mediakit

 

In a way, Fashionchick is everyone’s personal shopper. For some that’s a social thing, for some it’s advice, for some it’s ‘as seen on the catwalk’, we’ve got it all.

streep 

FASHIONCHICK FACTS

cijfers

Facebook iconFACEBOOK311K
Twitter iconTWITTER20K
Google plus iconGOOGLE 210
Instagram iconINSTAGRAM100K
Pinterest iconPINTEREST5K
youtube iconYOUTUBE4,5K

 

 

LAAT EEN WEBSHOPTIP ACHTER!

Wil je jouw webshop op een leuke manier onder de aandacht brengen? Dan kun je om te beginnen een webshop tip achterlaten voor een webshopvermelding. Wil je jouw producten ook vindbaar maken voor de Fashionchick vrouwen? Zorg dan dat je een goede datafeed hebt, hiermee kunnen wij de producten ook in de Fashion Finder plaatsen.


BRANDED CONTENT

Naast zichtbaarheid in de Fashion Finder zijn er verschillende adverteermogelijkheden om onder de aandacht te komen. Dit kan in de vorm van branded content, winacties, dedicated mailings of het beschikbaar stellen van een exclusieve kortingscode.


BLOGGER NETWERK

Fashionchick werkt samen met de bekende Nederlandse fashion influencers, zo ook voor onze eigen TV serie. Om het bereik te vergroten en nog meer inspiratie te bieden is het mogelijk om een gesponsorde blogpost op de site van de blogger en op Fashionchick te plaatsen. Who's in? 

 

DISPLAY ADVERTISING

Wij bieden ook verschillende banner posities aan die je run of site (ROS) af kunt nemen. Maar ook getarget op een bepaalde product categorie (GOP) in de Fashion Finder op basis van CPM. 

Interesse in één van de bovenstaande mogelijkheden of wil je een op-maat-gemaakt plan van ons ontvangen? Mail naar adverteren@fashionchick.nl.

quote