menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Alle

Prijs

Webshop

 • Alle
  Filter
  Sorteer op
  Meest bekeken
  • Meest bekeken
  • Nieuw
  • Laagste prijs
  • Hoogste prijs
  Grijze Sandalen Zaria
  –30%
  €129.44 €184.95

  Anonymous Copenhagen | Omoda

  Grijze Sandalen Zaria

  De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze stoere roodbruine sandaal Zaria is uitgevoerd in zacht suède en heeft brede bandjes met een goudkleurige gesp. Dit model heeft een tijdloze ronde neus en een houtlook zool. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel leer met een vast voetbed van suède met comfortabele, dempende schuimlaag. Het lage hakje is circa 1,5 centimeter hoog en de leren loopzool in combinatie met een rubberen haktip zorgt voor een goede afzet. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd on point!
  Ga naar Omoda
  36
  37
  38
  39
  40
  Ga naar Omoda
  Groene Sandalen Britta 10
  –30%
  €101.45 €144.95

  Anonymous Copenhagen | Omoda

  Groene Sandalen Britta 10

  De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze stoere kakigroene sandaal Britta 10 is uitgevoerd in zacht suède en heeft brede bandjes met cut outs aan de zijkanten en een goudkleurige gesp op de enkel. Dit model heeft een tijdloze ronde spitse neus en een houtlook zool. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel leer met een vast voetbed van suède met comfortabele, dempende schuimlaag. Het lage hakje is circa 1,5 centimeter hoog en de loopzool zorgt voor een goede grip dankzij het gripvaste rubberen materiaal. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd on point!
  Ga naar Omoda
  37
  39
  40
  42
  Ga naar Omoda
  Camel Enkellaarsjes Jassi 50
  €199.95

  Anonymous Copenhagen | Omoda

  Camel Enkellaarsjes Jassi 50

  Het scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerkt zich door mooie silhoutten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Dit prachtige enkellaarsje Jassi 50 is uitgevoerd in camelkleurig leer met een spits toelopende neus, een beklede kegelhaken fraaie goudkleurige biesjes op de zijkant. Het binnenwerk heeft een leren voering en een comfortabel vast voetbed. De hak is ruim 6 centimeter hoog en de brede schacht heeft een hoogte van 21 centimeter met een kuitwijdte van 35 centimeter. Door de brede schacht ervaar je niet alleen veel gemak tijdens het aan- en uittrekken maar geeft je ook voor een nonchalante look, doordat hij iets afzakt tijdens het dragen. De kunststof loopzool is voorzien van een fijn profiel en de hak is afgewerkt met een zwarte haktip. Je combineert dit laarsje stoer met een lange jurk of rok of juist onder een jeans!
  Ga naar Omoda
  35
  36
  37
  38
  39
  40
  41
  42
  43
  Ga naar Omoda
  Taupe Enkellaarsjes Jassi 50
  €199.95

  Anonymous Copenhagen | Omoda

  Taupe Enkellaarsjes Jassi 50

  Het scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerkt zich door mooie silhoutten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Dit prachtige enkellaarsje Jassi 50 is uitgevoerd in taupekleurig leer met een spits toelopende neus, een beklede kegelhaken fraaie zwarte biesjes op de zijkant. Het binnenwerk heeft een voering van chroomvrij leer en een comfortabel vast voetbed. De hak is ruim 6 centimeter hoog en de brede schacht heeft een hoogte van 21 centimeter met een kuitwijdte van 35 centimeter. Door de brede schacht ervaar je niet alleen veel gemak tijdens het aan- en uittrekken maar geeft je ook voor een nonchalante look, doordat hij iets afzakt tijdens het dragen. De kunststof loopzool is voorzien van een fijn profiel en de hak is afgewerkt met een kunststof haktip. Je combineert dit laarsje stoer met een lange jurk of rok of juist onder een jeans!
  Ga naar Omoda
  35
  37
  38
  39
  40
  41
  42
  43
  Ga naar Omoda
  Camel Sanni 20 Instappers
  €154.95

  Anonymous Copenhagen | Omoda

  Camel Sanni 20 Instappers

  De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze stoere camelbruine instap sandaal Sanni 20 is uitgevoerd in zacht suède en heeft speelse bandjes op de voorvoet die kruislings over elkaar heen lopen en een verstevigende hielinzet. Dit model heeft een tijdloze ronde neus en een klein vrouwelijk hakje van 1,5 centimeter hoog. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel suède met een vast voetbed van leer met comfortabele, dempende schuimlaag. De kunststof loopzool zorgt voor een goede grip dankzij het fijne lijntjes profiel onder de voorvoet en de kunststofhaktip. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd on point!
  Ga naar Omoda
  36
  37
  37.5
  38
  39
  39.5
  40
  Ga naar Omoda
  Camel Lindsay Mocassins
  €184.95

  Anonymous Copenhagen | Omoda

  Camel Lindsay Mocassins

  De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze camelkleurige klassieke loafer Lindsay is uitgevoerd in zacht suède en heeft kenmerkende loafer-accenten zoals het opgestikte voorpand met naad op de neus en de spits toelopende neus met carré afwerking. Dit model heeft een soepele wReefband met een speelse cut out. Het achterpand kan ook plat worden gedragen, zodat je er supereenvoudig in- en uit stapt. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel leer met een vast voetbed met comfortabele, dempende schuimlaag. Het lage hakje is 1 centimeter hoog en zorgt voor een goede grip dankzij het ribbelprofiel in de rubberen haktip. De leren zool maakt het klassieke en luxe plaatje van deze mooie loafer compleet. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd chic!
  Ga naar Omoda
  37.5
  38
  38.5
  39.5
  41
  42
  Ga naar Omoda
  Blauwe Sanni 20 Instappers
  €154.95

  Anonymous Copenhagen | Omoda

  Blauwe Sanni 20 Instappers

  De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze stoere blauwe instap sandaal Sanni 20 is uitgevoerd in zacht suède en heeft speelse bandjes op de voorvoet die kruislings over elkaar heen lopen en een verstevigende hielinzet. Dit model heeft een tijdloze ronde neus en een klein vrouwelijk hakje van 1,5 centimeter hoog. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel suède met een vast voetbed van leer met comfortabele, dempende schuimlaag. De kunststof loopzool zorgt voor een goede grip dankzij het fijne lijntjes profiel onder de voorvoet en de kunststofhaktip. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd on point!
  Ga naar Omoda
  37
  37.5
  38
  42
  Ga naar Omoda
  Blauwe Lindsay Mocassins
  €184.95

  Anonymous Copenhagen | Omoda

  Blauwe Lindsay Mocassins

  De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze blauwe klassieke loafer Lindsay is uitgevoerd in zacht suède en heeft kenmerkende loafer-accenten zoals het opgestikte voorpand met naad op de neus en de spits toelopende neus met carré afwerking. Dit model heeft een soepele wReefband met een speelse cut out. Het achterpand kan ook plat worden gedragen, zodat je er supereenvoudig in- en uit stapt. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel leer met een vast voetbed met comfortabele, dempende schuimlaag. Het lage hakje is 1 centimeter hoog en zorgt voor een goede grip dankzij het ribbelprofiel in de rubberen haktip. De leren zool maakt het klassieke en luxe plaatje van deze mooie loafer compleet. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd chic!
  Ga naar Omoda
  37
  37.5
  38
  38.5
  39
  39.5
  40
  41
  42
  Ga naar Omoda
  Camel Sandalen Zaria
  €184.95

  Anonymous Copenhagen | Omoda

  Camel Sandalen Zaria

  De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze stoere camelkleurige sandaal Zaria is uitgevoerd in zacht suède en heeft brede bandjes met een goudkleurige gesp. Dit model heeft een tijdloze ronde neus en een houtlook zool. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel leer met een vast voetbed van suède met comfortabele, dempende schuimlaag. Het lage hakje is circa 1,5 centimeter hoog en de leren loopzool in combinatie met een rubberen haktip zorgt voor een goede afzet. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd on point!
  Ga naar Omoda
  36
  37
  38
  39
  40
  41
  42
  Ga naar Omoda
  Beige Vully 50 Enkellaarsjes
  €184.95

  Anonymous Copenhagen | Omoda

  Beige Vully 50 Enkellaarsjes

  Het scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerkt zich door mooie silhoutten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Dit prachtige enkellaarsje Vully 50 is uitgevoerd in beige suède met een spits toelopende neus en een beklede kegelhak. Het binnenwerk heeft een leren voering en een comfortabel vast voetbed. De hak is ruime 6 centimeter hoog en de brede schacht heeft een hoogte van 20 centimeter met een kuitwijdte van 35 centimeter. Door de brede schacht ervaar je niet alleen veel gemak tijdens het aan- en uittrekken maar geeft je ook voor een nonchalante look, doordat hij iets afzakt tijdens het dragen. De leren loopzool is voorzien van een fijn profiel en de hak is afgewerkt met een kunststof haktip. Je combineert dit laarsje stoer met een lange jurk of rok of juist onder een jeans!
  Ga naar Omoda
  36
  37
  38
  39
  40
  41
  Ga naar Omoda
  Blauwe Vully 50 Enkellaarsjes
  €184.95

  Anonymous Copenhagen | Omoda

  Blauwe Vully 50 Enkellaarsjes

  Het scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerkt zich door mooie silhoutten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Dit prachtige enkellaarsje Vully 50 is uitgevoerd in blauw suède met een spits toelopende neus en een beklede kegelhak. Het binnenwerk heeft een leren voering en een comfortabel vast voetbed. De hak is ruime 6 centimeter hoog en de brede schacht heeft een hoogte van 20 centimeter met een kuitwijdte van 35 centimeter. Door de brede schacht ervaar je niet alleen veel gemak tijdens het aan- en uittrekken maar geeft je ook voor een nonchalante look, doordat hij iets afzakt tijdens het dragen. De leren loopzool is voorzien van een fijn profiel en de hak is afgewerkt met een kunststof haktip. Je combineert dit laarsje stoer met een lange jurk of rok of juist onder een jeans!
  Ga naar Omoda
  35
  36
  38
  39
  40
  41
  42
  43
  Ga naar Omoda

  Wis alle filters

  Filter op
  • Sorteren
  • Prijs
  • Merk Anonymous Copenhagen
  • Webshop
  • Kleur
  Sorteren
  Prijs
  Merk

  Populaire merken

  • Meer merken
  Webshop
  Kleur