Haarbanden online kopen | Fashionchick.nl

Haarbanden

Sorteren
Prijs

tot

Kleur
PCHEBBA HAARBAND

Verwijderen uit collectie?

Pieces

pchebba haarband

€ 14,99

Bezoek Pieces
PCBERA HAARBAND

Verwijderen uit collectie?

Pieces

pcbera haarband

€ 14,99

Bezoek Pieces
Pclaerke Haarband

Verwijderen uit collectie?

Pieces

pclaerke haarband

€ 24,99

Bezoek Pieces

Op zoek naar haarbanden ? In de Fashionchick.nl shop vind je een ruim aanbod aan haarbanden . Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan mooie merken en webshops, vind je bij ons altijd de laatste collectie haarbanden in één overzicht. Zo shop je altijd haarbanden volgens de laatste trends. Fashionchick heeft een zeer breed assortiment dames haarbanden voor iedere vrouw, van jong tot oud en voorelke stijl. Op Fashionchick.nl vind je de meest fashionable haarbanden passend bij jouw stijl.

Vragen over Haarbanden

Hoe draag ik een haarband?

Een haarband draag je aan de voorzijde van je haar. Voor een speelse look haal je de voorste plukjes van je haar onder de haarband vandaan. Je kunt er voor kiezen om de haarband met los haar te dragen, maar ook in een staart of knot staat een haarband leuk.  

Hoe knoop ik een haarband?

Als je een sjaal als haarband wilt dragen vouw je de sjaal in een driehoek. De punt rol je vervolgens naar het lange rechte stuk toe. Zo kun je ook meteen het label verstoppen. Als je voorover gaat hangen kun je de haarband zo ondersteboven vastbinden. Als je weer omhoog gaat kan je het strikje eventueel naar beneden schuiven, of je kiest er voor om de strik juist bovenop te doen. 

Waar koop ik een haarband?

De leukste haarbanden koop je in de accessoires categorie van Fashionchick. Hier vind je voorgevormde haarbanden en haarbanden van elastiek. 

Hoe blijft een haarband zitten?

Een elastieken haarband of zelf geknoopt sjaaltje kun je met schuifspeldjes vastzetten in je haar. Zo verschuift je haarband niet tijdens het werk of als het heel warm is.