Vind jouw droomstage

Alle schrijfwonders, developers en zoekmachine specialisten opgelet. No Search BV is hiring! Of je nu geboren bent met tikkende vingers of helemaal gek bent van technologie; bij de online platformen Fashionchick.nl, MEN TODAY en KIDS TODAY hebben we voor jou de ideale stageplaats. 

vacatures stage fashionchick no search

Beschikbare stageplaatsen (laatste update: 24-01)

Fashionchick:
- Marketing
- Productmanagement 

MEN TODAY:
- Redactie & Marketing

Kids Today:
- Redactie & Marketing

No Search:
- PHP Developer
- Android Developer

Over No Search

No Search is een jong en creatief internationaal georiënteerd bedrijf, gevestigd in Amsterdam. Als online uitgever is No Search bekend van het concept Fashionchick. No Search is opgericht in 2006 en uitgegroeid tot een bedrijf met 40 medewerkers en sinds september volledig onderdeel van Sanoma. 

Fashionchick is de grootste online winkelstraat voor vrouwen. Via de site kun je doorklikken naar de webshop zelf om de producten direct te kopen. Fashionchick is actief in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk en de Verenigde Staten. Naast Fashionchick is het concept MEN TODAY recent gelanceerd en momenteel wordt er gewerkt aan de opbouw van Kids Today, een platform voor kindermode. 

vacatures

Schrijf je graag? Ben je geïnteresseerd in herenmode en -lifestyle of kindermode? Ook van mening dat online shoppen de toekomst is? Dan is een stage als redacteur bij MEN TODAY of KIDS TODAY zeker iets voor jou. Maar ook op het gebied van technologie hebben we een stageplek als PHP Developer of Android developer. Ben jij geinteresseerd in hoe zoekmachines en Google Adwords werken? Misschien vindt je jouw plek als SEO/SEA stagiair wel bij No Search BV! Solliciteer meteen of neem een kijkje bij alle vacatures van No Search.

liefs, Marissa Koolwijk

Marissa Koolwijk If you do what you always did, you will get what you always got.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer