Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Alle
Filter
Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
510 Women Black
€179.95

Blundstone | Nolten

510 Women Black

Blundstone 510 Chelsea Boot voor dames. Deze tijdloze original Chelsea boot van Blundstone is gemaakt in Tasmania in Australie door heritage merk Blundstone wat al sinds 1870 bestaat. De boot uitgevoerd in zwart leer kan tegen een stootje, De TPU-loopzool is licht van gewicht en hittebestendig tot 110 graden. Het elastiek aan de zijkant en de treklussen zorgen ervoor dat de boot eenvoudig aan- en uit te trekken is. De boot is met leer en stof gevoerd en de binnenzool is uitneembaar. De original valt iets smaller dan de classic Blundstone boot.
Ga naar Nolten
37
37.5
38
38.5
39
40
41
41.5
42
Ga naar Nolten
587 Women Rustic Black
€189.95

Blundstone | Nolten

587 Women Rustic Black

Blundstone 1615 Chelsea Boot voor dames. Deze tijdloze original Chelsea boot van Blundstone is gemaakt in Tasmania in Australie door heritage merk Blundstone wat al sinds 1870 bestaat. Het Black Rustic Nubuck kan tegen een stootje, De TPU-loopzool is licht van gewicht en hittebestendig tot 110 graden en is voorzien van SPS, shock protection system. SPS zorgt ervoor dat schokken beter worden opgevangen.. Het elastiek aan de zijkant en de treklussen zorgen ervoor dat de boot eenvoudig aan- en uit te trekken is. De boot is met stof en leer gevoerd en de binnenzool is uitneembaar.
Ga naar Nolten
37
37.5
38
38.5
39
40
41
Ga naar Nolten
Bruine Chelsea Boots Women's Heel
€184.95

Blundstone | Omoda

Bruine Chelsea Boots Women's Heel

Waar je ook gaat, met de waterafstotende schoenen van het Australische merk Blundstone aan je voeten ben je klaar voor ieder avontuur! Dit zijn namelijk niet zomaar schoenen, dit zijn Blundstones! En of je nu een coole stedentrip gaat maken of toe bent aan een uitdagende outdoor wandeling, deze schoenen zorgen voor droge en comfortabele voeten de hele dag door. Ze zijn geïnspireerd op de mooie, maar ruige ondergronden van Tasmanië in Australië en hebben een stijlvol, robuust uiterlijk door de twee elastieken aan de zijkant. Ze worden liefkozend 'Blunnies' genoemd en zijn te herkennen aan de 'pull tags' van textiel merklint op de voor- en achterkant van de schacht. Dit model Women's Heel is uitgevoerd in bruin leer met een voering van leer en een uitneembaar voetbed van textiel. Het laarsje heeft een hak van 5,5 centimeter hoog en een rubberen loopzool met een gripvast profiel voor veel stabiliteit.
Ga naar Omoda
37
37.5
38
38.5
39
40
41
41.5
42
Ga naar Omoda
Bruine Chelsea Boots Women's
€194.95

Blundstone | Omoda

Bruine Chelsea Boots Women's

Waar je ook gaat, met de waterafstotende schoenen van het Australische merk Blundstone aan je voeten ben je klaar voor ieder avontuur! Dit zijn namelijk niet zomaar schoenen, dit zijn Blundstones! En of je nu een coole stedentrip gaat maken of toe bent aan een uitdagende outdoor wandeling, deze schoenen zorgen voor droge en comfortabele voeten de hele dag door. Ze zijn geïnspireerd op de mooie, maar ruige ondergronden van Tasmanië in Australië en hebben een stijlvol, robuust uiterlijk door de twee elastieken aan de zijkant, waardoor ze een ruime instap en een hoog loopcomfort bieden. Ze worden liefkozend 'Blunnies' genoemd en zijn te herkennen aan de 'pull tags' van textiel merklint op de voor- en achterkant van de schacht. Deze bruine chelsea boots Women's zijn gemaakt van premium nubuckleer met klassieke brogue perforaties. Ze hebben een voering van leer en textiel met een uitneembaar voetbed van geperforeerd textiel. De zolen zijn licht en flexibel waardoor je er heerlijk op loopt en vermoeide, pijnlijke voeten tot het verleden behoren. Het grove profiel zorgt voor een perfecte grip en de hak met reliëf merkopdruk geeft je een klein beetje extra lengte. De zool is 2 centimeter dik, de hak heeft een hoogte van 3 centimeter en de schacht is 14 centimeter hoog. Deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar door ze goed te verzorgen blijven ze langer mooi en gaan ze nóg langer mee!
Ga naar Omoda
37
37.5
38
38.5
39
40
41
41.5
Ga naar Omoda
Groene Chelsea Boots Original Dames
€169.95

Blundstone | Omoda

Groene Chelsea Boots Original Dames

Waar je ook gaat, met de waterafstotende schoenen van het Australische merk Blundstone aan je voeten ben je klaar voor ieder avontuur! Dit zijn namelijk niet zomaar schoenen, dit zijn Blundstones! En of je nu een coole stedentrip gaat maken of toe bent aan een uitdagende outdoor wandeling, deze schoenen zorgen voor droge en comfortabele voeten de hele dag door. Ze zijn geïnspireerd op de mooie, maar ruige ondergronden van Tasmanië in Australië en hebben een stijlvol, robuust uiterlijk door de twee elastieken aan de zijkant, waardoor ze een ruime instap en een hoog loopcomfort bieden. Ze worden liefkozend 'Blunnies' genoemd en zijn te herkennen aan de 'pull tags' van textiel merklint op de voor- en achterkant. Deze groene chelsea boots Original Dames zijn gemaakt van premium leer en hebben een textiel voering met een uitneembaar voetbed van geperforeerd textiel. Dit voetbed is orthopedisch verantwoord en heeft een hoge dempende en absorberende werking voor oPMErkelijk comfort. De zolen zijn licht en flexibel waardoor je er heerlijk op loopt en vermoeide, pijnlijke voeten tot het verleden behoren. Het grove profiel zorgt voor een perfecte grip en de hak met reliëf merkopdruk geeft je een klein beetje extra lengte. De zool is ruim 1,5 centimeter dik, de hak heeft een hoogte van 3 centimeter en de schacht is 13 centimeter hoog. Deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar door ze goed te verzorgen blijven ze langer mooi en gaan ze nóg langer mee!
Ga naar Omoda
36
37
37.5
38
38.5
39
40
41
41.5
42
43
Ga naar Omoda
Cognac Chelsea Boots Classic Dames
€189.95

Blundstone | Omoda

Cognac Chelsea Boots Classic Dames

Waar je ook gaat, met de waterafstotende schoenen van het Australische merk Blundstone aan je voeten ben je klaar voor ieder avontuur! Dit zijn namelijk niet zomaar schoenen, dit zijn Blundstones! En of je nu een coole stedentrip gaat maken of toe bent aan een uitdagende outdoor wandeling, deze schoenen zorgen voor droge en comfortabele voeten de hele dag door. Ze zijn geïnspireerd op de mooie, maar ruige ondergronden van Tasmanië in Australië en hebben een stijlvol, robuust uiterlijk door de twee elastieken aan de zijkant, waardoor ze een ruime instap en een hoog loopcomfort bieden. Ze worden liefkozend 'Blunnies' genoemd en zijn te herkennen aan de 'pull tags' van textiel merklint op de voor- en achterkant. Deze rustiek cognacbruine chelsea boots Classic Dames zijn gemaakt van premium nubuckleer en hebben een voering van leer en textiel met een uitneembaar voetbed van geperforeerd textiel. Dit voetbed is orthopedisch verantwoord en heeft een hoge dempende en absorberende werking voor oPMErkelijk comfort. Er wordt een extra paar inlegzooltjes bijgeleverd, die je eenvoudig onder het orthopedische voetbed kunt plaatsen voor een meer aansluitende pasvorm. De zolen zijn licht en flexibel waardoor je er heerlijk op loopt en vermoeide, pijnlijke voeten tot het verleden behoren. Het grove profiel zorgt voor een perfecte grip en de hak met reliëf merkopdruk geeft je een klein beetje extra lengte. De zool is 2 centimeter dik, de hak heeft een hoogte van 3 centimeter en de schacht is ruim 12 centimeter hoog. Deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar door ze goed te verzorgen blijven ze langer mooi en gaan ze nóg langer mee!
Ga naar Omoda
37
37.5
38
38.5
42
Ga naar Omoda
Taupe Chelsea Boots Dress Boot Dames
€189.95

Blundstone | Omoda

Taupe Chelsea Boots Dress Boot Dames

Waar je ook gaat, met de waterafstotende schoenen van het Australische merk Blundstone aan je voeten ben je klaar voor ieder avontuur! Dit zijn namelijk niet zomaar schoenen, dit zijn Blundstones! En of je nu een coole stedentrip gaat maken of toe bent aan een uitdagende outdoor wandeling, deze schoenen zorgen voor droge en comfortabele voeten de hele dag door. Ze zijn geïnspireerd op de mooie, maar ruige ondergronden van Tasmanië in Australië en hebben een stijlvol, robuust uiterlijk door de twee elastieken aan de zijkant, waardoor ze een ruime instap en een hoog loopcomfort bieden. Ze worden liefkozend 'Blunnies' genoemd en zijn te herkennen aan de 'pull tags' van textiel merklint op de voor- en achterkant. Deze rustiek taupekleurige chelsea boots Dress Boot Dames zijn gemaakt van premium, gevlekt nubuckleer en hebben een voering van leer en textiel met een uitneembaar voetbed van geperforeerd textiel. Dit voetbed is orthopedisch verantwoord en heeft een hoge dempende en absorberende werking voor oPMErkelijk comfort. Dit model is chic en stoer tegelijk door de vierkante neus en de verfijnde zool. De zolen zijn licht en flexibel waardoor je er heerlijk op loopt en vermoeide, pijnlijke voeten tot het verleden behoren. Het vlakkenprofiel zorgt voor een perfecte grip en de hak met reliëf merkopdruk geeft je een klein beetje extra lengte. De strakke zool is circa 1 centimeter dik, de hak heeft een hoogte van 3 centimeter en de schacht is ruim 12 centimeter hoog. Deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar door ze goed te verzorgen blijven ze langer mooi en gaan ze nóg langer mee!
Ga naar Omoda
36
37
37.5
38
38.5
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Bruine Chelsea Boots Classic Dames
€194.95

Blundstone | Omoda

Bruine Chelsea Boots Classic Dames

Waar je ook gaat, met de waterafstotende schoenen van het Australische merk Blundstone aan je voeten ben je klaar voor ieder avontuur! Dit zijn namelijk niet zomaar schoenen, dit zijn Blundstones! En of je nu een coole stedentrip gaat maken of toe bent aan een uitdagende outdoor wandeling, deze schoenen zorgen voor droge en comfortabele voeten de hele dag door. Ze zijn geïnspireerd op de mooie, maar ruige ondergronden van Tasmanië in Australië en hebben een stijlvol, robuust uiterlijk door de twee elastieken aan de zijkant, waardoor ze een ruime instap en een hoog loopcomfort bieden. Ze worden liefkozend 'Blunnies' genoemd en zijn te herkennen aan de 'pull tags' van textiel merklint op de voor- en achterkant. Deze rustiek bruine chelsea boots Classic Dames zijn gemaakt van premium nubuckleer en hebben een voering van leer en textiel met een uitneembaar voetbed van geperforeerd textiel. Dit voetbed is orthopedisch verantwoord en heeft een hoge dempende en absorberende werking voor oPMErkelijk comfort. Er wordt een extra paar inlegzooltjes bijgeleverd, die je eenvoudig onder het orthopedische voetbed kunt plaatsen voor een meer aansluitende pasvorm. De zolen zijn licht en flexibel waardoor je er heerlijk op loopt en vermoeide, pijnlijke voeten tot het verleden behoren. Het grove profiel zorgt voor een perfecte grip en de hak met reliëf merkopdruk geeft je een klein beetje extra lengte. De zool is 2 centimeter dik, de hak heeft een hoogte van 3 centimeter en de schacht is ruim 12 centimeter hoog. Deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar door ze goed te verzorgen blijven ze langer mooi en gaan ze nóg langer mee!
Ga naar Omoda
37
38
38.5
39
40
41
41.5
42
Ga naar Omoda
Bruine Chelsea Boots Dress Boot Dames
€189.95

Blundstone | Omoda

Bruine Chelsea Boots Dress Boot Dames

Waar je ook gaat, met de waterafstotende schoenen van het Australische merk Blundstone aan je voeten ben je klaar voor ieder avontuur! Dit zijn namelijk niet zomaar schoenen, dit zijn Blundstones! En of je nu een coole stedentrip gaat maken of toe bent aan een uitdagende outdoor wandeling, deze schoenen zorgen voor droge en comfortabele voeten de hele dag door. Ze zijn geïnspireerd op de mooie, maar ruige ondergronden van Tasmanië in Australië en hebben een stijlvol, robuust uiterlijk door de twee elastieken aan de zijkant, waardoor ze een ruime instap en een hoog loopcomfort bieden. Ze worden liefkozend 'Blunnies' genoemd en zijn te herkennen aan de 'pull tags' van textiel merklint op de voor- en achterkant. Deze rustiek donker bruine chelsea boots Dress Boot Dames zijn gemaakt van premium, leer en hebben een voering van leer en textiel met een uitneembaar voetbed van geperforeerd textiel. Dit voetbed is orthopedisch verantwoord en heeft een hoge dempende en absorberende werking voor oPMErkelijk comfort. Dit model is chic en stoer tegelijk door de vierkante neus en de verfijnde zool. De zolen zijn licht en flexibel waardoor je er heerlijk op loopt en vermoeide, pijnlijke voeten tot het verleden behoren. Het vlakkenprofiel zorgt voor een perfecte grip en de hak met reliëf merkopdruk geeft je een klein beetje extra lengte. De strakke zool is circa 1 centimeter dik, de hak heeft een hoogte van 3 centimeter en de schacht is ruim 12 centimeter hoog. Deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar door ze goed te verzorgen blijven ze langer mooi en gaan ze nóg langer mee!
Ga naar Omoda
36
37
37.5
38
38.5
39
40
41
41.5
Ga naar Omoda
Taupe Chelsea Boots Classic Dames
€189.95

Blundstone | Omoda

Taupe Chelsea Boots Classic Dames

Waar je ook gaat, met de waterafstotende schoenen van het Australische merk Blundstone aan je voeten ben je klaar voor ieder avontuur! Dit zijn namelijk niet zomaar schoenen, dit zijn Blundstones! En of je nu een coole stedentrip gaat maken of toe bent aan een uitdagende outdoor wandeling, deze schoenen zorgen voor droge en comfortabele voeten de hele dag door. Ze zijn geïnspireerd op de mooie, maar ruige ondergronden van Tasmanië in Australië en hebben een stijlvol, robuust uiterlijk door de twee elastieken aan de zijkant, waardoor ze een ruime instap en een hoog loopcomfort bieden. Ze worden liefkozend 'Blunnies' genoemd en zijn te herkennen aan de 'pull tags' van textiel merklint op de voor- en achterkant. Deze rustiek taupekleurige chelsea boots Classic Dames zijn gemaakt van premium nubuckleer en hebben een voering van leer en textiel met een uitneembaar voetbed van geperforeerd textiel. Dit voetbed is orthopedisch verantwoord en heeft een hoge dempende en absorberende werking voor oPMErkelijk comfort. Er wordt een extra paar inlegzooltjes bijgeleverd, die je eenvoudig onder het orthopedische voetbed kunt plaatsen voor een meer aansluitende pasvorm. De zolen zijn licht en flexibel waardoor je er heerlijk op loopt en vermoeide, pijnlijke voeten tot het verleden behoren. Het grove profiel zorgt voor een perfecte grip en de hak met reliëf merkopdruk geeft je een klein beetje extra lengte. De zool is 2 centimeter dik, de hak heeft een hoogte van 3 centimeter en de schacht is ruim 12 centimeter hoog. Deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar door ze goed te verzorgen blijven ze langer mooi en gaan ze nóg langer mee!
Ga naar Omoda
36
37
37.5
38
38.5
39
40
41
41.5
42
Ga naar Omoda
1306 chelseaboots
€189.99

Blundstone | Nelson

1306 chelseaboots

Blundstone 1306 dames chelseaboot Deze stoere maar tevens klassieke chelsea boot van het merk Blundstone komt uit de Classic collectie. De mooie uitstraling van het bruine nubuck en het bruine elastiek aan beide kanten is kenmerkend voor Blundstone. De binnenkant is gevoerd met leer en op de voorvoet met anti-bacterieel stof. Het voetbed is volledig uitneembaar en de schoen is ideaal om podotherapeutische zooltjes in te leggen. Bevat een loopzool die lichtgewicht en hittebestendig is tot 110 graden, daarnaast heeft de zool een buigzame grip en is deze flexibel. De Classics modellen zijn wat ruimer op de wreef dan de Orginals. Hierdoor zijn ze ideaal voor mensen met een hoge wreef of een bredere voet.
Ga naar Nelson
37
38
38.5
39
40
41
42
Ga naar Nelson
585 Women Rustic Brown
€189.95

Blundstone | Nolten

585 Women Rustic Brown

Blundstone 585 Chelsea Boot voor dames. Deze tijdloze Classic Chelsea boot van Blundstone is gemaakt in Tasmania in Australie door heritage merk Blundstone wat al sinds 1870 bestaat. De boot uitgevoerd in rustic brown nubuck kan tegen een stootje, De TPU-loopzool is licht van gewicht en hittebestendig tot 110 graden. Het elastiek aan de zijkant en de treklussen zorgen ervoor dat de boot eenvoudig aan- en uit te trekken is. De boot is met leer en stof gevoerd en de binnenzool is uitneembaar.
Ga naar Nolten
37
37.5
38
38.5
39
40
41
41.5
42
Ga naar Nolten
1615 Women Suede Olive
€169.95

Blundstone | Nolten

1615 Women Suede Olive

Blundstone 1615 Chelsea Boot voor dames. Deze tijdloze original Chelsea boot van Blundstone is gemaakt in Tasmania in Australie door heritage merk Blundstone wat al sinds 1870 bestaat. Het Olive geschuurde suede kan tegen een stootje, De TPU-loopzool is licht van gewicht en hittebestendig tot 110 graden. Het elastiek aan de zijkant en de treklussen zorgen ervoor dat de boot eenvoudig aan- en uit te trekken is. De boot is met stof gevoerd en de binnenzool is uitneembaar. De original valt iets smaller dan de classic Blundstone boot.
Ga naar Nolten
37.5
38
38.5
39
40
41
Ga naar Nolten
068 chelseaboots
€189.99

Blundstone | Nelson

068 chelseaboots

Blundstone 068 dames chelseaboot Deze klassieke chelseaboot van het merk Blundstone is de perfecte basis boot voor onder iedere outfit! De schoen is van zwart leer en heeft het kenmerkende zwarte elastiek aan beide zijden. De binnenkant is gevoerd met leer en op de voorvoet met anti-bacterieel stof. Voorzien van een voetbed die uitneembaar is waardoor er eventueel eigen podotherapeutische inlegzolen ingelegt kunnen worden. De loopzool is lichtgewicht en hittebestendig tot 110 graden, met een buigzame grip en flexibiliteit.
Ga naar Nelson
36
37
38
38.5
39
40
41
41.5
Ga naar Nelson
Grijze Chelsea Boots Classic Dames
€189.95

Blundstone | Omoda

Grijze Chelsea Boots Classic Dames

Waar je ook gaat, met de waterafstotende schoenen van het Australische merk Blundstone aan je voeten ben je klaar voor ieder avontuur! Dit zijn namelijk niet zomaar schoenen, dit zijn Blundstones! En of je nu een coole stedentrip gaat maken of toe bent aan een uitdagende outdoor wandeling, deze schoenen zorgen voor droge en comfortabele voeten de hele dag door. Ze zijn geïnspireerd op de mooie, maar ruige ondergronden van Tasmanië in Australië en hebben een stijlvol, robuust uiterlijk door de twee elastieken aan de zijkant, waardoor ze een ruime instap en een hoog loopcomfort bieden. Ze worden liefkozend 'Blunnies' genoemd en zijn te herkennen aan de 'pull tags' van textiel merklint op de voor- en achterkant. Deze rustiek grijze chelsea boots Classic Dames zijn gemaakt van premium nubuckleer en hebben een voering van leer en textiel met een uitneembaar voetbed van geperforeerd textiel. Dit voetbed is orthopedisch verantwoord en heeft een hoge dempende en absorberende werking voor oPMErkelijk comfort. Er wordt een extra paar inlegzooltjes bijgeleverd, die je eenvoudig onder het orthopedische voetbed kunt plaatsen voor een meer aansluitende pasvorm. De zolen zijn licht en flexibel waardoor je er heerlijk op loopt en vermoeide, pijnlijke voeten tot het verleden behoren. Het grove profiel zorgt voor een perfecte grip en de hak met reliëf merkopdruk geeft je een klein beetje extra lengte. De zool is 2 centimeter dik, de hak heeft een hoogte van 3 centimeter en de schacht is ruim 12 centimeter hoog. Deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar door ze goed te verzorgen blijven ze langer mooi en gaan ze nóg langer mee!
Ga naar Omoda
36
37
37.5
38
38.5
39
40
41.5
42
Ga naar Omoda
Bruine Chelsea Boots Original Dames
€179.95

Blundstone | Omoda

Bruine Chelsea Boots Original Dames

Waar je ook gaat, met de waterafstotende schoenen van het Australische merk Blundstone aan je voeten ben je klaar voor ieder avontuur! Dit zijn namelijk niet zomaar schoenen, dit zijn Blundstones! En of je nu een coole stedentrip gaat maken of toe bent aan een uitdagende outdoor wandeling, deze schoenen zorgen voor droge en comfortabele voeten de hele dag door. Ze zijn geïnspireerd op de mooie, maar ruige ondergronden van Tasmanië in Australië en hebben een stijlvol, robuust uiterlijk door de twee elastieken aan de zijkant, waardoor ze een ruime instap en een hoog loopcomfort bieden. Ze worden liefkozend 'Blunnies' genoemd en zijn te herkennen aan de 'pull tags' van textiel merklint op de voor- en achterkant. Deze donkerbruine chelsea boots Original Dames zijn gemaakt van premium leer en hebben een textiel voering met een uitneembaar voetbed van geperforeerd textiel. Dit voetbed is orthopedisch verantwoord en heeft een hoge dempende en absorberende werking voor oPMErkelijk comfort. De zolen zijn licht en flexibel waardoor je er heerlijk op loopt en vermoeide, pijnlijke voeten tot het verleden behoren. Het grove profiel zorgt voor een perfecte grip en de hak met reliëf merkopdruk geeft je een klein beetje extra lengte. De zool is 2 centimeter dik, de hak heeft een hoogte van bijna 4 centimeter en de schacht is 13 centimeter hoog. Deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar door ze goed te verzorgen blijven ze langer mooi en gaan ze nóg langer mee!
Ga naar Omoda
36
37
37.5
38
38.5
39
40
41
41.5
42
Ga naar Omoda
Zwarte Chelsea Boots Original Dames
€179.95

Blundstone | Omoda

Zwarte Chelsea Boots Original Dames

Waar je ook gaat, met de waterafstotende schoenen van het Australische merk Blundstone aan je voeten ben je klaar voor ieder avontuur! Dit zijn namelijk niet zomaar schoenen, dit zijn Blundstones! En of je nu een coole stedentrip gaat maken of toe bent aan een uitdagende outdoor wandeling, deze schoenen zorgen voor droge en comfortabele voeten de hele dag door. Ze zijn geïnspireerd op de mooie, maar ruige ondergronden van Tasmanië in Australië en hebben een stijlvol, robuust uiterlijk door de twee elastieken aan de zijkant, waardoor ze een ruime instap en een hoog loopcomfort bieden. Ze worden liefkozend 'Blunnies' genoemd en zijn te herkennen aan de 'pull tags' van textiel merklint op de voor- en achterkant. Deze zwarte chelsea boots Original Dames zijn gemaakt van premium leer en hebben een textiel voering met een uitneembaar voetbed van geperforeerd textiel. Dit voetbed is orthopedisch verantwoord en heeft een hoge dempende en absorberende werking voor oPMErkelijk comfort. De zolen zijn licht en flexibel waardoor je er heerlijk op loopt en vermoeide, pijnlijke voeten tot het verleden behoren. Het grove profiel zorgt voor een perfecte grip en de hak met reliëf merkopdruk geeft je een klein beetje extra lengte. De zool is 2 centimeter dik, de hak heeft een hoogte van bijna 4 centimeter en de schacht is 13 centimeter hoog. Deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar door ze goed te verzorgen blijven ze langer mooi en gaan ze nóg langer mee!
Ga naar Omoda
36
37
37.5
38
38.5
39
40
41
41.5
42
43
Ga naar Omoda
Zwarte Chelsea Boots Women's Heel
€184.95

Blundstone | Omoda

Zwarte Chelsea Boots Women's Heel

Waar je ook gaat, met de waterafstotende schoenen van het Australische merk Blundstone aan je voeten ben je klaar voor ieder avontuur! Dit zijn namelijk niet zomaar schoenen, dit zijn Blundstones! En of je nu een coole stedentrip gaat maken of toe bent aan een uitdagende outdoor wandeling, deze schoenen zorgen voor droge en comfortabele voeten de hele dag door. Ze zijn geïnspireerd op de mooie, maar ruige ondergronden van Tasmanië in Australië en hebben een stijlvol, robuust uiterlijk door de twee elastieken aan de zijkant. Ze worden liefkozend 'Blunnies' genoemd en zijn te herkennen aan de 'pull tags' van textiel merklint op de voor- en achterkant van de schacht. Dit model Women's Heel is uitgevoerd in zwart leer met een voering van leer en een uitneembaar voetbed van textiel. Het laarsje heeft een hak van 5,5 centimeter hoog en een rubberen loopzool met een gripvast profiel voor veel stabiliteit.
Ga naar Omoda
37
37.5
38
38.5
39
40
41
41.5
42
Ga naar Omoda
Zwarte Chelsea Boots Dress Boot Dames
€189.95

Blundstone | Omoda

Zwarte Chelsea Boots Dress Boot Dames

Waar je ook gaat, met de waterafstotende schoenen van het Australische merk Blundstone aan je voeten ben je klaar voor ieder avontuur! Dit zijn namelijk niet zomaar schoenen, dit zijn Blundstones! En of je nu een coole stedentrip gaat maken of toe bent aan een uitdagende outdoor wandeling, deze schoenen zorgen voor droge en comfortabele voeten de hele dag door. Ze zijn geïnspireerd op de mooie, maar ruige ondergronden van Tasmanië in Australië en hebben een stijlvol, robuust uiterlijk door de twee elastieken aan de zijkant, waardoor ze een ruime instap en een hoog loopcomfort bieden. Ze worden liefkozend 'Blunnies' genoemd en zijn te herkennen aan de 'pull tags' van textiel merklint op de voor- en achterkant. Deze rustiek zwarte chelsea boots Dress Boot Dames zijn gemaakt van premium, leer en hebben een voering van leer en textiel met een uitneembaar voetbed van geperforeerd textiel. Dit voetbed is orthopedisch verantwoord en heeft een hoge dempende en absorberende werking voor oPMErkelijk comfort. Dit model is chic en stoer tegelijk door de vierkante neus en de verfijnde zool. De zolen zijn licht en flexibel waardoor je er heerlijk op loopt en vermoeide, pijnlijke voeten tot het verleden behoren. Het vlakkenprofiel zorgt voor een perfecte grip en de hak met reliëf merkopdruk geeft je een klein beetje extra lengte. De strakke zool is circa 1 centimeter dik, de hak heeft een hoogte van 3 centimeter en de schacht is ruim 12 centimeter hoog. Deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar door ze goed te verzorgen blijven ze langer mooi en gaan ze nóg langer mee!
Ga naar Omoda
36
37
38
38.5
39
Ga naar Omoda
Zwarte Chelsea Boots Women's
€194.95

Blundstone | Omoda

Zwarte Chelsea Boots Women's

Waar je ook gaat, met de waterafstotende schoenen van het Australische merk Blundstone aan je voeten ben je klaar voor ieder avontuur! Dit zijn namelijk niet zomaar schoenen, dit zijn Blundstones! En of je nu een coole stedentrip gaat maken of toe bent aan een uitdagende outdoor wandeling, deze schoenen zorgen voor droge en comfortabele voeten de hele dag door. Ze zijn geïnspireerd op de mooie, maar ruige ondergronden van Tasmanië in Australië en hebben een stijlvol, robuust uiterlijk door de twee elastieken aan de zijkant, waardoor ze een ruime instap en een hoog loopcomfort bieden. Ze worden liefkozend 'Blunnies' genoemd en zijn te herkennen aan de 'pull tags' van textiel merklint op de voor- en achterkant van de schacht. Deze zwarte chelsea boots Women's zijn gemaakt van premium nubuckleer met klassieke brogue perforaties. Ze hebben een voering van leer en textiel met een uitneembaar voetbed van geperforeerd textiel. De zolen zijn licht en flexibel waardoor je er heerlijk op loopt en vermoeide, pijnlijke voeten tot het verleden behoren. Het grove profiel zorgt voor een perfecte grip en de hak met reliëf merkopdruk geeft je een klein beetje extra lengte. De zool is 2 centimeter dik, de hak heeft een hoogte van 3 centimeter en de schacht is 14 centimeter hoog. Deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar door ze goed te verzorgen blijven ze langer mooi en gaan ze nóg langer mee!
Ga naar Omoda
36
37
37.5
38
38.5
39
40
41
41.5
42
Ga naar Omoda
Bruine Chelsea Boots Women's
€194.95

Blundstone | Omoda

Bruine Chelsea Boots Women's

Waar je ook gaat, met de waterafstotende schoenen van het Australische merk Blundstone aan je voeten ben je klaar voor ieder avontuur! Dit zijn namelijk niet zomaar schoenen, dit zijn Blundstones! En of je nu een coole stedentrip gaat maken of toe bent aan een uitdagende outdoor wandeling, deze schoenen zorgen voor droge en comfortabele voeten de hele dag door. Ze zijn geïnspireerd op de mooie, maar ruige ondergronden van Tasmanië in Australië en hebben een stijlvol, robuust uiterlijk door de twee elastieken aan de zijkant, waardoor ze een ruime instap en een hoog loopcomfort bieden. Ze worden liefkozend 'Blunnies' genoemd en zijn te herkennen aan de 'pull tags' van textiel merklint op de voor- en achterkant van de schacht. Deze bruine chelsea boots Women's zijn gemaakt van premium nubuckleer met klassieke brogue perforaties. Ze hebben een voering van leer en textiel met een uitneembaar voetbed van geperforeerd textiel. De zolen zijn licht en flexibel waardoor je er heerlijk op loopt en vermoeide, pijnlijke voeten tot het verleden behoren. Het grove profiel zorgt voor een perfecte grip en de hak met reliëf merkopdruk geeft je een klein beetje extra lengte. De zool is 2 centimeter dik, de hak heeft een hoogte van 3 centimeter en de schacht is 14 centimeter hoog. Deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar door ze goed te verzorgen blijven ze langer mooi en gaan ze nóg langer mee!
Ga naar Omoda
36
37
37.5
38
38.5
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Chelseaboots - Bruin
€182.00

Blundstone | Miinto

Chelseaboots - Bruin

Deze beschrijving is automatisch vertaald: Chelsea 1615 laarzen voor tieners en volwassenen van het merk Blundstone Kleur: Verkrijgbaar in kaki leer (Dark Olive) Details: Laarzen met ronde neus, met elastiek aan weerszijden van de laarzen en twee lipjes aan de voor- en achterkant met (naam van het zichtbare merkteken) om gemakkelijker aan te trekken. Samenstelling: suède; Buitenzool: rubber. Entretrien: waterdichtmakende spray.
Ga naar Miinto Ga naar Miinto
Laarzen - Zwart
–20%
€156.00 €195.00

Blundstone | Miinto

Laarzen - Zwart

Ontdek fashion van 's werelds beste modeboetieks online bij Miinto.
Ga naar Miinto Ga naar Miinto
Chelseaboots - Zwart
€185.00

Blundstone | Miinto

Chelseaboots - Zwart

Ontdek fashion van 's werelds beste modeboetieks online bij Miinto.
Ga naar Miinto Ga naar Miinto
Chelseaboots - Zwart
–17%
€185.00 €222.00

Blundstone | Miinto

Chelseaboots - Zwart

Ontdek fashion van 's werelds beste modeboetieks online bij Miinto.
Ga naar Miinto Ga naar Miinto
Chelseaboots - Zwart
€179.00

Blundstone | Miinto

Chelseaboots - Zwart

Deze beschrijving is automatisch vertaald: Blundstone Bccal 0012 Vrouwen Zwart
Ga naar Miinto Ga naar Miinto
Chelseaboots - Bruin
€210.00

Blundstone | Miinto

Chelseaboots - Bruin

Ontdek fashion van 's werelds beste modeboetieks online bij Miinto.
Ga naar Miinto Ga naar Miinto
Laarzen - Zwart
–20%
€101.60 €127.00

Blundstone | Miinto

Laarzen - Zwart

Materiaal: leer Productstijl-ID: 580Bcblack Deze beschrijving is automatisch vertaald.
Ga naar Miinto Ga naar Miinto
Chelseaboots - Zwart
–20%
€156.00 €195.00

Blundstone | Miinto

Chelseaboots - Zwart

Ontdek fashion van 's werelds beste modeboetieks online bij Miinto.
Ga naar Miinto Ga naar Miinto
Chelseaboots - Zwart
€185.00

Blundstone | Miinto

Chelseaboots - Zwart

Ontdek fashion van 's werelds beste modeboetieks online bij Miinto.
Ga naar Miinto Ga naar Miinto
Chelseaboots - Zwart
–45%
€156.00 €285.00

Blundstone | Miinto

Chelseaboots - Zwart

Materiaal: 100% leer Productstijl-ID: 11769-0M03T-00000 Deze beschrijving is automatisch vertaald.
Ga naar Miinto Ga naar Miinto
Chelseaboots - Zwart
–18%
€234.00 €285.00

Blundstone | Miinto

Chelseaboots - Zwart

Deze beschrijving is automatisch vertaald: BRAND BLUNDSTONEColore NERO Glitter ORODESCRIZIONEStivaletti Blundstone # 2031 in Chelsea-stijl, gemaakt van waterdicht zwart leer met elastische kant glitter oro. Si stijging op een comfortabele anti-slip rubberen zool met een verhoogde hiel en zijn uitgerust met voor- en tab achter te calzata. Un model te vergemakkelijken originelen van de serie die u & agrave zal aanbieden; comfort met een mode-stijl te dragen van 's morgens tot' s avonds op het spoor ballo. MATERIALE & bull; Premium & bull leer; Iconico elastische side & bull; gegoten EVA voetbed voor comfort & bull; Lichtgewicht TPU buitenzool hittebestendig & bull; XRD Technology & reg; in de hiel voor maximale absorptie van PRODOTTODai urti CURA uw Blundstone l & rsquo; liefde die je verdient Hoewel onze laarzen zijn ontworpen om duurzaam te zijn, & egrave!; vitaal belang dat je je voor hen zorgen als je wilt om ze langer te maken en hun uiterlijk originale. I onze laarzen zijn gemaakt van leer met verschillende afwerkingen, suède, nubuck en tela. Ogni materiaal behouden moet zorgvuldig en zo diverso. Segui worden schoongemaakt onze richtlijnen om te zorgen voor uw Blundstone & bull.; Eerste verwijderen aangekoekt vuil met een borstel zachte borstel of een vochtige doek en laat de laarzen alle & rsquo droog; lucht uit de buurt van direct zonlicht en warmtebronnen, die kan uw huid uitdrogen en Bull.; Solliciteer schoensmeer of crème spray. La eerste keer dat u schoensmeer gebruiken wordt aangeraden om het te testen in een zone van de laarzen een beetje & rsquo; verborgen om ervoor te zorgen dat niet de kleur of l & rsquo niet wijzigt; verschijning & bull.; Als u gebruik maakt gepolijste schoen, breng een kleine hoeveelheid & agrave; op een doek of een borstel en spread op schoenen met een cirkelvormige beweging & bull.; Verwijder de overtollige nagellak en laten drogen.
Ga naar Miinto Ga naar Miinto
Chelseaboots - Zwart
–45%
€156.00 €285.00

Blundstone | Miinto

Chelseaboots - Zwart

Deze beschrijving is automatisch vertaald: Zwart leder zilver glitter elastic Lining: leer en fabric Solothurn: leer Referentie Meting: 3.5Fit: 's regular Blundstone vrouwen enkellaars gemaakt van leer, aangevuld met een flexibele rubberen zool geschikt voor tractie. Ze onderscheiden zich door het elastische materiaal met zilverglitter en zijn ingericht met essentiële stiksel. De bovenste garanties weerstand en zachtheid en hoogtepunten de hoge kwaliteit van deze schoenen, waardoor de mogelijkheid om elke stap te genieten.
Ga naar Miinto Ga naar Miinto

Wis alle filters

Filter op
 • Sorteren
 • Prijs
 • Merk Blundstone
 • Webshop
 • Kleur
 • Schoenmaat
Sorteren
Prijs
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Webshop
Kleur
Schoenmaat