Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Alle

Prijs

Filter
Sorteer op
Meest bekeken
  • Meest bekeken
  • Nieuw
  • Laagste prijs
  • Hoogste prijs
LUCKY
€179.00

Ba&Sh | Pearle

LUCKY

Nieuwe zonnebril nodig? Zoek niet verder! De ba&sh LUCKY NODO is namelijk onmisbaar in jouw collectie. Dit prachtige dames model is bruin en is gemaakt van metaal. De blauwe glazen filteren scherp licht en verminderen contrast. De ba&sh LUCKY NODO heeft een rond montuur. Dit past goed bij een langwerpige, ovale, vierkante of driehoekige gezichtsvorm. Dit montuur valt klein.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
LEONI
€179.00

Ba&Sh | Pearle

LEONI

Nieuwe zonnebril nodig? Zoek niet verder! De ba&sh LEONI RC67 is namelijk onmisbaar in jouw collectie. Dit prachtige dames model is roze en is gemaakt van kunststof. De bruine zonnebrilglazen zorgen voor een verhoogd contrast en blokkeren blauw licht. De ba&sh LEONI RC67 heeft een rechthoekig montuur. Dit past goed bij een ovale of ronde gezichtsvorm. Dit montuur valt klein.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
LAYA
€189.00

Ba&Sh | Pearle

LAYA

Nieuwe zonnebril nodig? Zoek niet verder! De ba&sh LAYA DO10 is namelijk onmisbaar in jouw collectie. Dit prachtige dames model is bruin en is gemaakt van metaal. De groene zonnebrilglazen hebben een kalmerend effect en remmen felle lichtschitteringen. De ba&sh LAYA DO10 heeft een rechthoekig montuur. Dit past goed bij een ovale of ronde gezichtsvorm. Dit montuur valt klein.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
LYVIE
€189.00

Ba&Sh | Pearle

LYVIE

Nieuwe zonnebril nodig? Zoek niet verder! De ba&sh LYVIE E635 is namelijk onmisbaar in jouw collectie. Dit prachtige dames model is bruin en is gemaakt van kunststof. De bruine zonnebrilglazen zorgen voor een verhoogd contrast en blokkeren blauw licht. De ba&sh LYVIE E635 heeft een rechthoekig montuur. Dit past goed bij een ovale of ronde gezichtsvorm. Dit montuur valt klein.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
LIDI
€189.00

Ba&Sh | Pearle

LIDI

Nieuwe zonnebril nodig? Zoek niet verder! De ba&sh LIDI NU84 is namelijk onmisbaar in jouw collectie. Dit prachtige dames model is bruin en is gemaakt van kunststof. De bruine zonnebrilglazen zorgen voor een verhoogd contrast en blokkeren blauw licht. De ba&sh LIDI NU84 heeft een rechthoekig montuur. Dit past goed bij een ovale of ronde gezichtsvorm. Dit montuur valt klein.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
LEONI
€169.00

Ba&Sh | Pearle

LEONI

Nieuwe zonnebril nodig? Zoek niet verder! De ba&sh LEONI E505 is namelijk onmisbaar in jouw collectie. Dit prachtige dames model is bruin en is gemaakt van kunststof. De blauwe glazen filteren scherp licht en verminderen contrast. De ba&sh LEONI E505 heeft een rond montuur. Dit past goed bij een langwerpige, ovale, vierkante of driehoekige gezichtsvorm. Dit montuur valt klein.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
LOMA
€169.00

Ba&Sh | Pearle

LOMA

Nieuwe zonnebril nodig? Zoek niet verder! De ba&sh LOMA E240 is namelijk onmisbaar in jouw collectie. Dit prachtige dames model is bruin en is gemaakt van kunststof. De grijze zonnebrilglazen verminderen lichtschitteringen en houden omgevingskleuren realistisch. De ba&sh LOMA E240 heeft een rond montuur. Dit past goed bij een langwerpige, ovale, vierkante of driehoekige gezichtsvorm. Dit montuur valt klein.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
0BA1038
€239.00

Ba&Sh | Pearle

0BA1038

Is het tijd voor een (nieuwe) bril? Misschien is dit wel het montuur dat je zoekt! Deze BA&SH bril is ontworpen voor dames. Hij is blauw met bruin en gemaakt van kunststof. De BA&SH 0BA1038 heeft een vierkant montuur. Dit past goed bij een ronde, langwerpige, ovale of hartvormige gezichtsvorm. Voldoet de BA&SH 0BA1038 aan jouw wensen en ligt jouw sterkte tussen -5 en +5? Bestel'm dan direct online! Is je sterkte hoger of wil je een multifocale bril? Kom dan langs in één van onze winkels. We staan voor je klaar.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
BA1028
€239.00

Ba&Sh | Pearle

BA1028

Is het tijd voor een (nieuwe) bril? Misschien is dit wel het montuur dat je zoekt! Deze BA&SH bril is ontworpen voor dames. Hij is bruin en gemaakt van kunststof. De BA&SH BA1028 heeft een vierkant montuur. Dit past goed bij een ronde, langwerpige, ovale of hartvormige gezichtsvorm. Voldoet de BA&SH BA1028 aan jouw wensen en ligt jouw sterkte tussen -5 en +5? Bestel'm dan direct online! Is je sterkte hoger of wil je een multifocale bril? Kom dan langs in één van onze winkels. We staan voor je klaar.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
0BA1018
€219.00

Ba&Sh | Pearle

0BA1018

Is het tijd voor een (nieuwe) bril? Misschien is dit wel het montuur dat je zoekt! Deze BA&SH bril is ontworpen voor dames. Hij is roze en gemaakt van metaal. De BA&SH 0BA1018 heeft een rond montuur. Dit past goed bij een langwerpige, ovale, vierkante of driehoekige gezichtsvorm. Voldoet de BA&SH 0BA1018 aan jouw wensen en ligt jouw sterkte tussen -5 en +5? Bestel'm dan direct online! Is je sterkte hoger of wil je een multifocale bril? Kom dan langs in één van onze winkels. We staan voor je klaar.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
BA1030
€239.00

Ba&Sh | Pearle

BA1030

Is het tijd voor een (nieuwe) bril? Misschien is dit wel het montuur dat je zoekt! Deze BA&SH bril is ontworpen voor dames. Hij is beige en gemaakt van kunststof. De BA&SH BA1030 heeft een cat eye montuur. Dit past goed bij een hoekige gezichtsvorm. Voldoet de BA&SH BA1030 aan jouw wensen en ligt jouw sterkte tussen -5 en +5? Bestel'm dan direct online! Is je sterkte hoger of wil je een multifocale bril? Kom dan langs in één van onze winkels. We staan voor je klaar.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
0BA1028
€239.00

Ba&Sh | Pearle

0BA1028

Is het tijd voor een (nieuwe) bril? Misschien is dit wel het montuur dat je zoekt! Deze BA&SH bril is ontworpen voor dames. Hij is blauw met roze en gemaakt van kunststof. De BA&SH 0BA1028 heeft een vierkant montuur. Dit past goed bij een ronde, langwerpige, ovale of hartvormige gezichtsvorm. Voldoet de BA&SH 0BA1028 aan jouw wensen en ligt jouw sterkte tussen -5 en +5? Bestel'm dan direct online! Is je sterkte hoger of wil je een multifocale bril? Kom dan langs in één van onze winkels. We staan voor je klaar.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
BA1030
€239.00

Ba&Sh | Pearle

BA1030

Is het tijd voor een (nieuwe) bril? Misschien is dit wel het montuur dat je zoekt! Deze BA&SH bril is ontworpen voor dames. Hij is zwart en gemaakt van kunststof. De BA&SH BA1030 heeft een rond montuur. Dit past goed bij een langwerpige, ovale, vierkante of driehoekige gezichtsvorm. Voldoet de BA&SH BA1030 aan jouw wensen en ligt jouw sterkte tussen -5 en +5? Bestel'm dan direct online! Is je sterkte hoger of wil je een multifocale bril? Kom dan langs in één van onze winkels. We staan voor je klaar.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
BA1026
€219.00

Ba&Sh | Pearle

BA1026

Is het tijd voor een (nieuwe) bril? Misschien is dit wel het montuur dat je zoekt! Deze BA&SH bril is ontworpen voor dames. Hij is zwart en gemaakt van metaal. De BA&SH BA1026 heeft een vierkant montuur. Dit past goed bij een ronde, langwerpige, ovale of hartvormige gezichtsvorm. Voldoet de BA&SH BA1026 aan jouw wensen en ligt jouw sterkte tussen -5 en +5? Bestel'm dan direct online! Is je sterkte hoger of wil je een multifocale bril? Kom dan langs in één van onze winkels. We staan voor je klaar.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
BA1032
€219.00

Ba&Sh | Pearle

BA1032

Is het tijd voor een (nieuwe) bril? Misschien is dit wel het montuur dat je zoekt! Deze BA&SH bril is ontworpen voor dames. Hij is bruin met beige en gemaakt van kunststof. De BA&SH BA1032 heeft een rond montuur. Dit past goed bij een langwerpige, ovale, vierkante of driehoekige gezichtsvorm. Voldoet de BA&SH BA1032 aan jouw wensen en ligt jouw sterkte tussen -5 en +5? Bestel'm dan direct online! Is je sterkte hoger of wil je een multifocale bril? Kom dan langs in één van onze winkels. We staan voor je klaar.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
0BA1042
€219.00

Ba&Sh | Pearle

0BA1042

Is het tijd voor een (nieuwe) bril? Misschien is dit wel het montuur dat je zoekt! Deze BA&SH bril is ontworpen voor dames. Hij is bruin en gemaakt van metaal. De BA&SH 0BA1042 heeft een rond montuur. Dit past goed bij een langwerpige, ovale, vierkante of driehoekige gezichtsvorm. Voldoet de BA&SH 0BA1042 aan jouw wensen en ligt jouw sterkte tussen -5 en +5? Bestel'm dan direct online! Is je sterkte hoger of wil je een multifocale bril? Kom dan langs in één van onze winkels. We staan voor je klaar.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
BA1046
€200.00

Ba&Sh | Pearle

BA1046

Is het tijd voor een (nieuwe) bril? Misschien is dit wel het montuur dat je zoekt! Deze BA&SH bril is ontworpen voor dames. Hij is roze en gemaakt van kunststof. De BA&SH BA1046 heeft een rond montuur. Dit past goed bij een langwerpige, ovale, vierkante of driehoekige gezichtsvorm. Voldoet de BA&SH BA1046 aan jouw wensen en ligt jouw sterkte tussen -5 en +5? Bestel'm dan direct online! Is je sterkte hoger of wil je een multifocale bril? Kom dan langs in één van onze winkels. We staan voor je klaar.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
BA1004
€239.00

Ba&Sh | Pearle

BA1004

Is het tijd voor een (nieuwe) bril? Misschien is dit wel het montuur dat je zoekt! Deze BA&SH bril is ontworpen voor dames. Hij is beige en gemaakt van kunststof. De BA&SH BA1004 heeft een cat eye montuur. Dit past goed bij een hoekige gezichtsvorm. Voldoet de BA&SH BA1004 aan jouw wensen en ligt jouw sterkte tussen -5 en +5? Bestel'm dan direct online! Is je sterkte hoger of wil je een multifocale bril? Kom dan langs in één van onze winkels. We staan voor je klaar.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
BA1034
€219.00

Ba&Sh | Pearle

BA1034

Is het tijd voor een (nieuwe) bril? Misschien is dit wel het montuur dat je zoekt! Deze BA&SH bril is ontworpen voor dames. Hij is goud met roze en gemaakt van metaal. De BA&SH BA1034 heeft een rond montuur. Dit past goed bij een langwerpige, ovale, vierkante of driehoekige gezichtsvorm. Voldoet de BA&SH BA1034 aan jouw wensen en ligt jouw sterkte tussen -5 en +5? Bestel'm dan direct online! Is je sterkte hoger of wil je een multifocale bril? Kom dan langs in één van onze winkels. We staan voor je klaar.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
0LANA
€179.00

Ba&Sh | Pearle

0LANA

Nieuwe zonnebril nodig? Zoek niet verder! De ba&sh 0LANA E466 is namelijk onmisbaar in jouw collectie. Dit prachtige dames model is roze en is gemaakt van kunststof. De bruine zonnebrilglazen zorgen voor een verhoogd contrast en blokkeren blauw licht. De ba&sh 0LANA E466 heeft een rechthoekig montuur. Dit past goed bij een ovale of ronde gezichtsvorm. Dit montuur valt klein.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
LIDI
€189.00

Ba&Sh | Pearle

LIDI

Nieuwe zonnebril nodig? Zoek niet verder! De ba&sh LIDI E505 is namelijk onmisbaar in jouw collectie. Dit prachtige dames model is bruin en is gemaakt van kunststof. De blauwe glazen filteren scherp licht en verminderen contrast. De ba&sh LIDI E505 heeft een rechthoekig montuur. Dit past goed bij een ovale of ronde gezichtsvorm. Dit montuur valt klein.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
LIA
€179.00

Ba&Sh | Pearle

LIA

Nieuwe zonnebril nodig? Zoek niet verder! De ba&sh LIA NOOR is namelijk onmisbaar in jouw collectie. Dit prachtige dames model is bruin en is gemaakt van metaal. De grijze zonnebrilglazen verminderen lichtschitteringen en houden omgevingskleuren realistisch. De ba&sh LIA NOOR heeft een rechthoekig montuur. Dit past goed bij een ovale of ronde gezichtsvorm. Dit montuur valt klein.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
LIA
€179.00

Ba&Sh | Pearle

LIA

Nieuwe zonnebril nodig? Zoek niet verder! De ba&sh LIA MAOR is namelijk onmisbaar in jouw collectie. Dit prachtige dames model is bruin en is gemaakt van metaal. De blauwe glazen filteren scherp licht en verminderen contrast. De ba&sh LIA MAOR heeft een rechthoekig montuur. Dit past goed bij een ovale of ronde gezichtsvorm. Dit montuur valt klein.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
LINON
€169.00

Ba&Sh | Pearle

LINON

Nieuwe zonnebril nodig? Zoek niet verder! De ba&sh LINON OR10 is namelijk onmisbaar in jouw collectie. Dit prachtige dames model is bruin en is gemaakt van metaal. De bruine zonnebrilglazen zorgen voor een verhoogd contrast en blokkeren blauw licht. De ba&sh LINON OR10 heeft een rond montuur. Dit past goed bij een langwerpige, ovale, vierkante of driehoekige gezichtsvorm. Dit montuur valt klein.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
BA1051
€210.00

Ba&Sh | Pearle

BA1051

Is het tijd voor een (nieuwe) bril? Misschien is dit wel het montuur dat je zoekt! Deze BA&SH bril is ontworpen voor dames. Hij is roze en gemaakt van metaal. De BA&SH BA1051 heeft een rond montuur. Dit past goed bij een langwerpige, ovale, vierkante of driehoekige gezichtsvorm. Voldoet de BA&SH BA1051 aan jouw wensen en ligt jouw sterkte tussen -5 en +5? Bestel'm dan direct online! Is je sterkte hoger of wil je een multifocale bril? Kom dan langs in één van onze winkels. We staan voor je klaar.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
BA1050
€210.00

Ba&Sh | Pearle

BA1050

Is het tijd voor een (nieuwe) bril? Misschien is dit wel het montuur dat je zoekt! Deze BA&SH bril is ontworpen voor dames. Hij is goud met blauw en gemaakt van metaal. De BA&SH BA1050 heeft een rond montuur. Dit past goed bij een langwerpige, ovale, vierkante of driehoekige gezichtsvorm. Voldoet de BA&SH BA1050 aan jouw wensen en ligt jouw sterkte tussen -5 en +5? Bestel'm dan direct online! Is je sterkte hoger of wil je een multifocale bril? Kom dan langs in één van onze winkels. We staan voor je klaar.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle
BA1034
€219.00

Ba&Sh | Pearle

BA1034

Is het tijd voor een (nieuwe) bril? Misschien is dit wel het montuur dat je zoekt! Deze BA&SH bril is ontworpen voor dames. Hij is roze met beige en gemaakt van metaal. De BA&SH BA1034 heeft een rond montuur. Dit past goed bij een langwerpige, ovale, vierkante of driehoekige gezichtsvorm. Voldoet de BA&SH BA1034 aan jouw wensen en ligt jouw sterkte tussen -5 en +5? Bestel'm dan direct online! Is je sterkte hoger of wil je een multifocale bril? Kom dan langs in één van onze winkels. We staan voor je klaar.
Ga naar Pearle Ga naar Pearle

Wis alle filters

Filter op
  • Sorteren
  • Prijs
  • Merk Ba&Sh
  • Webshop
Sorteren
Prijs
Merk

Populaire merken

  • Meer merken
Webshop

De mode van Ba&Sh heeft voor iedere gelegenheid een geschikt item in de collectie. Het Franse label dat opgericht is door twee Parijse vriendinnen is origineel door de eigen smaak erin te verwerken. De stijl is het beste te omschrijven als stijlvol Paris-chic met een vrouwelijke en nonchalante ‘je-ne-sais-quoi’ twist. De dameskleding is van hoge kwaliteit, gemaakt van mooie stoffen en heeft een perfecte pasvorm. De natuurlijke kleuren maken de kleding elegant en stijlvol. De speelse details en patronen in het design geven je outfit net dat beetje extra. Ben je op zoek naar een feestelijke maxi-jurk, chique blouse of stijlvolle rok. Bij Ba&Sh vind je fashionable items voor iedere stijl. Het volledige aanbod shop je makkelijk online via Fashionchick.

Duurzaamheid

Het merk probeert het productieproces zo duurzaam mogelijk in te richten. De kledingcollectie wordt zo veel mogelijk gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals bijvoorbeeld tops van biologisch katoen, sieraden van gerecycled zilver, gecertificeerde leren tassen of blouses van verantwoord viscose.

Herfst- en winterkleding

Met de jassencollectie van Ba&Sh blijf je in de winter goed warm. Kies bijvoorbeeld voor een elegante en vrouwelijke mantel van warme wol of een gewatteerd jack.

Lente-en zomerkleding

In de lente en zomer is de Ba&Sh collectie er voor een moderne en vrouwelijke look met een Franse flair. Het modemerk heeft een uiteenlopende collectie stijlvolle jurken. Van zomerjurk tot maxi jurken en tuniekjurken. Het merk staat vooral bekend om jurken in kleurrijke en opvallende prints. De damesmode bestaat uit kleurrijke items en basiskleuren zoals zwart en wit met stijlvolle details in het aanbod.


Shop gemakkelijk jouw Ba&Sh outfit voor ieder seizoen online!