau de Toilette, the matching hair and body wash and a 10ml travel spray. Set Contents: Burberry Hero Eau de Toilette 100ml A new man, A new hero. Discover Hero, the new Burberry masculine spirit, exploring freedom as a modern heroism. The vibrant freshness of bergamot is invigorated with juniper and black pepper, deepened with a heart of cedarwood in this Eau de Toilette for men. Burberry Hero Hair and Body Gel 75ml A new man, A new hero. Discover Hero, the new Burberry masculine spirit, exploring freedom as a modern heroism. The vibrant freshness of bergamot is invigorated with juniper and black pepper, deepened with a heart of cedarwood in this Eau de Toilette for men. Burberry Hero Pen Spray 10ml A new man, A new hero. Discover Hero, the new Burberry masculine spirit, exploring freedom as a modern heroism. The vibrant freshness of bergamot is invigorated with juniper and black pepper, deepened with a heart of cedarwood in this Eau de Toilette for men.
Ga naar LOOKFANTASTIC Ga naar LOOKFANTASTIC
Her London Dream Eau de Parfum 100ml
€92.45

Burberry | LOOKFANTASTIC

Her London Dream Eau de Parfum 100ml

Top Notes: Lemon, Fresh Ginger. Middle Notes: Rose, Peony. Base Notes: Musk, Amber. Capture the beauty of a creative metropolis with the Burberry Her London Dream Eau de Parfum. Quintessentially British, Burberry reflects the excitement of London life with an uplifting accord. Inspired by those dream-like moments in romance and love, the fragrance is effortlessly natural, spectacularly fresh and truly fabulous. Sparkling and hopeful, the perfume opens with vibrant notes of Lemon and Fresh Ginger, invigorating the senses and bursting with joy. Giving way to the floral heart notes of Rose and Peony, the bouquet at the centre of this fragrance defines the perfume. Paying homage to the Burberry girl attitude, the fragrance looks to inspire beauty and celebrate freedom, creating a perfume that is impossible to forget. Finally, the fragrance dries down to the woody notes of musk and amber, a comforting accord that invites the room's attention. Housed in an elegant bottle, with a pale gold tint to represent the understated sophistication of the perfume.
Ga naar LOOKFANTASTIC Ga naar LOOKFANTASTIC
Weekend Eau de Parfum 30ml
€52.45

Burberry | LOOKFANTASTIC

Weekend Eau de Parfum 30ml

Notes: Peach Flower, Nectarine, Hyacinth. A sparkling blend of floral and fruity notes, the Burberry Weekend Eau de Parfum twists together a sumptuous bouquet of energy. Taking the spirit of the great outdoors, the perfume uses the softness of Peach Flower to give the scent a bubbling, playful surface that's punctuated by Nectarine, a gentle, uplifting citrus. Carefree and filled with spontaneity, the fragrance whisks Hyacinth into the blend, creating a vibrant waltz of blooming colour and multidimensionality. Embodying feelings of youth and femininity, the Eau de Parfum is ideal for a spring walk in the sun. Housed in a glass bottle designed by Federico Restrepo, it boasts a minimalist shape with a handwritten style logo and check detailing. The elegant flacon encapsulates Burberry's longstanding association with class and sophisticated flair.
Ga naar LOOKFANTASTIC Ga naar LOOKFANTASTIC
Penelope BE4363-331613-55
€230.00

Burberry | Zonnebrillen.com

Penelope BE4363-331613-55

Bij Zonnebrillen.com koop je de mooiste Burberry zonnebrillen zoals deze Burberry BE4363 331613 voor vrouwen. Deze stijlvolle zonnebril is bruin van kleur en heeft een vierkant montuur dat van duurzaam en sterk acetaat is gemaakt. Door deze combinatie zorgt de zonnebril altijd voor een modieuze en speelse uitstraling. Met de Burberry BE4363 zonnebril laat je aan iedereen zien dat je een echte trendsetter bent! Ook zijn de bruine en kunststof glazen van de Burberry BE4363 voorzien van 100% UV-bescherming zodat je tijdens elke gelegenheid altijd stijlvol en beschermd voor de dag komt!
Ga naar Zonnebrillen.com
55
Ga naar Zonnebrillen.com
Emily BE4347-30018G-56
€210.00

Burberry | Zonnebrillen.com

Emily BE4347-30018G-56

Bij Zonnebrillen.com koop je de mooiste Burberry zonnebrillen zoals deze Burberry BE4347 30018G voor vrouwen. Deze stijlvolle zonnebril is zwart van kleur en heeft een vierkant montuur dat van duurzaam en sterk acetaat is gemaakt. Door deze combinatie zorgt de zonnebril altijd voor een modieuze en speelse uitstraling. Met de Burberry BE4347 zonnebril laat je aan iedereen zien dat je een echte trendsetter bent! Ook zijn de grijze en kunststof glazen van de Burberry BE4347 voorzien van 100% UV-bescherming zodat je tijdens elke gelegenheid altijd stijlvol en beschermd voor de dag komt!
Ga naar Zonnebrillen.com
56
Ga naar Zonnebrillen.com
Daphne BE3133-11098E-58
€210.00

Burberry | Zonnebrillen.com

Daphne BE3133-11098E-58

Bestel de Burberry Daphne BE3133-11098E-58 bij Zonnebrillen.com.
Ga naar Zonnebrillen.com
58
Ga naar Zonnebrillen.com
Daphne BE3133-110919-58
€210.00

Burberry | Zonnebrillen.com

Daphne BE3133-110919-58

Bestel de Burberry Daphne BE3133-110919-58 bij Zonnebrillen.com.
Ga naar Zonnebrillen.com
58
Ga naar Zonnebrillen.com
0BE3094 114513 56
€159.90

Burberry | Lentiamo

0BE3094 114513 56

Een zonnebril van Burberry combineert klassieke en moderne stijl met een unieke en traditionele stijl. Burberry is een van de wereldberoemde merken met een reputatie van topkwaliteit en tijdloze elegantie. Het kenmerkende handelsmerk van Burberry is hun ruitpatroon en het logo met een ridder te paard die een speer vasthoudt. De zonnebrillencollectie van Burberry is uniek dankzij het ontwerp, de stijl en het aantal interessante kleurencombinaties die geschikt zijn voor elke gelegenheid. De dames zonnebril Burberry 0BE3094 114513 56 is populair bij iedereen. Zonnebril montuur De zwarte kleur van het montuur past perfect bij een koele huidskleur en lichtblond, lichtbruin of zwart haar. Ronde zonnebrillen zijn een perfecte keuze voor mensen met een vierkant of ovaal gezicht. Het montuur van de zonnebril is gemaakt van een combinatie van metaal en kunststof. Het biedt een hoge duurzaamheid, stevigheid en uitstekende stijl. Verstelbare neuspads maken een kleine aanpassing van de positie en de pasvorm van de zonnebril mogelijk. De neuspads passen zich aan de vorm van de neus aan en zorgen zo voor meer draagcomfort. Het aanpassen van de neuspads moet altijd worden gedaan door een ervaren opticien om schade of breuk door ondeskundige behandeling te voorkomen. Zonnebril glazen De bruine glazen blokkeren enigszins blauw licht, filteren reflecties en zorgen voor een helderder zicht. Ze zijn veelzijdig en worden aanbevolen voor mensen met bijziendheid. De zonnebril heeft gradiënt lenzen die van boven naar beneden getint zijn, waarbij de onderkant van de lens het lichtst is. De donkerste tint bovenaan zorgt voor filtering van direct zonlicht en de lichtere tint onderaan zorgt voor voldoende zicht. Deze lensbehandeling zorgt voor een betere oriëntatie in de ruimte en is ideaal voor bijvoorbeeld chauffeurs, omdat het zicht in het onderste deel van de lens helderder is terwijl de schittering van bovenaf wordt verminderd. De brillenglazen zijn gemaakt van kunststof, met als onmiskenbare voordelen het lichte gewicht en de bestendigheid tegen barsten. De zonnebril heeft een UV 400 bescherming, die 100% bescherming biedt tegen zonlicht. De glazen van de zonnebril zijn voorzien van een zonnefilter van categorie 3 (lichttransmissie 8 – 18% ). Ze zijn geschikt voor intensieve blootstelling aan de zon op het strand of in de stad. Accessoires Wij leveren de zonnebrillen in een originele hoes. De kleur van de koker en het ontwerp kunnen variëren. Het meegeleverde doekje is ideaal voor het reinigen en verzorgen van zonnebrillen. Sommige modellen worden geleverd met een stoffen zakje in plaats van een doekje. Voor meer informatie, bekijk onze zonnebrillengids waar we je op de hoogte houden van de laatste technologieën en trends.
Ga naar Lentiamo
S
Ga naar Lentiamo
0BE4294 375787 54
€159.90

Burberry | Lentiamo

0BE4294 375787 54

Een zonnebril van Burberry combineert klassieke en moderne stijl met een unieke en traditionele stijl. Burberry is een van de wereldberoemde merken met een reputatie van topkwaliteit en tijdloze elegantie. Het kenmerkende handelsmerk van Burberry is hun ruitpatroon en het logo met een ridder te paard die een speer vasthoudt. De zonnebrillencollectie van Burberry is uniek dankzij het ontwerp, de stijl en het aantal interessante kleurencombinaties die geschikt zijn voor elke gelegenheid. De dames zonnebril Burberry 0BE4294 375787 54 is populair bij iedereen. Zonnebril montuur De zwarte kleur van het montuur past perfect bij een koele huidskleur en lichtblond, lichtbruin of zwart haar. Cat eye zonnebrillen zijn een perfecte keuze voor mensen met een ovaal, hartvormig of ruitvormig gezicht. Het montuur van de zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat een hoge duurzaamheid, draagcomfort en een uitzonderlijke look biedt. Zonnebril glazen De grijze glazen verminderen de intensiteit van het licht zonder het contrast te beïnvloeden of de kleuren te vervormen. De brillenglazen zijn gemaakt van kunststof, met als onmiskenbare voordelen het lichte gewicht en de bestendigheid tegen barsten. De zonnebril heeft een UV 400 bescherming, die 100% bescherming biedt tegen zonlicht. De glazen van de zonnebril zijn voorzien van een zonnefilter van categorie 3 (lichttransmissie 8 – 18% ). Ze zijn geschikt voor intensieve blootstelling aan de zon op het strand of in de stad. Accessoires Wij leveren de zonnebrillen in een originele hoes. De kleur van de koker en het ontwerp kunnen variëren. Het meegeleverde doekje is ideaal voor het reinigen en verzorgen van zonnebrillen. Sommige modellen worden geleverd met een stoffen zakje in plaats van een doekje. Voor meer informatie, bekijk onze zonnebrillengids waar we je op de hoogte houden van de laatste technologieën en trends.
Ga naar Lentiamo
M
Ga naar Lentiamo
0BE4216 3316T5 57
€178.90

Burberry | Lentiamo

0BE4216 3316T5 57

Een zonnebril van Burberry combineert klassieke en moderne stijl met een unieke en traditionele stijl. Burberry is een van de wereldberoemde merken met een reputatie van topkwaliteit en tijdloze elegantie. Het kenmerkende handelsmerk van Burberry is hun ruitpatroon en het logo met een ridder te paard die een speer vasthoudt. De zonnebrillencollectie van Burberry is uniek dankzij het ontwerp, de stijl en het aantal interessante kleurencombinaties die geschikt zijn voor elke gelegenheid. De dames zonnebril Burberry 0BE4216 3316T5 57 is populair bij iedereen. Zonnebril montuur De bruine kleur van het montuur past perfect bij een warme huidskleur en lichtbruin, zwart of donkerblond haar. Cat eye zonnebrillen zijn een perfecte keuze voor mensen met een ovaal, hartvormig of ruitvormig gezicht. Het montuur van de zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat een hoge duurzaamheid, draagcomfort en een uitzonderlijke look biedt. Zonnebril glazen De bruine glazen blokkeren enigszins blauw licht, filteren reflecties en zorgen voor een helderder zicht. Ze zijn veelzijdig en worden aanbevolen voor mensen met bijziendheid. De zonnebril heeft gradiënt lenzen die van boven naar beneden getint zijn, waarbij de onderkant van de lens het lichtst is. De donkerste tint bovenaan zorgt voor filtering van direct zonlicht en de lichtere tint onderaan zorgt voor voldoende zicht. Deze lensbehandeling zorgt voor een betere oriëntatie in de ruimte en is ideaal voor bijvoorbeeld chauffeurs, omdat het zicht in het onderste deel van de lens helderder is terwijl de schittering van bovenaf wordt verminderd. De brillenglazen zijn gemaakt van kunststof, met als onmiskenbare voordelen het lichte gewicht en de bestendigheid tegen barsten. Dankzij de unieke technologie van gepolariseerde glazen, biedt de zonnebril perfect zicht, elimineert ongewenste reflecties en beschermt de ogen tegen UV-straling. Ze verbeteren de resolutie, scherptediepte en focus. Polariserende zonnebrillen filteren gevaarlijke reflecties en weerkaatst wit licht. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor chauffeurs, fietsers, skiërs en vissers. Maar ze zijn net zo goed geschikt als modeaccessoire voor dagelijks gebruik. De zonnebril heeft een UV 400 bescherming, die 100% bescherming biedt tegen zonlicht. De glazen van de zonnebril zijn voorzien van een categorie 2 zonnefilter (lichttransmissie 18 – 43% ). Ze zijn iets lichter getint dan normaal en zijn geschikt voor gemiddelde zonnestraling en om casual te dragen. Accessoires Wij leveren de zonnebrillen in een originele hoes. De kleur van de koker en het ontwerp kunnen variëren. Het meegeleverde doekje is ideaal voor het reinigen en verzorgen van zonnebrillen. Sommige modellen worden geleverd met een stoffen zakje in plaats van een doekje. Voor meer informatie, bekijk onze zonnebrillengids waar we je op de hoogte houden van de laatste technologieën en trends.
Ga naar Lentiamo
M
Ga naar Lentiamo
0BE4261 30018G 57
€186.90

Burberry | Lentiamo

0BE4261 30018G 57

Een zonnebril van Burberry combineert klassieke en moderne stijl met een unieke en traditionele stijl. Burberry is een van de wereldberoemde merken met een reputatie van topkwaliteit en tijdloze elegantie. Het kenmerkende handelsmerk van Burberry is hun ruitpatroon en het logo met een ridder te paard die een speer vasthoudt. De zonnebrillencollectie van Burberry is uniek dankzij het ontwerp, de stijl en het aantal interessante kleurencombinaties die geschikt zijn voor elke gelegenheid. De dames zonnebril Burberry 0BE4261 30018G 57 is populair bij iedereen. Zonnebril montuur De zwarte kleur van het montuur past perfect bij een koele huidskleur en lichtblond, lichtbruin of zwart haar. Vierkante zonnebrillen zijn een perfecte vorm voor mensen met een rond, ovaal of driehoekig gezicht. Het montuur van de zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat een hoge duurzaamheid, draagcomfort en een uitzonderlijke look biedt. Zonnebril glazen De grijze glazen verminderen de intensiteit van het licht zonder het contrast te beïnvloeden of de kleuren te vervormen. De zonnebril heeft gradiënt lenzen die van boven naar beneden getint zijn, waarbij de onderkant van de lens het lichtst is. De donkerste tint bovenaan zorgt voor filtering van direct zonlicht en de lichtere tint onderaan zorgt voor voldoende zicht. Deze lensbehandeling zorgt voor een betere oriëntatie in de ruimte en is ideaal voor bijvoorbeeld chauffeurs, omdat het zicht in het onderste deel van de lens helderder is terwijl de schittering van bovenaf wordt verminderd. De brillenglazen zijn gemaakt van kunststof, met als onmiskenbare voordelen het lichte gewicht en de bestendigheid tegen barsten. De zonnebril heeft een UV 400 bescherming, die 100% bescherming biedt tegen zonlicht. De glazen van de zonnebril zijn voorzien van een zonnefilter van categorie 3 (lichttransmissie 8 – 18% ). Ze zijn geschikt voor intensieve blootstelling aan de zon op het strand of in de stad. Accessoires Wij leveren de zonnebrillen in een originele hoes. De kleur van de koker en het ontwerp kunnen variëren. Het meegeleverde doekje is ideaal voor het reinigen en verzorgen van zonnebrillen. Sommige modellen worden geleverd met een stoffen zakje in plaats van een doekje. Voor meer informatie, bekijk onze zonnebrillengids waar we je op de hoogte houden van de laatste technologieën en trends.
Ga naar Lentiamo
M
Ga naar Lentiamo
0BE4160 34338G 58
€155.90

Burberry | Lentiamo

0BE4160 34338G 58

Een zonnebril van Burberry combineert klassieke en moderne stijl met een unieke en traditionele stijl. Burberry is een van de wereldberoemde merken met een reputatie van topkwaliteit en tijdloze elegantie. Het kenmerkende handelsmerk van Burberry is hun ruitpatroon en het logo met een ridder te paard die een speer vasthoudt. De zonnebrillencollectie van Burberry is uniek dankzij het ontwerp, de stijl en het aantal interessante kleurencombinaties die geschikt zijn voor elke gelegenheid. De dames zonnebril Burberry 0BE4160 34338G 58 is populair bij iedereen. Zonnebril montuur De zwarte kleur van het montuur past perfect bij een koele huidskleur en lichtblond, lichtbruin of zwart haar. Vierkante zonnebrillen zijn een perfecte vorm voor mensen met een rond, ovaal of driehoekig gezicht. Het montuur van de zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat een hoge duurzaamheid, draagcomfort en een uitzonderlijke look biedt. Zonnebril glazen De grijze glazen verminderen de intensiteit van het licht zonder het contrast te beïnvloeden of de kleuren te vervormen. De zonnebril heeft gradiënt lenzen die van boven naar beneden getint zijn, waarbij de onderkant van de lens het lichtst is. De donkerste tint bovenaan zorgt voor filtering van direct zonlicht en de lichtere tint onderaan zorgt voor voldoende zicht. Deze lensbehandeling zorgt voor een betere oriëntatie in de ruimte en is ideaal voor bijvoorbeeld chauffeurs, omdat het zicht in het onderste deel van de lens helderder is terwijl de schittering van bovenaf wordt verminderd. De brillenglazen zijn gemaakt van kunststof, met als onmiskenbare voordelen het lichte gewicht en de bestendigheid tegen barsten. De zonnebril heeft een UV 400 bescherming, die 100% bescherming biedt tegen zonlicht. De glazen van de zonnebril zijn voorzien van een zonnefilter van categorie 3 (lichttransmissie 8 – 18% ). Ze zijn geschikt voor intensieve blootstelling aan de zon op het strand of in de stad. Accessoires Wij leveren de zonnebrillen in een originele hoes. De kleur van de koker en het ontwerp kunnen variëren. Het meegeleverde doekje is ideaal voor het reinigen en verzorgen van zonnebrillen. Sommige modellen worden geleverd met een stoffen zakje in plaats van een doekje. Voor meer informatie, bekijk onze zonnebrillengids waar we je op de hoogte houden van de laatste technologieën en trends.
Ga naar Lentiamo
M
Ga naar Lentiamo
Daisy BE4344-394111-51
€230.00

Burberry | Zonnebrillen.com

Daisy BE4344-394111-51

Maak jouw diva look af met de Burberry Daisy BE4344 zonnebril! Het robuuste montuur geeft je al diva feelings als je ernaar kijkt. Het kunststof montuur is licht van gewicht ondanks hij er wat groot uitziet. Een mooi kenmerk van de zonnebril is het metalen Burberry logo dat verwerkt is in het pootje. Dit smaakvolle detail geeft de hele zonnebril gelijk een luxueuze touch! De Burberry BE4344-331613 heeft ook een excentrieke vorm. De combinatie van een vierkante vorm en cat-eye design past goed bij een rechthoekig, rond of ovaal gezicht. Zo een bijzonder design is altijd een goede aanvulling aan jouw outfit! De Burberry Daisy BE4344 komt ook in een mooi hoesje. Dus je kan jouw mooie zonnebril overal meenemen!
Ga naar Zonnebrillen.com
51
Ga naar Zonnebrillen.com
Emily BE4347-394111-56
€210.00

Burberry | Zonnebrillen.com

Emily BE4347-394111-56

Bij Zonnebrillen.com koop je de mooiste Burberry zonnebrillen zoals deze Burberry BE4347 394111 voor vrouwen. Deze stijlvolle zonnebril is paars van kleur en heeft een vierkant montuur dat van duurzaam en sterk acetaat is gemaakt. Door deze combinatie zorgt de zonnebril altijd voor een modieuze en speelse uitstraling. Met de Burberry BE4347 zonnebril laat je aan iedereen zien dat je een echte trendsetter bent! Ook zijn de grijze en kunststof glazen van de Burberry BE4347 voorzien van 100% UV-bescherming zodat je tijdens elke gelegenheid altijd stijlvol en beschermd voor de dag komt!
Ga naar Zonnebrillen.com
56
Ga naar Zonnebrillen.com
Ivy BE3131-110971-55
€230.00

Burberry | Zonnebrillen.com

Ivy BE3131-110971-55

Bestel de Burberry Ivy BE3131-110971-55 bij Zonnebrillen.com.
Ga naar Zonnebrillen.com
55
Ga naar Zonnebrillen.com
Her Blossom Eau de Toilette 30ml
€43.95

Burberry | LOOKFANTASTIC

Her Blossom Eau de Toilette 30ml

Top Notes: Mandarin, Pink Peppercorn. Heart Notes: Plum Blossom, Peony. Base Notes: Musk, Sandalwood. Slip away to a shimmering floral paradise with the Burberry Her Blossom Eau de Toilette. This exquisitely feminine fragrance encapsulates the quiet serenity of a bright spring morning, replete with elegance and charm. Top notes of Mandarin and Pink Peppercorn open the EDT with a zesty, almost luminous quality; the sparkling notes shine at the surface, adding a distinct lightness to the floral perfume. This rosy scent diffuses into Plum Blossom and Peony, flourishing from the centre with a flowery accord that illustrates the perfect balance of fresh and fierce. Intoxicating Musk and smooth Sandalwood create texture at the base, slipping through the airy eau de toilette with a warm, earthy current. Housed in a graceful glass bottle inspired by an archival Burberry fragrance design, this gourmand EDT combines soft floral notes with rich, heady accords, culminating in a luxuriously clean, spirited and contemporary scent.
Ga naar LOOKFANTASTIC Ga naar LOOKFANTASTIC
Her London Dream Eau de Parfum 50ml
€69.95

Burberry | LOOKFANTASTIC

Her London Dream Eau de Parfum 50ml

Top Notes: Lemon, Fresh Ginger. Middle Notes: Rose, Peony. Base Notes: Musk, Amber. Capture the beauty of a creative metropolis with the Burberry Her London Dream Eau de Parfum. Quintessentially British, Burberry reflects the excitement of London life with an uplifting accord. Inspired by those dream-like moments in romance and love, the fragrance is effortlessly natural, spectacularly fresh and truly fabulous. Sparkling and hopeful, the perfume opens with vibrant notes of Lemon and Fresh Ginger, invigorating the senses and bursting with joy. Giving way to the floral heart notes of Rose and Peony, the bouquet at the centre of this fragrance defines the perfume. Paying homage to the Burberry girl attitude, the fragrance looks to inspire beauty and celebrate freedom, creating a perfume that is impossible to forget. Finally, the fragrance dries down to the woody notes of musk and amber, a comforting accord that invites the room's attention. Housed in an elegant bottle, with a pale gold tint to represent the understated sophistication of the perfume.
Ga naar LOOKFANTASTIC Ga naar LOOKFANTASTIC
Classic Eau de Toilette 100ml
€52.95

Burberry | LOOKFANTASTIC

Classic Eau de Toilette 100ml

Top Notes: Bergamot, Lavender, Fresh Mint, Thyme. Heart Notes: Moss, Geranium, Sandalwood. Base Notes: Amber, Cedarwood. Capturing the understated sophistication of the Burberry man, the quintessentially British fashion house presents the Classic Eau de Toilette. Reimagining the Eau de Parfum for him, the fragrance is a mixture of aromatic and woody notes. Simultaneously fresh and sensual, a sense of tension is at the centre of the fragrance, merging classic notes and modern hues to capture the complicated nature of contemporary life. Seamlessly blending the citrus note of Bergamot with the calming hues of Lavender, the cologne opens with a unique accord. Giving way to the smoky heart notes of Moss and Sandalwood, the aroma is softened by the floral fragrance of Geranium, complicating the cologne further. Finally, the musky notes of Amber and Cedarwood create a comforting base, an aura that is impossible to ignore. Sleek and stylish, the glass bottle is gold-tinted to reflect the timeless luxury of Burberry.
Ga naar LOOKFANTASTIC Ga naar LOOKFANTASTIC
Weekend Eau de Parfum 50ml
€71.95

Burberry | LOOKFANTASTIC

Weekend Eau de Parfum 50ml

Notes: Peach Flower, Nectarine, Hyacinth. A sparkling blend of floral and fruity notes, the Burberry Weekend Eau de Parfum twists together a sumptuous bouquet of energy. Taking the spirit of the great outdoors, the perfume uses the softness of Peach Flower to give the scent a bubbling, playful surface that's punctuated by Nectarine, a gentle, uplifting citrus. Carefree and filled with spontaneity, the fragrance whisks Hyacinth into the blend, creating a vibrant waltz of blooming colour and multidimensionality. Embodying feelings of youth and femininity, the Eau de Parfum is ideal for a spring walk in the sun. Housed in a glass bottle designed by Federico Restrepo, it boasts a minimalist shape with a handwritten style logo and check detailing. The elegant flacon encapsulates Burberry's longstanding association with class and sophisticated flair.
Ga naar LOOKFANTASTIC Ga naar LOOKFANTASTIC
Hero Eau de Toilette 50ml Gift Set
€57.45

Burberry | LOOKFANTASTIC

Hero Eau de Toilette 50ml Gift Set

A men's Eau de Toilette gift set starring the enigmatic and adventurous Burberry Hero Eau de Toilette for men and matching shower gel. Presented in a gift box complete with a metallic TB monogram finish, this men's Eau de Toilette gift set contains a 50ml bottle of fresh, woody Burberry Hero Eau de Toilette and the matching perfumed shower gel. Set Contents: Burberry Hero Eau de Toilette 50ml A new man, A new hero. Discover Hero, the new Burberry masculine spirit, exploring freedom as a modern heroism. The vibrant freshness of bergamot is invigorated with juniper and black pepper, deepened with a heart of cedarwood in this Eau de Toilette for men. Burberry Hero Shower Gel 75ml A new man, A new hero. Discover Hero, the new Burberry masculine spirit, exploring freedom as a modern heroism. The vibrant freshness of bergamot is invigorated with juniper and black pepper, deepened with a heart of cedarwood in this Eau de Toilette for men.
Ga naar LOOKFANTASTIC Ga naar LOOKFANTASTIC
BE4284-3803T3-52
€270.00

Burberry | Zonnebrillen.com

BE4284-3803T3-52

Bij Zonnebrillen.com koop je de mooiste Burberry zonnebrillen, zoals deze Burberry BE4284 zonnebril voor vrouwen. Deze zonnebril is gemaakt van acetaat en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Met de Burberry BE4284 bescherm je je ogen in stijl.
Ga naar Zonnebrillen.com
52
Ga naar Zonnebrillen.com
Her London Dream Eau de Parfum 30ml
€53.95

Burberry | LOOKFANTASTIC

Her London Dream Eau de Parfum 30ml

Top Notes: Lemon, Fresh Ginger. Middle Notes: Rose, Peony. Base Notes: Musk, Amber. Capture the beauty of a creative metropolis with the Burberry Her London Dream Eau de Parfum. Quintessentially British, Burberry reflects the excitement of London life with an uplifting accord. Inspired by those dream-like moments in romance and love, the fragrance is effortlessly natural, spectacularly fresh and truly fabulous. Sparkling and hopeful, the perfume opens with vibrant notes of Lemon and Fresh Ginger, invigorating the senses and bursting with joy. Giving way to the floral heart notes of Rose and Peony, the bouquet at the centre of this fragrance defines the perfume. Paying homage to the Burberry girl attitude, the fragrance looks to inspire beauty and celebrate freedom, creating a perfume that is impossible to forget. Finally, the fragrance dries down to the woody notes of musk and amber, a comforting accord that invites the room's attention. Housed in an elegant bottle, with a pale gold tint to represent the understated sophistication of the perfume.
Ga naar LOOKFANTASTIC Ga naar LOOKFANTASTIC

Wis alle filters

Filter op
 • Sorteren
 • Prijs
 • Merk Burberry
 • Webshop
 • Kleur
 • Stijl
Sorteren
Prijs
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Webshop
Kleur
Stijl

Bij het merk Burberry ziet iedereen direct het welbekende ruitje voor zich. Dit grote Britse merk blijft telkens weer vernieuwen en zal nooit ophouden met bestaan. Toch staat Burbbery vooral bekend om klassiekers. Denk aan de trenchcoat en de grote ronde zonnebrillen. Burberry is een Brits modehuis opgericht in 1800 door Thomas Burberry. Naast de klassieke designs van mooie materialen, is toch vooral het parfum Burberry Brit populair onder vrouwen. Burberry online shoppen kan bij verschillende webshops.