De foute kersttruien collectie van Fashionchick x ModeMusthaves

Misschien denk jij bij kerst wel aan uitgebreid dineren met je familie, lichtjes in de stad of iedere dag stofzuigen omdat die verrekte kerstboom zo uitvalt. Als wij aan kerst denken, denken we aan truien. Foute kersttruien welteverstaan. En het liefst één voor onszelf en eentje voor onze eigen kerstman. Wel zo gezellig.

Foute kersttrui

A merry everything and a happy whatever

Na het overweldigende succes van vorig jaar (binnen mum van tijd was álles uitverkocht) was er geen twijfel over mogelijk: er moesten en zouden nieuwe foute kersttruien gemaakt worden. En dus sloeg Fashionchick opnieuw de handen ineen met onze lieve vriendinnen van ModeMusthaves.com met als resultaat: vier ontzettend gezellige, maar o-zo foute kersttruien. En nog leuker: de truien kunnen als setje gedragen worden. Weet je meteen wat jij en je lief aan doen naar het kerstdiner van je schoonouders.

#foutekersttruien

Net als vorig jaar staan we ook dit jaar weer even stil bij wat misschien wel onze favoriete dag van het jaar is geworden: de foute kersttruien-dag. Op vrijdag 18 december brengen we een ode uit aan onze favoriete kerst-musthave en roepen we iedereen op om zijn of haar foutste kersttrui te dragen én dit met ons te delen. Plaats een foto van jou met trui op Instagram en vergeet niet de hashtag #foutekersttruien te gebruiken. Draag jij je foute trui het liefst de hele maand december? Snappen we best. Daarom hoef je je wat ons betreft niets aan te trekken van de foute kersttruien-dag! Foto's zijn altijd welkom... Wil je je foutste trui zo stylish mogelijk dragen? Geen probleem!

How to wear: de foute kersttrui

Just Give Me DiamondsModeMusthaves
€ 29,95 € 4,95
Sweet Little RebelModeMusthaves ModeMusthaves
€ 89,95
Evita Shoes Klassieke pumps zebraEvita Zalando
€ 190,00
Sneakers Stan Smith Luxe W by Adidas OriginalsAdidas Sarenza
€ 100,00
Mr. or Mrs. Snowman (M/V)ModeMusthaves
€ 29,95 € 4,95
Muts  Veil  BlackST. Studio ST. Studio
€ 49,00 € 24,50
KIOMI Clutch blackKIOMI Zalando
€ 29,95
Anna Field Kokerrok goldAnna Field Strakke rokZalando
€ 39,95
A Merry Everything (M/V)ModeMusthaves
€ 29,95 € 4,95

Je shopt jouw favoriete foute kersttrui gewoon bij ons in de Fashion Finder!

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Reageer